torsdag 19. juni 2008


Etter å ha rydda i gamle tøler, fann eg denne stripa som eg deler med dykk. Mi einaste teikneseriestripe, og godt er det! :-)

14 kommentarer:

mali-mo sa...

Hehehe, massedøden på sommerbeitet? Tenker nok at dette har sin rot i en søvnløs natt...etter å ha vridd deg fram og tilbake og telt sauer en stund, begynte den kreative hjernen din å pønske ut hva som skjedde med sauene ETTER at de hoppet over gjerdet...og dette ble tilslutt svaret. Herlig personlighet i den sauen syns jeg. Skikkelig SAU :)

BO sa...

He he he! Godt eg fekk ein respons på denne! Vurderte sterkt om eg skulle sletta den! Tittel på min fantastiske teikneserie er: "I have a dream". Altså utspring i "å telja sauer" for å klara sovna...med litt makaber humor så er det slik det endar for desse hoppande sauene. God natt!

Charlotte - FO² sa...

hehe, den var skikkelig tøff da!!!

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

He,he, knall!! God sommer til deg med eller uten sauer både her og der!
Klem

Gamlå sa...

Så herlig,, denne her likte jeg godt. :) jeg som er så glad i sauer, og dine var bare usedvalig koselige.
God helg
Gamlå

Huset i Hagen sa...

Denne likte jeg også Bo! Kommer nok til å tenke på denne neste gang jeg prøver å telle sauer.. :0)

Katrine sa...

Hahaha! You just made my day :)

Den gode feen sa...

Syns den er kanonbra. Har jo sett den før, og har faktisk tenkt på den innimellom- så morosam. Nå kom eg forresten på teikneserien eg teikna med deg og kjørelæraren som kræsja inn i fiskebutikken på Voss. Hahaha. Hugsar du det?

Miamor sa...

HERRLIG!!!
Nå kan jeg legge meg til å sove (på tide)!!!

God helg!

Anitas hus sa...

Hehehe, synes den var knall god jeg da!
Ellers så må jeg bare si at de bildene av barna i kurven er noe av det skjønneste jeg har sett. Du tar helt fantastiske bilder!
Ha en fin helg!
Klem:O)

Randi sa...

Artig sak det der da : )

Kan eg spørre deg om ein sak? Eg skal lage reklame på ein bil, og har fått oppgitt at LPI må vere minimum 75, helst opp mot 150. Korleis går eg fram for å rekne om pixlar til dette? Tenkte kanskje du hadde vore borti dette her som grafikar : ) Eg brukar forresten Paint.NET, men det er no ikkje relevant om du ikkje er kjent med det. Vert veldig takknemleg for svar! *Randi*

Anonym sa...

Du har ei framtid her Bodil!! Absolutt! :)
Har linka deg opp på siden min.. syns du fortjener det! Elsker bildene dine!

Anonym sa...

Nei, Bodil!!! Du må jo berre lage meir! Det er den beste "graset er grønare på andre sida" stripa eg har sett nokon gong!!!!
:o) Frøet
P.S. Kva tar du for å fotografere to stk. barn med støvler på i fjøresteinane på Eidsvik (Halsnøy)? Me har akkurat gått gjennom studiovarianten med farge/kvit bakgrunn, og gemalen syns det er nok. Men eg vurderer ein liiiiiten Emmelinevariant ("det man ikke vet, har man ikke vondt av...")Drøymer om bilder av mine barn i min barndoms verden - gjerne med fjell bak og nærbilder av hender med sand og våte genserarmar = røft og sart ? Litt Kindereggaktig - er det mulig?... :o)(skal avsløre "Frøet" slik at du veit kor du kan sende evt. rekning:o)

Anonym sa...

Og den var kjempeartig!! hahaha :) Stilig!

har du laga den altså? Så flink du er!!!