fredag 12. desember 2008

Luke 12: Velkommen


Luke 12: Velkommen
På mandag er det 4-års dag her i huset, og kampen mot klokka har starta. Ikkje for bursdagsbadne. Ho vil helst at klokka fyk mot den store dagen! Da er ho mor som ynskjer meir tid. Meir tid til å pynta, til å vaska, til å baka(?), til å bli ferdig!!!
Velkommenskiltet er iallefall komme opp, saman med den kvite kransen min. Me får satsa på at dagen i morgon blir kjeeempelang...
God fredagskveld! :-)

7 kommentarer:

Liv Elin sa...

oi - bursdag midt i innspurten på julestria du ! Kanskjønne du helst skulle hatt litt mer tid da ja - selv synes jeg dagenen fyyyker nå frem mot jul- og rekker ikke halvparten av det jeg planlegger- som vanlig hihi....:)

Men tenker nok det blir jul likevel jeg.....

Og det tror jeg så gjerne om bursdagen til vesla di også - så flink som du er å lage så det flott og mye av ingenting !
Gleder meg til å åpne neste luke - kanskje det blir bilder fra bursdagsfeiring !? :)

Gratulerer så mye med bursdagsbarnet på forskudd da!

Ha en fin helg !

Vibeke sa...

Vil bare sjekke med deg om filmene har kommet frem?

Vibeke :o)

Anonym sa...

He, he... Den blir nok superlaaang,ja!
Vi kom oss gjennom Lucia- og bursdagsfeiring i dag, men på søndag braker det atter laus med 10viltre 5- åringer!Då blir det ny runde med muffins og browniesbaking. Men Toro har jo mykje flott på den fronten så det går forsåvidt fort.
Ha ein fin kveld! Håpar du snart er i mål med prosjekta dine før jul. Eg gledar meg til post frå deg ein av dei nærmaste dagane:0)

Tante Mimmi sa...

Godt eg såg i aviso at det er sundagsopent! Is i boks! Hopp over vasking, og håp på at det vert mørkt fort- det håpar eg på kvar dag!

Anonym sa...

Ha,ha,-ja men då kan eg jo glede meg til ein pynta faktura også!!!
Bra med alt ein kan glede seg
til:0)
Hjertelig takk!

Olstad sa...

Ha ha jeg håper også at dagen i morgen blir ekstra lang. Det er så hyggelig med barn som har bursdag i desember synes jeg. Kanskje fordi jeg har bursdag selv i desember:-)

Du får det nok til tenker jeg som du alltid gjør. Må beundre kalenderen din her på bloggen fantastisk mye fint.

Jeg syntes ideen med sko i cd hyller var veldig god. For her i huset er ikke bare moren som har mange sko men også de små søte.

God adventshelg og god bursdag!

mali-mo sa...

Tenker det blir bra bursdag jeg ;) Vi hadde jo samme innspurten forrige helg, og det er utroig hvor deilig det var ETTER at bursdagsbesøket hade dradd igjen, hehe. Reint hus, mmmm (om enn ikkje ryddig da). Og besøket var kjekt det og, altså, det var bare så lenge siden ist det luktet nyvasket og var reint "overalt" samtidig.

Håper det er nok igjen ava lørdagskvelden til at du kan kose deg og ;) Eg skal straks ned og olje kjøkkengulvet, hehe. Men da står middag og vin klart på bordet når jeg er ferdig ;)

God helg og god bursdagsinnspurt!