torsdag 19. februar 2009

Velkommen til utstilling!


På laurdag er det opning av utstillinga Dundelina på Galleri Giga. Der er eg med...
Litt spennande dette, rett og slett! Dagen i dag vart brukt til klargjering av utstillinga, og eg trur at dette skal bli kjekt! NB: Utstillinga er kun ope i 1,5 veke!
Dykk er hjarteleg velkommen på laurdag, då det er høgtidleg opning. Roald Kaldestad les frå boka, "Dundelina og det gamle huset". Berre det er jo litt kjekt å få med seg! :-)

8 kommentarer:

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Så utrolig spennende :)) Masse lykke til ! Du er så flink atte :)klem

Tante Mimmi sa...

Det blir kjempebra! :)
see ju!

Akkurat passe Frø sa...

Rekk nok ikkje opninga :o(
Lørdag er Frøprinsesso og eg på vei over fjellet i blåbærbilen. Men eg har allerede lokka med at "me MÅ ta oss ein tur til Stord og gå på kafe og utstilling".
Eg sat og leita etter utsalg for Sara Reed sine produkter i går. Dermed dukka informasjon om Dundelina utstillingen opp. Rekna med at du kanskje var inne i bildet der... iom. tidlegare blogg-innlegg om desse artige barnekleda! Veit du om dei har godt utval i Sara Reed? Er Dundelina ein salgsutstilling?

BO sa...

Utstillinga er ei salsutstilling. Klede, leiker bøker og bilete! :-)
Ja, Galleri Giga har eit godt utval i Sarah Reed. Ho fekk masse nytt i går (nokre koppar som var heilt nytt motiv på -skjønne!!!).
Ta turen! :-)

Den gode feen sa...

Masse masse lukka til!!!

Marias skriblerier sa...

Oi, så spennende! Gratulerer!

mali-mo sa...

Gratulerer med utstilling da! Vi er ikke friske nok til å kaste oss ut i det friske været og krysse fjorden ennå...men håper på flere sjangser. Håper det blir knallsuksess!!!

Flirer godt av deg som kjøper te pga labelutseende. Hehehehe. Gjett om eg kjenner meg igjen!!! Har etpar pukkaer eg og nemlig. Fra ifjor sommer. Uåpnet. Eg blir nok aldri et temenneske, like greit å se realitetene i øynene. Men fine esker er det jo!

Her er vi endelig på beina igjen, om enn noe vaklende og ustøtt. Nesten tre uker med sjukdom, og eg ikke litt lei nei. AAAARGHHH!!! Går det an å reklamere på tran? Eller har noen et immunforsvar tilsalgs? Tenkte i fullt alvor å foreslå for sjefen at eg går ned i 20% stilling med full lønn, så kan eg ta gullungen ut av barnehagen og ha hun med meg på jobb den ene dagen i uken. Eg ville jo uansett ha vært mer tilstede på jobb da enn når jeg ligger hjemme i ukesvis og er sjuk...hahaha.

Strålende helg til deg og break-a-leg eller hva det heter. ;) Klem

Tante Mimmi sa...

Gratulere med vel blåst opning!
Det gjekk jo supert! Flinke alle 3! Og så mykje folk!!!
Gledar meg til å fylgje dykk- måtte rykte spre seg fortare enn ild i tørt gras!
Kjekt å sjå bileta dine i så stort format- tok seg retteleg godt ut!:)