onsdag 25. juni 2008

Tjaaa...





















...ikkje veit eg kva dette innlegget skal ha som overskrift, for eg har faktisk mykje på hjarta.

Fyrst og fremst, på bileta kan dykk sjå mine nye lykter og famileramma, (som er tom, ikkje grunna at me er familielause, men grunna at eg har ikkje har hatt tid til å finna egna bilete), som eg fekk i fødselsdagsgåve. Bror min gjer som han blir fortalt (ja, viss nokon spør kva du ynskjer, så må ein jo faktisk få lov å seia det høgt?) og kjøper gåver til meg på Riviera Maison i Rotterdam. Desse gåvekjøpa har visst gjort inntrykk på butikkdamene der nede i Nederland. For når han var innom for årets kjøp, så hugsa dei han i frå i fjor, og spurte om det var gåve til systera hans i Skandinavia... He, he, he... Eg vart iallefall svært glad for gåva, og gler meg allereie til jul!

Punkt to: Kva skreiv eg i forrige innlegg om motorsykkelkjøp! Impulsive handlingar gjeld ikkje motorsyklar. Kva har me i tunet nå? Kva skjedde den 20. juni klokka 23.55, altså samme dag som mitt innlegg blei lansert? Joda. Sjølvsagt.
Glad og nøgd kom Mr. "Megjersjølvstendigehandlingarogdetgjeldogsåformeg" opp frå si QXL hole. Hardnakka hevdar han at mitt bloggeinnlegg aldri blei lest. Han hadde berre kjøpt seg ein motorsykkel. Me treng alltandør!!! Brøøøøl...

Punkt tre, handlar så absolutt ikkje om motorsyklar, men om bilete og interiør...
Mine fyrste Vakre Hjem & Interiør bilete, kjem nemleg på trykk i bladet, våren 2009!Lenge å venta? Ja! Men over heile 7 sider prydar bileta mine, i frå kjøkkenet. Kjekt og spennande! Berre ikkje kjøkkenet er heilt utdatert til den tid... :-)

At dette skjedde er eine og aleine grunna bloggen min. Ein journalist var innom på bloggebesøk, og tok kontakt med meg.
Ha ei god veke!

32 kommentarer:

Veronica's hus sa...

Hei!
lekkre bilder du viser. Var innom en tur RM i mai jeg. De har så mye fint der og må si jeg ergret meg voldsomt over at jeg allerede hadde handlet så mye forut..Noe fikk jeg da med meg heldigvis:)
Du får ha en strålende sommer,
Veronica

Anonym sa...

som alltid vakre bilder og velveide ord...er bare såååå morsomt å lese...jeg humrer og ler og leser høuy for sambo..

ha en fortreffelige fine sommer du og dine og kanskje snakkes vi snakkes i løpet av sommeren

Jorunn sa...

Wow! For et utrolig vakkert stilleben!!! Flotte rammer, lykter og vase. Syns det ble så elegant med en enkel hundekjeksstilk :0) snill bror du har. Så spennende å få være med i et interiørblad da, blir gøy å høre mer om etterhvert.
Ha en fortsatt fin kveld!!

Haust sa...

Akk, nydelege bilete, som vanleg, det er ei fryd å kome på besøk i bloggen din! Gler meg vanvittig til å nærstudere kjøkkenbileta dine i Vakre hjem og interiør!

tinemor sa...

Hærlig med en bror som vet hva du vil ha..... eller er så lydig..... ;-)
Så spennende med bilder og repotasje av kjøkkenet ditt til våren da!
Jeg ble faktisk også kontaktet av journalist, pga bloggen min. Ikke for et interiørmagasin da, men til et interiørinlegg i avisen. :-) Gøy likevel.

Emmeline sa...

GÅ MAN KOR EG GLEDAR MEG:)

Jeg skal sitte på bussen og lese om kjøkkenet ditt, med et skilt rundt halsen der det står; JEG KJENNER HON SOM HAR DET FINE KJØKKENET I VAKRE HJEM OG INTERIØR
:0) Det skal bli herlig!

For å være helt ærlig; VI får LANG tid til å glede oss, men jammen er det verdt det. Kjøkkenet ditt er jo en fryd det har jeg allerede sagt mange ganger...og det skulle bare mangle om det ikke ble oppdaget her i Cyberspace. Jeg forundrer meg i grunnen ganske mye over at ikke flere blir oppdaget jeg.
Både disse jentene som er så tro mot stilen sin ( Karna) og ikke minst de nytenkende, kreative og gøyale ( Feen) men nå er heldigvis BO sitt kjøkken oppdaget, og alle hjerter gleder seg MASSE:)

Her var jeg godt i gang med å skrape soveroms vegg i går. Jeg kom faktisk godt i gang. Veggen ble ferdig skrapt og jeg tømte skap og rotet utover sånn at jeg måtte ligge på luftmadrass i stuen i natt.
I dag har jeg bare sett tomt ut i luften og har ikke orket å se på malingsspannet engang?? Hjelpe og trøste?? Hvordan skal jeg komme meg i havn. Trolig blir jeg nødt til å avspasere nå rett før ferien sånn at jeg blir klar for ferien i rett tid....
ABSURD!!!!

PS: Så mannen din leser ikke bloggen din gitt??? Hmmm merkelig.
Lykke til som eksosrype iallefall;) Høres ganske tøft ut, en eksosrype på vei til Stord pistolklubb? Trolig ikke akkurat et tema for Lonnie og co;) hehehe...

Midnattsola sa...

Så lekre gaver du fikk! Ja, det er lurt å komme med ønskeliste=) Skal passe på at jeg har lista klar til neste bursdag, så jeg får noe av det lekre jeg sikler på fra webbutikkene.

Artig at kjøkkenet ditt blir med i et interiørmagasin. Det er utrolig hva blogging kan føre til!

Marie sa...

Vakkert, vakkert, vakkert...
Gratulerer med publisering i Vakre Hjem & Interiør!

Bilda av barna i korga er nydelege!

Lukke til med vidare fotografering :)

mali-mo sa...

Vi får smøre oss med tolmodighet og vente i spenning tenker eg. Gu' kor gøy då! Kjøkkenet ditt er lekkert som bare det, så det blir gøy å kikke på detaljene ;)

Ser ut som det går vår vei med huset her, og i safall begynner vi nok å jobbe på kjøkken vi også snart...hadde vært en fryd!

Så blei det motorsykkel...tror etpar små heeehe er på sin plass ;) hehhe sånn er det, et hus her og en sykkel der vet du ;)

Her burde eg vært i seng for lengst, jobbdag imorgen, og har vært dum (?) nok til å jobbe ekstra hele neste uke...de pengene vet du ;)

Anonym sa...

Vakre bilder som alltid ;-) Og rammen er jo nydelig, selv uten bilder :-) Så gøy med kjøkkenet da du, det må jeg si jeg virkelig gleder meg til å se!! :-) Kos dere med motorsykkelen ;-)

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Utrolig flotte bilder du viser... Og den rammen var jo knallfin...
Og dukkehuset - perfekt...

Ha en koselig dag og uke...

lena sa...

Hei på deg...
Så knallfin familieramma..ja, nå blei eg vel litt misunnleg..du får gleda deg til du får pakken av meg nå då. Men den er ikkje nett så vakker..faktisk litt rar ;) Klem Lena

Tussaluso sa...

Utrulig fin pakke du fekk av bror din. Passa jo perfekt inn hos dåke.
Syns motorsykkelen va tøff eg.Fekk jo masse sykkel for pengane. Den så me har kjøpt e jo bare ei "ramma" med motor på hjul.
Gler meg te kjøkken-reportasjen i Vakre Hjem kjem. Ikkje vær redd. Kjøkkenet ditt e nok inn i tiden då og.

Tonje Marie sa...

Hei =) kjempe fine bilder! Er innom sida di ofte, du legg ut så mykje fintog spanande! =) Blir inspirert!
Gratulerer med publisering i Vakre Hjem & Interiør! Gler meg masse til å lese det, når det kjem!
Ha ein fin dag vidare! =)
Mvh Tonje Marie

Anonym sa...

http://sweetpaul.typepad.com/my_weblog/2008/02/in-elle-deco.html

Rosa sa...

Det er jammen ein veldressert bror! Ein slik skal eg òg ynskje meg ;) På den andre sida, så er visst ikkje mannen fullt så veldressert?

Det er jo heilt knall at ein blogg kan føre til 7 sider i Vakre hjem - det er verkeleg ein eineståande eksponeringskanal som nok vil bli meir og meir nytta. I den lange ventetida kan me jo gle oss over dei alltid like lekre bileta frå deg.

Ha ein god dag vidare!

Charlotte sa...

Nydelige bilder, en fryd for øyet! Jeg har faktisk den familierammen fra Riviera Maison, kjøpte den for et par år siden i en liten by som heter Måløy. Har ikke fått inn bilder i den, fy skam meg! Men nå skal det skjerpes!
Gleder meg til bildene dine kommer i Vakre Hjem & Interiør.
God helg til deg og dine.
Charlotte

Hem och Lycka sa...

Stort grattis till Vakre hjem, vad skoj! Urfina bilder, mycket snyggt där.. Hihi, ja, din bror måste ha gjort stort intryck.. ;-) kram!

Bo med Lena sa...

Hi..hi...du har en veldig selvstendig mann skjønner jeg:) Det vet jeg ALT om!! Når jeg nå går og maser om å male (+ endre bittelittegrann) på kjøkkenet får jeg meg noen tirader om hvor lenge siden det er vi gjorde noe der og hvor mye det koster osv... MEN, når det er snakk om bilkjøp eller ting til båten, DA får pipen en annen lyd og mange selvstendige innkjøp blir gjort. Grrr... Jeg har derfor satt igang "Operasjon-kjøkken" på egenhånd!

Gratulerer forresten så mye med kjøkkenreportasje. Så gøy og så velfortjent! Jeg gleder meg til å se bildene. Det samme har faktisk skjedd med meg... og det er jo gull verdt nå som jeg akkurat skal starte for meg selv. Så om en stund kommer det noe om meg også...som jeg skal røpe mer om litt senere. Moro moro!

Og du tusen takk for koselige melding om både karakter og lekestuen:) Jeg blir så hoppende glad av å høre sånt! Tusen takk!

Marianne sa...

Så spennende! Smører meg med tålmodighet : )
Hilsen Marianne

FrenchGardenHouse sa...

Beautiful images! I've really enjoyed looking at all your posts. Thanks so much!:)
xo Lidy

Karna sa...

Gleder meg VELDIG til det nr av Vakre Hjem kommer ut, og jeg kan garantere at kjøkkenet ditt IKKE er utgått på dato til det kommer i salg! Blir kjempe spennende!

Alle skulle hatt en bror i Nederland, som er så snill som din, og går og shopper hos RM til deg....Det liker vi.

Super fine ting du har fått, og kjempe tøffe bilder du har tatt, som vanlig!!

Tusen takk for det du sa i går Bodil, hjelper godt når noen sier slikt!!!!!

GOD HELG!

Kristins Hus sa...

Hei !
Har sett mye på bloggen din.. Veldig fine bilder. Noe av hensikten med å "vise" frem det en har, er å fremstille det på en fin måte også!? Er helt i statgropen selv, men håper å lære mer etterhvert om både blogging og fotografering. Her er vel lys alfa og omega.. Samt bra kamera, et kunstnerisk øye og sans fo farger..

Synka mig sa...

Supersmygga bilder!!Rolig läsning!!
Kram Malin

Bente sa...

Hei:)

Gratulere med dagen!! Så snill bror du har :)

Det var jo kjempegøy at det kommer bilder fra hjemmet ditt i Vakre hjem....:)
Gleder meg til det :)

Sendte inn et tips for 3 mnd siden til Rom 123 ,men har ikke hørt noe , og plutselig var bilde av "soverommet" vårt med i bladet. Jeg ble så overrasket. Det var litt flaut , for jeg sendte inn dette bilde , trodde de kontaktet meg om de kunne bruke det , så skulle jeg ta et bedre bilde å sende dem , så på bilde ser man klesvasken som henge til tørk på verandean , men men , ikke noe å gjøre med det...Var jo kjempegøy uannsett:)

Ha det supert,og gleder meg til bladet kommer :)Klem:)

Jes/Vita villa vila sa...

Vilka ljuvliga bilder på helt underbara ting! Mycket vackert!

Jes

Bente sa...

Hei igjen:)

Må bare rette en feil....Det var ikke Rom 123 , men Bolig Pluss ...

Klems:)

Sessan ☆ Prinsessan sa...

Underbara bilder som vanligt med andra ord, & klart att du skall få din plats i Vakre hjem og interiør!

Da har jag noe att glede mig till på lång sikt da *hi hi*

Lycka till som mc pingla ;0)

Klemmer

Fabrikken sa...

Hei
For en flott blogg. Og så utrolig flink du er til å ta bilder. Jeg har smug-lest bloggen din lenge, og nå har jeg fått min egen, så da må jeg jo legge igjen litt kommentarer i håp om å få noen selv ;) Min blogg bærer nok litt preg av at BO er min favoritt-blogg, håper det ikke gjør noe :) Likte så godt den fonten du har skrevet BO med. Gleder meg forresten til kjøkkenet ditt kommer i Vakre Hjem, det ser helt nydelig ut!

Ha en fin søndags-kveld.

GAWO sa...

Gratulerer med sykkel. Hils din mann og gratuler. Jeg håper at dere sammen kan få mange fine turer. Det er spennende å ta turer i øst og vest og opplevelser kommer til å stå i kø. Lykke til :-)

Miamor sa...

Gleder meg til våren!!

Sweet Paul er til stoor inspirasjon med bildene i bloggen sin , og så er du!1
Skal til Stord en tur i morgen!1
Kanskje ser jeg deg i Vikjo??

Eva sa...

hi,
wow you have a beautiful blogg with great pics.
i´m very impressed!!!
wow!!!
all the best from austria,
eva