søndag 25. januar 2009

NigellaSkjønne Nigella er ei støvandes dame, synes eg! Kvinna osar av tryggleik, sensualitet og kjærleik til mat og kokkekunst. Om det er i eit studio eller heime hjå henne ho trakterar grytene, veit eg ikkje, men fint er det iallefall! Rein inspirasjon!
I sommar kjøpte eg dette "sausesettet" frå Nigella, i København. I dag kom det til sin rett. Me ryddar nemleg i huset for tida. Rettare sagt i eit "roterom". Vårånda er komen, og mykje nedsnødde objekt finn me. Her hinn dagen fann me for eksempel Tolixstolen min som mine kjære kundar får sitja på når dei besøker BO design & foto. Den hadde forsvunne under ein haug med jakker... Jaja, spennande med skattejakt i eige hus! :-)

15 kommentarer:

Emmeline sa...

Så knallkoselig å gå på skattejakt i eget hus og finne en Tolix?? Sånne skatter finnes faktisk ikke her hjemme. Når jeg ser disse fargene fra Nigella blir jeg bare YR av glede;) Knallfine farger helt i min ånd. Skjønner godt at vårkjensla brer seg over den Boiske heim når dette er hva som pryder kjøkkenet!!

Håper ellers at du har hatt en knallande kjekk helg;) SO LONG!!

Tina sa...

Nydelige kjøkkenredskaper dette, fikk de på lørdag jeg fra Boligfryd og ble overrasket over hvor lekre de var. La nettopp ut noen bilder av dem jeg også. Kjempefine!!!=)

Miss.T sa...

Kjenner meg godt igjen i historien din ja. Lekkert alt fra Nigella syns eg.. enig i at hu e ei drivanes dama ! : )

God søndagskveld.

Tre Kusiner sa...

Nigella er fantastisk. Det er herleg å høyre at du har roterom du òg...hehe...trur ikkje det er mulig å ha eit hus utan eit eller anna rom eller kott med eit vanvittig kaos...tihi...Ha ein flott kveld!

Fru Fjeldhammer sa...

For en herlig skattejakt... jeg kunne også tenke meg å finne en tolix stol under all rote!! *S*

Ha en fin uke..
klem

ANETTESHUS.COM sa...

De er sååå fine! Har de samme - bare i kremhvite!!

Klem Anette;)

Guttemamma sa...

Nydelige farger!!

Kristins Hus sa...

god kveld!
Nydelig farge på disse kjøkkenredeskapen!! Enig, i baeskrivelsen av NIgella også;-)
Kristin

Fire Hjerter sa...

Flott farge. Og de kom godt til rette i det hvite.

Bo med Lena sa...

Helt enig! Nigella er et grepa kvinnfolk (..som vi sier her). Til og med vår minste, Tuva på 6 år er superfan. Før, når det gikk på Nrk på fredagene satt hun klistret til tv'n og fikk med seg alt. Dama har karisma.

Kjempeflotte redskaper. Nå er det vel mye morsommere å lage mat..?!

mali-mo sa...

Ja...jeg som er uten kabelparabolkanaler savner den damen ;) Kjempeflotte gryterørere, har kikket på de i ymse nettbutikker men aldri helt funnet ut at eg har råd ;)

Sniker meg til litt nattblogging når eg egentlig burde ligget i min dypeste søvn...men korti skal eg ellers få tid, hehe. Litt for hektisk for tiden, men satser på å komme i mål med alt eg er involvert i (og finne balansen i livet igjen etterpå hehe).

Håper dere har det bra, og tøffer meg med å skryte av uke nr 2 som sykdomsfri (har tranen slått inn?). Merker overtrøtt humor sniker seg på her, så eg skynder meg i seng.

Flotte bilder (alltid) ;) Natta!

Hem och Lycka sa...

Ursnygga bilder! Både Nigella och Tolix hör till mina favoriter..

kram

Anna sa...

Åh, de Nigella-kjøkkenredskapene ønsker jeg meg såå, men har ikke funnet dem i Bergen enda. De er nyydelige, elsker fargen – og de kan stå fremme hele tiden!

Som alltid; flotte bilder :)

Anna

Stina sa...

Vilka fina köksredskap.:-)

Anonym sa...

Lekre kjøkkenredskaper! Disse går rett inn på ønskelisten min :) Ellers vil jeg takke for en inspirerende blogg- Du tar nydelige bilder!!