fredag 20. juni 2008

My house


Frå sauer datert 1994 til innkjøpt dukkehus anno 2008! Huset vårt ser ikkje ut som dette, viss nokon trur det. Me er tilbake på -70 talet når det gjeld husarkitektur. Alle veit kva det betyr...
Dette huset er vel heller ein amerikansk draum, som mamma Bodil ikkje kunne motstå når ho var i Stavanger. Butikken Berheim på Sandnes (er eit himmelrike for GreenGateLovers=Emmeline), solgte dette til meg.
Men eg grubla lenge... Ringte til og med heim til mannen, for å spørra han (!), om EG skulle kjøpa det. "Ikkje om da var laga av gull", svara han. Ingen poeng for den! Det var nemleg ikkje det svaret eg ynskte. Huset vart kjøpt og trykt inn i bilen til Den Gode Feen! He, he...
Her i huset tek me nemleg eigne beslutningar (advarsel, min kjære: dette gjeld ikkje motorsykkelkjøp!).
Dukkehuset vart kjøpt, og alle vart ekstremt lykkelige for å få det i hus! Ha, ha, ha...
God helg! :-)

30 kommentarer:

Mitt hvite hus sa...

Herlighet for et nydelig dukke hus:=) Misunnerlig!!!! NEI da; HihI

ha en fin forhåpentlig litt tørr helg:=)

Line sa...

Herligheten for et vakkert hus!! Skjønner godt at du falt for det!

mali-mo sa...

Nyyyydelig! Øynene i kryss og henført glaning. Sukk! Heldige barn (og mor).

Og det er klart at når pengene brukes på hus kan man ikke også kjøpe motorsykkel! Det skjønner han nok. Når han får tenkt seg om.

Stå på, selvstendige kvinne! Og god helg ;)

Miss.T sa...

Nyyyyyydelig dukkehus.. jeg skal jammen meg besøke denne butikken ( aldri hørt om den , takk for tips ) superlekkert..
Ikkje lenge te jul vett du.. lille snuppeline mi ønsker seg nok dette ja ..hehe. For mammaen ELSKET det !!

Ønsker deg en strålandes helg !!

Lappesola sa...

Flink jente!!

God sommer fra Lappesola.

Smilla sa...

Litt Emmeline-stil over denne investeringen :O)

Knallfint!

Rosa sa...

Haha, takk for dagens blogg-latter. Eit vakkert hus, og eg vil jo tru mannen skjønar at ein ikkje kan kjøpe både hus og motorsykkel - det handlar om prioriteringar ;)

God helg!

Anonym sa...

Når jeg var liten jente ønsket jeg meg alltid et dukkehus! Som jeg aldri i grunnen fikk. Men nå ser jeg jo at store jenter også har lov til å kjøpe det, så hm... takk for ideen, kan du kan jeg ;) ikke sant?! Det var utrolig flott... ble helt "sjuk" her nå jeg :)

God helg fra meg :)

Hatteshuus sa...

WWWOOOOOWWW!!!!!

LG Svenja

mali-mo sa...

Du e velkommen på besøk når som helst! Og det var ikke tulll. Bare gi meg en lyd på forhånd så eg kan gjemme unna veslegullet så hon ikkje blir spist. Men eg tygger no litt på hon iblant eg og, så eg tror hun tåler endel ;)

Silkeline sa...

Oj, dette var jammen litt av et hus!!! Tenk å hatt et slikt et i full størrelse da.....ikke for det, det hadde nok blitt mye å holde reint:-P
Har full forståelse for at dette ble med deg hjem. Disse mennene kan bare si hva de vil, vi er da som du sier istand til å ta egne avgjørelser! Søte, blide og ekstra hyggelige blir vi jo også når vi bringer sånne godsaker i hus:-)

Så utrolig herlige barnebilder du har tatt under her!!!!! De med kurvene og utebenken......de er de nydeligste bildene jeg noengang har sett tror jeg. Du er virkelig sååååå vanvittig flink!

Takk for hilsen:))))
Ha en strålende helg....tenker du skal leke med det flotte dukkehuset;-)

lillemor sa...

For et nydelig dukkehus! Har sett de har sånne på en interiør forretning her og..Spørs om jeg skal prøve ut min kvinnelist. Mannen her i huset vil nok ikke ha noe som helst forståelse, og mener nok at lille gull er alt for liten for dukkehus enda,men er jo like mye til mor;) Nydelige bilder av de små barna i korgen:) Ha en strålende helg!

tinemor sa...

For et fantastisk flott hus!!
Skjønner godt at du kjøpte det ja!
Riktig god helg!

hvorfor ikke... sa...

Ååååhh! Det er det der ja! Tror det er akkurat samme som jeg så i Oslo, da vi skulle på julekonsert. Hadde ikke butikken vært stengt, hadde jeg, helt klart, tatt det med meg hjem jeg også!

Mannen min var helt enig! (butikken var stengt - og vi skulle ha det hyggelig, da)Men jeg skal ikke spørre noe mere for DET SKAL JEG HA!!!

Jeg ville gjerne hatt motorsykkel også, jeg, da! Kommer tid - kommer råd! Han kan helt sikkert få det...bare han venter....

Tone sa...

Lekkert hus, klart du måtte ha det ;-) Ikke alltid så grei at jeg spør heller, jeg da.... Men er flink til å "pakke" det pent inn. "Jeg kom tilfeldigvis over, tror du ikke denne var på salg, gjett hva jeg betalte for denne, jeg skulle jo egentlig ikke ha noe nå, men...." Ha en deilig helg, og kos deg med huset ditt,klem :-)

Huset på toppen sa...

Har bare en ting å si:
ALDELES NYDELIG DUKKEHUS:-) Skjønner godt at du falt for dette nydelige dukkehuset!!

God helg,og takk for koselig kommentar hos meg!!

Emmeline sa...

Emmeline blir helt varm om hjertet her hun sitter:)

Tenk at det finnes flere som ringer hjem til mannen: FÅR NEI som svar og som derfor kjøper ting.
Viktige eller uviktige ting, det viktigste er å gjøre det du vil.
Hos oss har dette utviklet seg til følgende syndrom... Før spurte Emmeline om alt: Skal vi kjøpe ditt skal vi kjøpe datt..og gubben svarte NEI det trenger vi ikke. Gubben svarte faktisk NEI selv om vi definitivt trengte det også...SKal vi kjøpe vann siden vi er i ørkenen i Sahara og solen steiker? NEI DET TRENGER VI IKKE. Svarer den gjennomtenkte.
Da ender man som meg: Kjøper BÅDE det man trenger og det man IKKE trenger og spør ikke om NOE...

OKEY; Nok analyse. Over til viktigere ting som for eksempel dette DUKKEHUSET:) Jeg må bare smile, for en drøm det er der det står...Nå må du få mange flere barn sånn at de kan leke med dukkehuset. Eller kanskje dette er et dukkehus for sånne store jenter som oss???? Det ser faktisk sånn ut.

Emmeline skjønner at turen BØR gå til Sandnes i løpet av sommeren og disse irriterende søstrene Greene som er så fisefine at de ikke har butikk i Bergen er nok en grunn god nok for meg.

Du den tegneseriestripen din likte jeg veldig godt:) Den var passelig dyp og faktisk veldig veldig fin.
Hvem ønsker seg forøvrig motorsykkel når man har fått dukkehus i hus??? ABSURD ØNSKE!!

Emmeline sa...

Kan man bli skilt på grunn av for mange krakker som er funnet nedi veien??? Tror ikke jeg kan utfordre Tordenskyen/ Isdronningen...nei det heter vel kanskje Iskongen så veldig mye mer nå i kveld! Tror for eksempel ikke at jeg skal foreslå at vi kjøper nye utemøbler den første uken av ferien iallefall;)

Men han er på glid--han laster inn både kopper og kar og skap og hylleknekter og malingsspann, og sier ikke en LYD.. SKUMLE GREIER men jeg regner med at han sikkert er sur fordi det regner så grådig...Kan jo ikke akkurat være noe annet??

Må gå inn på feen sin blogg og sjekke nattbordene. Håper de kan romme en sliten rompe også? At de ikke er alt for lave;) Ha en fin kveld...med knallande god stemning!

Prinsesse Elin sa...

Tulle du!!! Jeg er innom der iallefall to ganger i uka. Å det huset har prinsessa sett seg ut. Ja emmeline kunne hatt flytta rett inn i green gate avdelingen. he he. Men du bo du skulle sett butikken ved juletider......da går jeg somregel helt bananas der;O)

s.m.i.l.e sa...

Åh så kul att jag hittade till din blogg! Superfina bilder, jag bara njuter. Kram!

Olstad sa...

Heldig gris. Det var vireklig ett flott dukkehus. Noe slikt bør alle hjem ha. Gleder meg til å lese mer om huset her på bloggen, for håper vi får se interiør bilder av dette huset også:-)

Haust sa...

Å du og du, for eit aldeles NYDELEG dukkehus! Det må vere eit av dei finaste eg har sett! *sukk*

Ha ei god helg! :)

MeyBiMe sa...

Nydelig hus ja !!!
Dette har jeg sett på også på nettet...kunne godt tenkt meg et slik også :-)
Det passet nå godt inn i stua di dette :-)
LIKTE UTROLIG godt den vesle lille tegneserien din...Minnet litt om LARSON :-D Som jeg er stoor fan av!
Du imponerer hele tiden du !!!!
Ha en fin helg :-)

Anne sa...

Fantastisk! Det blir morsomt å innrede : )God helg!

Karna sa...

Gudbevaremegvel som vi sier her på strilalandet, så lekkert!
Bra for deg at du faktisk er laget av gull, hvitt gull med diamanter, så da kunne du jo kjøpe det...ha ha ha
Kan jo ikke la være når en finner slike fine hus, de har et lekkert et hos Havna også, fra Riviera, har jo bare sååå lyst på det jeg også.....
Ha en fin lørdagskveld, regner med det bare er fotball på TV, så det får heller bli noen timer foran symaskinen tenker jeg...

Blå-hvit samlemani sa...

Jeg så med engang at det huset trengte du. Jeg mener bestemt at det var livsviktig. Alle menn burde forstå det!

Selv har jeg et 70 talls dukkehus, laget av min far, men tapeter som er de samme som vi hadde i barndomshjemmet. For meg er det lekkert, men jeg mangler møbler.. Skulle hatt noen skikkelig retromøbler til huset...

Den butikken du nevner er en av mine favoritter... dyrt å gå inn der...

ha en fin helg

Tyra sa...

Åååhh, for et vakkert hus! Siden Mannen kaller meg for "LITEN" (jeg er 180 cm høy, han 180,5 cm..)kunne jeg jo kanskje komme unna med et slikt kjøp??!??
Og hvis han fortsetter å mase om barn, kunne jeg jo si at "ja, men da må vi jo kjøpe et slikt dukkehus, for DU har jo allerede kjøpt et fjernstyrt helikopter!"
Anyway, huset er dødslækkert, må ha, må ha;0)
Sommerklemmer fra Cathrine

A home far away sa...

Vilket härlig underbart dockhus. Det kommer väl alltid att stå framme:-)

Ha en fin vecka!

//Gunilla i Singapore

Tanja sa...

For et nyydelig dukke hus..

Sessan ☆ Prinsessan sa...

My good jag drömmer om ett sånt dockskåp!
Blir aldrig vuxen kan jag tala om..... Tänk att inreda & ha massa fina lampor tända i det om kvällen.

Klemmer