mandag 10. november 2008

Kristian Finborud


Laurdag, den 29.11, er det opning av Kristian Finborud si utstilling hos Galleri G Guddal i Rosendal. Utstillinga varer frå den 29. og fram til jul.
Kjekt!

7 kommentarer:

Blåbærpai sa...

Ja, han har veldig mykje fint!
Ha ei god veke!

rod i hob sa...

Så kjekt at du oppdatere oss me utstillingane som e hos Gøril -eg har ett gavekort der som snart må brukast opp -kansje eg plutselig får inspirasjon til å ta turen :-)

Ha en super mandag ;-)

Stemning sa...

Hei!
måtte ringe G.G med ein gong og spørre om det flotte bilde på plakaten, kjekt du har det med på bloggen din.

Takk for sist forresten. Vi koste oss heile familien!!
M.

Guttemamma sa...

....alt for langt unna...:-)

Emmeline sa...

Koselig bilde av Kristian Finborud;) Nå er det ikke så ofte at jeg er på utstillinger i Rosendal, men kjekt å vite dersom man blir skikkelig rastløs på en lørdag;)

Har gått glipp av noen fine innlegg her da jeg var borte, men nå er jeg tilbake og det føles godt. Ha en superduper mandagskveld. Her venter ungene på 71 grader Nord. Skjønner ikke det engasjementet de har i den serien. Hadde aldri giddet å løpe rundt på denne måten over halve landet. Ikke om jeg hadde fått betalt engang....
Jaja. Klems iallefall

Anonym sa...

Åh, han er jo bare fantastisk! Morsomme motiv i nydelege tonar. Alltid ein suksess i kunstklubben vår :)
Kjekt å sjå alt du får til! Flink jenta!!

Klem fra haldis'n

Blå-hvit samlemani sa...

Ikke si det til noen...men jeg har kjøpt et bilde av ham til mannen til jul...tenker vi skal ha det i gangen på hytta. De er så fine, fargerike og fulle av humor...Gleder meg til å gi det til ham!