lørdag 13. desember 2008

Luke 13: Lucia

Luke 13: Lucia

1. søndag i advent feirte me ein dag på etterskudd. Lucia feirte me ein dag i forkant. Dvs. at Luciakjolen hang fint på hengaren sin i dag, og "kruna" med englar (kjøpt på Nille) er blitt ein del av julepynten.


Elles så byrjar det å bli litt jul i heimen. Nevnte ikkje i forrige innlegg, at 4-års dagen skal feirast i morgon, med tilreisandes besøk med besteforeldre og vener. Då hjelp det ikkje med søndagsope...

Men me er godt i gang med forberedelsar. Frøken Fryd, som gler seg SÅNN, syntes me "har fått nytt hus"... Hmmm, trur me må rydda skikkelig oftare! :-)

12 kommentarer:

Jessica - bymom.se sa...

Vilka otroligt vackra bilder!

Fire Hjerter sa...

Nydelige bilder som alltid.
Lykke til med 4-års feiringen. Det er en herlig alder.

Minnelita sa...

Kjempefine bilder. Sånnt liker jeg. Ha en fin søndag med en fin feiring av 4års dag.

Jeanette sa...

Er innom deg hver dag og følger med på advent`s kalenderen din! Artig, og veldig flotte bilder du tar:)
Lykke til med den store dagen i morgen!

Anonym sa...

ja, da e ikkje bare, bare med å "få nytt hus", her hos oss seie tøtto at "nå va fint mamma, kosa oss", lure nesten litt på kor ho får da fra... ho e vertfall kjapp med å plukka opp ord og vendingar.. du får ha lykke til med bursdagsfeiringa, det blir nok ein strålandes suksess =)
stor klem fra IT

mali-mo sa...

Nydelige bilder Bodil! Smiler av vaskekommentar ;) Her klarer vi oss fremdeles med vaskingen som fant sted forrige helg, hehe.

Men vi har fått lutet kjøkkengulvet!! Og begynt med oljing!!! Hurra!!!!

Lykke til med familiefesten imorgen :) Kose dere!

Anonym sa...

Hei! nå har jeg brukt god tid og kost meg skikkelig med bloggen din:) For det første må jeg si at du er en utrolig dyktig fotograf og alt du gjør virker veldig gjennomført! Jeg har kommet til den fasen i livet, hvor jeg må ta et valg om hva jeg vil med resten av livet, der utdanning kommer inn i bildet. Så da lurte jeg på hva er yrket ditt? det virket så interessant. hvordan type utdanning har du? jeg vet ikke om du kommer til å svare eller ikke - men jeg ble så inspirert av deg! Hilsen fra Caroline

Vacas Locas sa...

Que detalles tan bonitos.
Saludos

Photo-Me-Life sa...

Utrolige bilder igjen.
Beklager om jeg sier det samme hele tiden Bodil men du er så flink at alle ordene jeg har blir jo oppbrukt:)
I morgen kommer en fotograf og en stylist hjem til meg, tenkte på det, TENK om DU var fotografen? Da hadde jeg hatt intet å frykte. Du er så flink å får frem det vakre i det du har rundt deg på best mulig måte.

Ha en fin 3 advent.

Klem

Henriette sa...

Nydelege bilete igjen;) Såg akkurat ryggen på snuppo der ho hasta avgarde til Luciafeiringa i barnehagen. Storebror stakkar enda opp med ein kvit genser med motorsykkel på til luciatoget. Hadde visst ikkje heilt kvit.....

Gratulera med dagen!!!!! Om det er mange som fortel kor dumt det er med bursdag i desember, vil eg berre ha sagt at eg alltid har syntes det var topp. Desember var jo både jul og bursdag!!!!!!!!! (Så fekk eg sagt at eg snart har bursdag;)

Klem:0)

Tante Mimmi sa...

Så flott! Ler når eg tenkjer på mine eigne lucia bileter..sprang rundt etter gjengen i barnehagen og ville helst ta utan blitz! Jo då, spøøøøøøkelser på tur er fint til albummen!
Godt du ikkje nytta deg av sundagsopne butikkar- ville vore VEEEELDIG dumt!;) Håpar dagen har vore superbra for vesle frøkena!
I dag syner eg eit julekort frå deg! Så fint atte og eg har veldig lyst på slik lykt....sikkert tomt no! Akk ja, dukkar vel opp fleire freistingar!
God veke!

Mia, New Room Interior sa...

Fantastisk nydelige bilder du tar! Klem-Mia :-)