tirsdag 10. februar 2009

Juklar


Før snøen lava ned så var det isjuklane som regjerte. Nydeleg blått fargespel i dei. Er det løye me som ungar knakk dei ned, og åt dei? Er jo faktisk fristande nå og...
OBS: Med ei mor frå Vossetraktene, så er ordet isjuklar heilt normalt. Uttalast JOKKEL. Berre så det er sagt! :-)

14 kommentarer:

mi-rachel sa...

pent!

Henriette sa...

Istappar, som eg kallar dei;), er vakkert....Må tilstå at med mi speed skumlesing av tittlar klarte eg å lesa Juleklar i staden. Syntes du var rimeleg tidleg ute i år, kniiiis;)

Ha ein flott kveld
KLem:0)

Miamor sa...

..vakre der de henger...og vil bare be om tilgivelse for at jeg som ny blogger brukte bilder fra din blogg uten å spørre...har skjønt mer av dette gamet nå....så never again..Miamor ;)

h.espe sa...

Så flotte isjuklar ! Sjeldent syn her i Oslo.... Flotte bilder!

Ønsker deg en flotters uke videre!

Klem

Anonym sa...

juklar ligner litt paa ordet Jöklar paa islandsk, det betider isbree ! Flotte bilder og alltid like "nærende" aa titte paa siden din.

Hilsen Anna paa östsiden av Ísland

Sine sa...

Flotte bilder.
Sist uke var vi på vinterferie, og da spiste jeg en slik. Kunne ikke dy meg for å oppleve et barndomsminne på ny... he he.

Photo-Me-Life sa...

Veldig pent.
Jeg gleder meg nå Bodil til det nye fotoapparatet mitt kommer fallende i posten, da skal jeg ut på fototokt!

Anonym sa...

Ja, isjuklar va snadder da...

Putti

Pamela-Luciana sa...

Hermosas fotografias!!! con tan poco puede decirse mucho...

Anonym sa...

mmmm.. fekk lyst å knekke ned ein og slikke på den.. går rett i barndommen igjen..
klem Linn

mali-mo sa...

Der er et ord som eg har tatt med meg ja, de sa det i hardanger og, og endel av de ordene har liksom blitt hengende fast selv om eg har flyttet videre. Litt deilig å lese de på trykk hehe (leser eg tydeligvis for lite nynorskbøker ja?). Vakre bilder ;)

Her hos oss har vi nådd en ny sykdomstopp ogeg jenner eg må bare syte&klage litt. Urk. Feber, hals, hoste, ører, og så snott i usømmelige mengder. Eg blir så møkka lei!!! Lillemali er bedre no da, og skal ha sin første dag i barnehagen i morgen, på snart to uker. Og eg skal til kontroll hos legen for å sjekke om lungebetennelsen fra for litt siden no har blusset opp igjen. SYT&KLAAAAAG!!!! Sånn. Godt å få sagt det.

Gjenstår vel bare å ønske deg en frisk og flott onsdagskveld?! Smittefri klem fra meg ;)

Carinaoggutta sa...

For et vakkert bilde. Ønsker deg en fin søndag videre.

Anonym sa...

Hei!
Jeg oppdaget bloggen din i går,og ble sittende foran pc'en i timesvis... Du skriver veldig underholdende og har så mange fine bilder her inne:)

Tusen takk for inspirerende blogg! Ønsker deg en kjempefin dag.

Klem fra Catrine

Anonym sa...

徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿