onsdag 14. januar 2009

Farvel

eg seia farvel til vårt kjære, vesle juletre. Eller er det sånn at jula varer heilt til påske?
Treet har vore eineståande! Det vart innkjøpt med oppskrift i toppen, der det stod kva vatnmengde det skulle ha DAGLEG! Diverre er ikkje denne oppskrifta blitt fulgt, men treet har ikkje dryssa ei nål... Flink tre!
Nå har eg fotografert treet, og trinn to i farvelprosessen kan starta: Pynten må av! Den stakkars skadeskutte fuglen med nebbskade får gøymast og takast fram til neste år. (Den blei brukt i årets julekort. Det skal eg visa ein annan dag, når eg har fått sendt ut alle korta...). Trur faktisk at eg nett nå bestemte for at jula varer faktisk til påske!

10 kommentarer:

Cathrines blogg sa...

Du det er med juletre altså. Elska og hata, og så blir det alltid så "vondtgodt" å hive det ut....eller skal ein sei, Kjekt når du kjem men fryktelig kjekt når du går og!!

Guttemamma sa...

Så har du hatt et spesielt vakkert tre da!! Og 20ende dag jul var jo faktisk i går, så du har gjort rett i å beholde det ifølge oss som er vokst opp på landet!!

h.espe sa...

Ja, dette forstår jeg kan være et "vondt" farvel ;o) Treet er jo nyyydelig!! Har du ikke en hage eller en utetrapp som kan overta da.. Er jo ille å kaste noe så flott!!!

Ha en herlig ettermiddag!

Klem

Lene sa...

Hahaha. Det har jeg bestemt meg for og - at jula varer helt til påske :) Jeg orker rett og slett ikke disse farvelene ;)

Marias skriblerier sa...

Hehe... nei jula var IKKE helt til påske ;) Ikke hos oss ihvertfall... Men det er vanskelig å høste det trofaste vakre juletreet.. snufs.. men få det ut og slipp våren til sier nå jeg bar ;) Så kan du glede deg til neste jul... selv om det føles uendelig leeeenge til nå..

Ha en fin dag! :D

Tussaluso sa...

Julatreet er elska og hata ja. Når endelig julatreet kom ut, låg alle nålene igjen inne. Ditt va jo kjempefint, nesten for gale å hiva da ut. Du kan jo pynta da med påskekyllingar og gule fjær. Snakkast!

Olstad sa...

Det var en dramatisk overskrift, ble litt skremt når jeg så den i google/reader...

Men forstår det er leit å avhende dette flotte treet, virkelig flott altså.

Håper du har det fint på nyåret.

rod i hob sa...

Eg blei og skremt!!
Men så va de kje te oss du sa farvel, men te julatreet... Å då tenkte eg, me ett lettelsens sukk, at du får nå heller bare hiva ut treet då... He he!! Akkurat som eg nå -eg får heller bare ligga i sofaen å blogga enn å skru på wii'en å trena... Komme i form nå og... Ehh... I fingrane???

Ha en fine dag!!

Tyra sa...

Du får trøste deg med at minnene alltid lever videre i hjertene, og når du attpåtil har udødeliggjort treet ved å ta bilder av det, har du dermed kunnet dele det lille, vakre minnet om det lille vakre treet med alle oss andre også;0))
Ha en nålfri uke videre!!
Hilsen Cathrine

Hem och Lycka sa...

Vilken vacker gran! kram