tirsdag 9. desember 2008

Luke 9: Blanda dropsLuke 9: Blanda drops

Litt blanda drops i adventskalender her i dag. Redigerte bilete av mange born er ferdige, postlagt, og viss posten er grei så bør bileta vera mottatt i dag! Synes den vesle godguten på bilete kunne gått rett inn i ein reklame for Freia!
(Hjartene har eg herma etter deg Mali-Mo!!! Ein kopikatt, det er meg! (Men vart så nøgd over at eg klarte det! :-)
I heimen her er alle sjuke, med magevondt og feber. Trudde me var på betring, men så blussar det opp igjen. Heldigvis så får mammo jobba om dagane likevel, så julekort skal bli, dykk som ventar i spenning! (Mine eigne julekort derimot, får komma på nyåret...).
Søndag og mandag blir det fødselsdagselskap her i huset. Då er det godt at litt pynt heng igjen i frå i fjor...(bilete nummer to). Sånn er det når lysekruna heng der midt i fjeset ditt dagleg, og du blir blinda (eller blenda)! Ettersom årets pynting går på lavgir, så er det kanskje likegodt...
Siste bilete viser litt "bakst" i frå Toftes Bakeri. Berre eit lite hint til meg sjølv om at dagane går, og at eg fortsatt er elendig på gjærbakst!
God kveld!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hei BO :)
Måtte berre sei at du er utruleg flink å fotografera!! Ser resultatet kjem te å bli skikkeli flott <3 Glede meg til bildene kjem i posten!! Lykke te med bursdagsfeiring i huset.
Lindy ;)

rod i hob sa...

God bedring i heimen!!
Fine bilde du vise, nok enn gong :-)

Bo med Lena sa...

Høres ut somom vi har det ganske likt Bodil. Sykdom og juleforberedelser som skulle vært gjort... Trøster meg med at det blir jul uansett hvor langt jeg kommer. Og det er mye godt og få kjøpt også:)

Vi får putte litt kjøpebakst i en flott boks, så ser det nesten hjemmelaget ut.

Sånn er det når mor har blitt forretningskvinne..he he. Men fy så gøy det er!

Ønsker deg en flott uke...uansett hva du måtte rekke.

mali-mo sa...

Værsågod med hjerter! Jeg fikk opplæring av Drømmen om en eplehage ;) Det neste nå blir å finne ut hvordan jeg får sånne skjeve hjerter, hehe, godt jeg har noe å strekke meg mot. Fnis.

Herlig liten Freia-klump!!!! Har lyst på et sånt strikkesett til min lille klump. Må nok høre med en bestemor, jeg har nelig ikke mønsterstrikkeferdigheter.

Julekort ja, jeg sitter akkurat her og skal begynne å printe ut. Da ser jeg at jeg selvsagt er tom for fargeblekk. Selvsagt.

Stakkars dere som er syke!! URK. Håper det går over fort som en røyk så dere kan stille friske og opplagte til bursdag!!!!

Anonym sa...

Håper familien kviknar til! Får nesten dårleg samvittighet når dine kort må vente til nyåret...
Men eg gladar meg veeeldig til å sjå resultatet!
Ein herleg liten gut på det første bildet.
God bedring til dokke:0)

Astrid sa...

Det er så koseleg å få vere med å opne lukene i kalendaren din!
Nydeleg go'klump i "Marius"-gensar, hadde nok passa fint i ei ur-norsk Freia reklame ja:)
Ynskjer dykk god betring, ikkje kjekt når dei små er sjuke, i alle fall ikkje no rett før jul...

Tante Mimmi sa...

Helledussen! Han der var jo skikkeleg god!...kossen lagar ein gutar? Kan ikkje da dere..
God betring!...trur eg må baka litt!

Tina sa...

Flotte bilder og nusselig med de hjertene. Flittig dere er dere med disse kalendrene. Tiden strekker ikke til her.... men du ligger en overraskelse hos meg til deg, klæm