mandag 8. desember 2008

Luke 8: Skohylle


Luke 8: Skohylle


Mange som ser skohyllene til våre to små, gir tilbakemelding om at det var ein god ide. Så då får eg vel dela den med dykk? "Skohyllene" eg brukar, er CD hyller frå IKEA. I snart 4 år har hyllene gjort sin jobb som sko-oppbevaringsplass for ulike sko til ulike anledningar! Kjøpte hylle nr.1 inn når mollemor kom til verda, og nr. 2 når bromlebror kom susande! :-)
Som skohylle passar den opp til sånn ca. str. 25 har eg funne ut... Nå byrjar storesøster sine sko diverre å bli litt for store til å "kneppast" inni her, men det fungerar enda!
Gode kvelden!

13 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

Vilken bra idé! Det blir ju en och annan barnsko i hallen hos oss...

Hilsen Jenny

Unknown sa...

hehe...bruker det jeg også..kjempesmart, så får man kjempemangesko som bare tar opp bitte liten plass av rommet, bedre er det å se på også:)

mali-mo sa...

Utrolig god ide, og absolutt en jeg håper å huske. Vi skal ordne gangen til våren en gang (håper jeg) og da skal både det ene og det andre systemet som fremmer ryddige omgovelser settes ut i livet. Foreløbig praktiserer vi et system som kalles "skohaugen", hehee, jeg vet ikke om du har hørt om det? Ha en fin kveld Bodil!

Trude sa...

Flott tips...her har jeg noen slike hyller på arbeidsrommet, der får alle hjertene jeg syr bo noen dager før de sendes avgårde til nye eiere. Likte ideen din om nye luker hver dag, så da får jeg bare stikke innom igjen. Nydelige bilder av skjønne barn du tok forrige helg.
Ha gode dager!

Hem och Lycka sa...

Men vad smart! Och tar inte upp mycket plats heller..

kram

Frk Mille sa...

Oj, det var smart! Jeg har faktisk en CD hylle som jeg ikke bruker. Står faktisk bare oppbevart i kjelleren. Kanskje jeg får brukt denne allikevel.

Henriette sa...

Så lurt!!! Kom du på det heilt av deg sjølv?????? Eg vert mektig imponert, og vurderar øyeblikkelig å stela ideen;)

Ha ein flott kveld. Me sjåast vel kanskje i barnehagen på torsdag;)

Klem:0)

Fire Hjerter sa...

Kjempe ide. Men her er alle passert størrelse 25 så vi får vel finne på noe annet.

Minnelita sa...

Kjempeide. Synd ungene mine er så store nå. Ha en fin dag. ;D

Photo-Me-Life sa...

HÅHÅÅÅÅÅååå nettopp noe sånt jeg burde hatt. Jeg har sittet i mange mnd å lurt på hva jeg skal gjøre ang sko i gangen min, å dette er faktisk noe som kunne fungert utmerket!!!
Det første som slo meg da jeg så bildet var skomaker Andersen....manglet bare Tøflus under der.

Nei men du Bodil, her tror jeg flere enn meg fikk en god ide ang sko. Vi damer/smådamer har jo en tendens til å kanskje ha noen par sko.....

goooooood girl sa...

your blog is very fine......

Marihøna sa...

Jeg bare elsker bloggen din!

Anette {foreldremanualen} sa...

Det var kjempesmart ja! (begynte med en gang å tenke "hvor kan jeg sette opp en slik hylle mon tro...") ;-)