onsdag 3. desember 2008

Luke 3: 09.00 - 21.00Luke 3: 09.00 - 21.00.


I dag kunne eg tenkt meg å vore her; På Sæbøvik! Der er det langope i kveld, og alltid ein utrulig triveleg kveld. Kva synes dykk om gratis graut på Øybutikken, gratis kakemann til alle små hos verdens beste bakeri, gløgg og pepperkaker på Sæbøvik Gåver & Leiker og Buketten, og "julebord" på Spar? Me Halsnøybuar er heldiggrisar når det gjeld gode handelsmenn og kvinner! :-)


Flygeblad og plakatar til dette gildet, er det eg som har laga. Masse kjekke tilbod i flygebladet, som 3 par sko for prisen til 2 hos MoaMoa, 10% på alle varer hos denne butikken, og masse anna! Dei som kan bør få opp farten... :-)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Kjenne på meg at i dag sku eg vore på Sæbøvik ja!
Så kjekt at du skal blogga kvar dag i desember, eg følge spent med kvar einaste dag:)
Goe klemmen te deg!

Akkurat passe Frø sa...

Der skulle eg gjerne ha vore ja! Skulle ha kombinert det med bursdagsfering hos Olde-mormor...
Koselige Sæbøvik må vente for min del - heilt til veke 9. Naust-bygge-dugnad - om alt går etter planen. Då skal eg sitja i Olde-mormor-kjkkenvindauga og sjå på dei flotte Kvinnheradsfjella! Gjett om eg skal telja ned etter at juleferinga er over... Kanskje eg kan telje litt i smug alt?! Skal iallefall innom Sæbøvik Gaver & Leiker, bakaren og Buketten. Kanskje det vert ein tunneltur til Baronessa og?! Drømme, drømme...

Må berre legge til - alt du "tar i" blir så flott!!!!!!!!!! :o)

Bette sa...

Hei!
Første gang jeg er inne på bloggen din! Er ganske fersk med dette her=) Måtte bare si at du er kjempeglink å fotografere! Rett og slett en nydelig blogg,som jeg gjerne kommer tilbake til!
-Bette-

mali-mo sa...

Akkurat dette er det jeg savner nå når jeg har flyttet tilbake til "bydn" og ikke bor på steder hvor fysisk avstand mellom folk gjerne er større, men tbåndene mellom menneskene tettere. Hørtes kjempekoselig ut ;)

Anonym sa...

Her var det mange fristelsar,- skulle gjerne vore der...
Så flink du er som postar innlegg kvar dag,- til stor glede for oss andre!
Gledar meg veldig til å sjå julekorta mine når du har svinga tryllestaven...