fredag 6. juni 2008

Blå
Her er mitt "blåe" kjøkkenskap! Vitrineskapet vart kjøpt for konfirmasjonspengar for 20 år (?)(hææ-er eg så gammal!?) sidan. Måtte kjøpa det, både fordi eg syntes det var fint, og for at i ein alder av 15 år, så hadde eg ein del glas, skåler og sånt... :-)

I dei tider så gjekk nemleg 50% av lønna mi, (etter å vaska på "Mett & Go" kvar dag, og stå bak disken annkvar helg der), til bilete, puter, blomsterpotter, lysestakar, kjøpt på Buketten og Gåver & Leiker! Kjekke tider! :-)

Vitrineskapet som er blitt kvitmala, har plass inne på kjøkkenet. I skapet har eg samla det meste av dei blå tinga som eg har kjøpt. Det blå serviset som blei kjøpt på IKEA når eg var 18 år, blå skåler frå Habitat når eg budde i England, sil i frå London, Kinainspirert mugge frå Øybutikken, småskåler frå Ählens, blå høns frå Sæbøvik Gåver & Leiker, handblåste vinglas frå brukskunsten i Rosendal osv...

Nå når eg ser på bileta, så ser eg jo at hønseserviset i blått ikkje er på plass! Kor er da? Eg treng ryddehjelp! For om akkuratt dette skapet på ein måte er ryddig, så er resten av huset heilt kaotisk! Synd eg ikkje kan bu inne i skapet...

God helg! Ryddehelg! Puff... :-)

16 kommentarer:

Anne sa...

Noen bare har litt blått på hjernen, se her...

http://littavmeg.blogspot.com/2007/06/bltt-er-rtt.html

...og hadde du bodd inne i skapet... hva ville skjedd om og når du da "hadde kommet ut av skapet"...

"Di skaprotte" sa min mormor til meg når jeg var lita, og på leiting etter noe søtt .-)

God helg til deg.

Diana sa...

Ett så vackert skåp!
Så stilrent med en enhetlig färgskala på glas och porslin :) Du har ett gott öga till vackra, tidlösa ting :)

Rosa sa...

Skal sei du var tidleg igang med å samle nytt og nyttigt! Flott når du har det samla slik.

Eg har ein forkjærlighet for det blå sjølv - mykje fint her!

God helg!

mali-mo sa...

Så masse fint i blått!

Nei, vil ikke ha Bodil-BO inni et skap, ikkje engang i et kvitmalt skap i et nydelig kjøkken. Niks. Vil ha Bodil-BOen på vift rundt omkring med kameraet, og så på bloggen der hun deler resultatene med oss som kommer på besøk og kikker på og koser oss med de fine bildene. Nemlig! God lørdagskveld ;)

Karna sa...

Så morsomt, du er jo til og med værre enn meg Bodil...he,he...elsker blått og hvitt...
Mye fint i dette skapet her, og skapet også selvfølgelig!

Kos deg i sommervarmen, her må det ryddes etter saging over hele plenen og planker over hele plattingen....

Anonym sa...

wow så flotte bilder.. mye fine ting du har også. Blått og hvitt sammen er jo bare så fint da.
20 år siden konfen ja... for meg er det enda lenger siden. huff. Jeg ble konfirmert i 1982 var det vel. Isj, som tiden går.

God søndag :)

Jes/Vita villa vila sa...

H I M M E L så snyggt! Jag beundrar dina bilder till max - underbara! Ditt hem är sagolikt dessutom ♥
Det är en ren fröjd att kika in här!!!

Kram Jes

Anonym sa...

20 år siden konfirmasjon, ja. Det høres veldig kjent ut for meg også. Også føles det som om det var i fjor, ja eller host, for fem år siden.

Kjekt å se alle de blå skattene dine på en plass. Jeg er også ei blå dame, men mine blå ting står spredt rundt i påvente av DET rette skapet med vitale mål 80 cm bredt og 130-140 cm høyt. Helst loppisfunn med glassdører. Den som venter på noe godt og sånn.

Ha en flott søndag!

Anonym sa...

Ja, blått er både en klassisk og nydelig farge på kjøkkenet.
Må si du har vært interessert i interiør lenge. Tror ikke det er så mange andre her som kjøpte møbler for konfirmasjonspengene.
Og så artig at du har tatt vare på tingene du har kjøpt opp gjennom tiden. Takk for skaptitten

Emmeline sa...

GI MEG EN MUGGE får plutselig et nytt perspektiv når man ser dette skapet...Du er tydeligvis enda mer muggefrelst enn meg;) IMPONERENDE!

Datamaskinene mine har konket ut...Begge to, dermed har jeg knapt nok kommet meg på Bloggerunde på mange dager. Jeg kan blir så SUR på sånne ting, og nå sitter jeg her på jobben og skulle vært gått hjem etterhvert. Men må jo bare besøke litt her og litt der...og dette var bare KNALLFINE bilder av knallfint skap--for ikke å forglemme utrolig nydelig brudeparbilder i innlegget over:) DU ER UNIK!

Skribenten sa...

Hadde vært så artig å sett skapet i sin helhet. Det var et spennende skap..

Katarina sa...

Nydelige bilder! Jeg hadde også en sånn blå periode for ca 8 år siden,men ingen ting er igjen av det lengre. Har flyttet så mange ganger,at det jeg har nå er virkelig Ikea student style-enkelt å greit.. :-)kniis :-)

Linda sa...

Hei, ville berre sei at bloggen og bilda dine e heilt fantastiske!! eg e ofte innom og kikker - og blir alltid inspirert.

Anonym sa...

Å vad fint! Härligt med vitt och blått. Vilken fin blogg du har!

Anonym sa...

抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,主機代管,虛擬主機,專屬主機,實體主機,獨立主機,網域申請,網頁空間,推薦虛擬主機,網域,網域註冊

Anonym sa...

虛擬主機台灣虛擬主機美國虛擬主機網域網址註冊SSL數位憑證主機免費備份免費網站搬家免費試用虛擬主機wordpress