onsdag 4. februar 2009

Då bloggen var på TV


Litt yesterdays news når eg i dag viser bilete av bloggen min som var eit par sekund på fjernsynet i går! Eit par sekund eller ei, det var himla kjekt!
Intervjuet med bloggdronning Emmeline i Sveip på NRK2, var kjempekoselig -ho til og med song!!! :-) Next: Singing bee? (Haahhahaahaha, Emmeline, NÅ tøffar eg meg!).


Men kva skjer når ein verkeleg sit ytterst på sofaen, nervøs (eg var SÅÅÅ nervøs!?), og prøver å få med deg kvart ord som blir sagt og kvart einaste bilete... Jo då kjeme slike små linselus/svarte siluettar springande. Nett framfor kamera. Nett sånn at mammo seier grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
Blid nå altså! :-)


17 kommentarer:

MeyBiMe sa...

Jeg er helt enig :-)
Dette var himla kjekt:-D
Jeg satt som en ert og så på!!!!!
Reine krimmen dette...ikke noe skummelt ...men utrolig spennende :-)
Og hun snakket jo bare sååå bra for seg :-)
Ha en deilig onsdag i snøværet :-)

Trine sa...

Sveip ligg ute på nett-tv! :-) Kjempeflott for meg som ikkje fekk sjå programmet i går, og for deg som kan sjå i ro og mak i kveld når alle linselus søv trygt! Eg gler meg!

Anonym sa...

ÅÅ, så stas!!!!!
Må nesten få gratulere, hehe!

Merete sa...

åhh...pokker! eg fekk besøk i går og gjekk sjølvsagt glipp av heile sveip og emmeline :( prøvde å sjå det på nett-tv, men maskinen min ville ikkje vise det i kveld....baska greier! har forstått at eg absolutt burde fått det med meg.

Fridashus sa...

Jeg gikk også glipp av programmet dessverre. Prøvde å se det på webtv, men tror man må vente et par dager før det blir lagt inn(?) Fikk bare sett innslag som var to dager gamle.

Jeg skal prøve igjen til helgen:o)

Ha en fin uke!

Stjärnor & Champagne sa...

Vilka underbara bilder du har på din fina blogg, I like....

Hälsn Anne

mali-mo sa...

Bilde av Emmeline og bloggen, yess! Eg må inn på nett-tv og ta bilde eg da. For sånt bilde vil eg og ha. Du tok ikkje tilfeldigvis et bilde av min header de to sekundene den var der? Visst er det kjekt!!! Og Emmeline var FANTASTISK. Synge på TV. Bare sånn lett henslegt liksom....Mai gådd. ;)

Emmeline sa...

MAI GÅDD meg her og MAI GÅDD meg der...Singing bee....
Ja her tøffer den ene etter den andre seg;)

Ler godt av dere som altså tar bilder av bildet av sin egen blogg på tv...hehehehehe!!
Det er rett og slett dødsvittig.
At Karna fikk med seg noe av reportasjen er i såfall et under, hun har knipset i ett bankande kjør gjennom hele sendingen og sendt bildene til meg på epost (*ler) Men det er jo veldig koselig da;) KJEMPEKOSELIG FAKTISK!

---er på mystisk måte helt utslitt i dag. Skulle hatt en ukes ferie, men tror du jobben tar hensyn til at folk er litt sliten av mediakjøret, og kanskje må ha litt ekstra skjønnhetssøvn i annledning de opprivende siste dagers hendelser??? ÅÅÅ neida her er det bare å jobbe som om man ikke har gjort annet i hele sitt liv...
Jaja. Har ikke hørt noe fra Grete R heller?? Og de som sier at vi bloggere er sånne attraktive objekter for aktuell reklame??? Tror kanskje det er et rykte uten hold i!!!

Cathrine Aksnes sa...

arti ja...;) å det julekorte.. jeg bøyer meg i støvet... har ikke ord!!

Astrid sa...

Kjekt med litt blest om blogging:)
og Emmeline var no berre så flink framføre kamera!

Eg las forresten nettopp innlegget ditt under her, og eg føyer meg inn i rekkja av beundrarar; FOR eit fantastisk flott julekort!!

Marias skriblerier sa...

SÅ gøy at bloggen var på tv!! Hihi :) Litt kjendis du også ;)

Klaffen sa...

WOW.. det var jeg faktisk ikke klar over, men jammen skal jeg sjekke ut på nett tv.Så vanvittig gøy at dronninga vår fikk så mye blest - stolt av å ha henne som rep. her i Blogglandia!! Klem

Anonym sa...

Eg har sett intervjuet!
Fin reklame for bloggen din.
Helsing ELisabeth

irina sa...

Hun er en flott representant for bloggere.

Du har vist oss mange nydelige bilder.

Jeg skal begynne på fotokurs på mandag.

kan jeg spøre deg om du har noen tips.

MVH Irina

A home far away sa...

Vad flott att vara på tv! Så himla kul

Ha en fin helg
Kram Gunilla i Singapore

GAWO sa...

Jeg såg det innslaget på nett tv og la merke til at du var med. Snart kan du bli med med hele deg for du har en veldig fin blogg. :-)

Anonym sa...

skoblo heath barra strip fulfilling capped lyns kumarsandeep firmly dataset paprola
lolikneri havaqatsu