tirsdag 3. februar 2009

Den vesle fuglen


"DEN VESLE FUGLEN", eit juleeventyr, vart årets julekort-tittel og tema! I dette innlegget skreiv eg at i år (dvs. i fjor!?) vart temaet fugl i julekortet. Temaet utvida seg til både fugl og eventyr!
Ved diverse brettingar laga eg ei slags bok inne i kortet. "Boka" bestod av eventyret om "Den vesle fuglen", som hadde våre to små som "stars". Sjølvsagt var mollemor og pompelompen heltane! Heltane som utøvde nestekjærleik og redda den vesle fuglen...sukk... :-)

Fuglen som pynta opp kortet fekk diverre ikkje alle motta. Det er ikkje mi feil! Eg har nemleg tømt ei rekkje butikkar for akkuratt denne typen fugl!

Som alltid så sender eg julekort også til kongen, og han fekk sjølvsagt fugl. Eg tullar ikkje. Takkebrevet er allereie komme (sjå biletebevis). Ettersom eg ikkje vandrar i dei kongelige kretsar så lurar eg alltid på om kongen verkeleg får kortet?! Så viss nokon kjenner kongen, dronninga, kronprinsessa eller kronprinsen, vennligst spør dei... :-)
Så ynskjer eg dykk alle eit eventyrleg nytt år!

31 kommentarer:

Anonym sa...

Eg har julekortet til pynt i stova endå...med fugel. Betre enn at det blir heilt nedslitt i veska... he he

Putti :)

h.espe sa...

Sååå fantastisk flott kort! Herlig at du sender til kongen vår også, og sååå gøy å få takkebrev fra slottet. Får bare håpe at det vakre kortet ditt har blitt beundret av den innerste kongelige krets :o)

Ønsker deg en flott uke videre!

klem:o)

elisabeth sa...

Jeg vedder på at de alle i hele "tjukke slekta", er like imponert som oss. Tror ikke jeg blir litt overrasket hvis du får oppdrag fra den yngre garde der til neste julekort session, eller før....?!?!;)

Tyra sa...

Så utrolig nydelig og kreativt kort!! Jeg er sikker på at barna dine preger mang en stue ennå, selv om jula sånn nesten offisielt er over (for den varer jo egentlig til påske, gjør den ikke??)
Ha en strålende dag videre.
Klem fra Cathrine

Jannicke sa...

..så artig innlegg! Flott julekort, og sprekt å sende til kongen!! Jeg er sikker på han leser alle kort han får (med et bittelite lygekryss, hihi..
Ha en flott dag!

Laila sa...

He he Bodil =)

syns det e så fantastisk at du sender til kongen hvert år jeg =)

Mitt kort henger også til pynt på kjøkkenet! men uten fugl.....fekk ingen jeg =( tjihi

Håper alt er fint med dere! Innom bloggen og sjekker hver dag jeg!

God klem til dere alle sammen!!

Klem fra Laila

E:-) sa...

Et fantastisk delikat julekort! Du er bare SÅ flink og kreativ. Dette må da kongen ha fått i sine egne hender, hvis ikke så har han gått glipp av noe stort:-)

mi-rachel sa...

utrolig vakkert!

Trude sa...

Helt nydelig BO!! Likte så godt de røde kinnene :)
Tror jeg må hente deg for å få skikk på våre julekort, best å starte tidlig...for her gjør vi samme tabbe hvert eneste år; begynner alt for sent...ja, barna smiler, men for en jobb å få alle tre til å sitte pent, smile...stakkars mor er helt svett når bilde nr.100 er tatt. Kanskje jeg får sende konfirmanten ned til deg til våren....hi hi

Liv Elin sa...

Det er det nydeligste julekortet jeg noensinne har sett !

Anonym sa...

Fantastisk, fantastisk, helt nydelig osv - er alt jeg har å si :)

Pia

Gunhild sa...

Så nydelig. Kan ikke gjøres bedre.

Anne Lill og Aurora sa...

Å herregud så fantastisk fint!!
Du er jo heilt fenomenal!
Eg har nesten ikkje ord eg:)
Sende ein goe klem te deg:)

Tulipa sa...

Vilket konstverk!
Otroligt vackert!!!

Kram Mariette

Akkurat passe Frø sa...

Ide + Fotografi = Kunstverk!

...også to så nydelige "småtroll"!

Tanja sa...

Så utrolig stilig kort.. kul ide

rod i hob sa...

*Stum av beundring*

mali-mo sa...

Nyyydelig julekort Bodil! Kjempegod ide å ha med eventyr då, og det så jo så flott ut, så fint laget!!!! Du er så flink atte! Og de to sjønningene er jo like nuuudelige som alltid ;)

Kjenner nok ingen i kongekretsene eg heller (fnis), men er helt sikker på at de ble begeistret. Det burde de iallfall bli! ;) Klem til deg ;)

Karna sa...

Hadde jeg hatt så fine kort hadde jeg jammen sendt til kongen jeg også, utrolig stilig kommet på!!! Helt sikker på at han setter pris på det, og ser på dem også jeg, han virker jo så koselig!

Var det ikke gøy med Emmeline, var så nervøs før det kom på, men Emmeline var slett ikke nervøs i det hele tatt, var jo helt proff den dama der. Gøy å se bloggene våres også, ser at hun skriver at hun skulle ta opp kortet ditt, det var litt synd at hun ikke fikk tid til....Dette var kjempe gøy!

Fru Fjeldhammer sa...

Så lekkert; Bodil.. som vanlig!! *S*

Jeg er helt bomba sikker på at IKKE kongen leser julekorte ditt, for hadde han gjort det så tror jeg du hadde fått en personlig telefon fra både kongen,dronningen, prinsefamilier og diverse for å lage årets julekort derfra!! Sukk... Du har bare så rått talent, Herlig!!

Jeg sitter her med banana splitten min og trøstespiser litt...

Klem klem

Anonym sa...

Hei Bodil =)
må baarer føye meg inn i rekka til dei andre som har skrevet ovanfor, og sei meg stum av beundring over dette flotte kortet... Ja den som hadde desse ideane dine... du er vertfall fantastisk flink (med det meste), og eg gleder meg alltid til å komme inn på bloggen din og få den daglige dosen med BO inspirasjon =)
Du er bare SÅ kreativ og flink =)
stor klem fra I.T

PS: viss det verkelg er sånn at Kongen har lese kortet ditt, så MÅ han jo bare være takknemleg, og viss han IKKJE har lese det; ja då har han gått glipp av eit vakkert stykke kunst!

I.T

Anonym sa...

Mektigt imponert!!!!

Den gode feen sa...

He he he, godt du tok hintet :) Det var ikkje for å vere frekk, men hadde ingen andre bilder å vise :) Klem

Villa Luftslottet sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Villa Luftslottet sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Villa Luftslottet sa...

Måtte nesten slette kommentaren min over her, for det ble for dumt, gratulerte deg i hytt og pine med bok-utgivelsen...hihi
NYDELIG KORT, BO, og hvis kongen ikke leser det, så har han gått glipp av noe:D

Anonym sa...

Heilt nydeleg kort! Heldige dei som fekk eit sånt. Kongen vart nok også glad...
Mine små i ditt design står fortsatt framme til pynt. Jula varer jo heilt til påske!
Ha ein fin dag:0)

Gry sa...

Helt utrolig nydelig! -Som alt annet på bloggen din så er det både kreativt, estetisk og inspirerende. -En utmerkelse til deg ligger på min blogg:-)

Ha en fin dag Bodil.

Martine sa...

så utrolig fint julekort. kjempe nydelig bilde av dine barn, ser ut som to små engler:)

Prinsesse Elin sa...

Kongen får kortet, det er jeg sikker på. Iallfall får någen der kort fra oss. Å det henger på kjølekapet ;)

Anonym sa...

情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫