mandag 19. januar 2009

Anouska
Eg har fått tak i eit fantastisk nydelig (synes eg) teppe frå Anouska. Kjøpte det i Horten, på butikken Fryd interiør (ikkje kjeda Fryd). Denne rosa herligheten er eit sånt kjøp som gjer at ein kjenner ei god kjensle inni seg. Synes fargen er heilt skjønn, og kombinert med gulltrykket, så vart dette rein lykke for meg! :-)
Så nå kosar teppet seg saman med det avsindig dyre luktelyset eg kjøpte før jul. Så dyrt at eg sparar på det...

15 kommentarer:

mi-rachel sa...

nydelig farge!

mali-mo sa...

Kjempefin farge ja, liker så godt sånne sarte litt duse farger som likevel er FARGE ;) Og luktelys ja, hehe, eg hadde spandert på meg et flott&dyrt et..og brant bare litt på det sånn når eg "fortjente" litt ekstra. Syns eg så pengene gå opp i røyk hehe.

Men hva tror du skjedde? Jo lille gullungen rev det selvsagt i gulvet så det knuste. Hmm. Der hadde jeg for sparingen min.

No har jeg et flott Cath Kidston lys som lukter mmmmmmm, og jeg brenner det rett som det er;) Moralen er; kos deg mens du kan, før en av de søte små skal leke lys....

Litt stille blogg hos meg for tiden, er plutselig så mye annet som stjeler tid også :) Håper dere er friske og raske og har det bra ;)

Anonym sa...

For et fantastisk flott teppe, likte fargen kjempe godt!

Anette {foreldremanualen} sa...

Det så kjempefint ut - herlig farge! :-D

My little footprints sa...

Hei!
For et pent teppe du har fått tak i! Nydelig farge, jeg er jo så glad i rosa ;)

Ida sa...

Underbar färg! Klart du skall tända ditt ljus! Jag tänder mitt favorit-doftljus en liten stund varje kväll när vår dotter har somnat och jag sitter i soffan och tar det lugnt innan det är dags att sova. Det är vardagslyx för mig! Kram Ida

Smilla sa...

Nydelig teppe! Fyr i lyset og nyyyt!

Ragnhild S sa...

Hei du:)
Jeg har tittet innom deg, og synes du har en kjempekoselig blogg! Her kommer jeg gjerne igjen! Linker deg!

Likte teppet ditt! Vakker farge og nydelige detaljer!

Ha en flott tirsdag!

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Slitan Bodil, ser lekkert ut! Faregne r jo bare urtolig delikat og lekker,mmmm

Hvordan ser våren ut for deg..har to barn som skulle vært foreviget i litt vårlige omgivelser.
Kjøpt nye bunader..hold deg fast.. hvite sådanne ha ha,ikke klokt!
De må fotograferes svint før 17 mai og blandingen av ketchup og sukkerspinn setter seg fast her og der. Det er jo så jeg ikke tror det jeg skriver selv, hvite bunader...hvor er jeg? Men dritfine er de så da så:O)
Klem

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

hahahaha, alternativt fotografere barn og bunad hver for seg. Bunad knipset FØR barna er stått opp hehe...så kan jeg jo lage papirdukker av bildene...med bunadsklær he he

Ta en titt på billedgalleriet til By-Torinn.info
Bunaden heter tor/troya.Alltid kjekt å se på fine barneklær..Torun Vallestad som er designer og har forsynt meg med disse ever så praktiske bunadene :o)

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

by-torinn.com skulle det være :o)

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

...og ikke heter Torunn Vallestad , men Valland....at det er mulig skive så mye feil, jeg går og legger meg he he

Emmeline sa...

Halloen Bodil:)
Takk for knallkoselig kommentar... Det var virkelig kjekt å høre fra deg. Først av alt må jeg jo bare skryte av lekkert pledd.. Deilig farge og knallfin dekor;) En fryd for øyet!

Jeg har forøvrig fått verdens søteste epost i dag. Fra min niese, som skal flytte ut for første gang sammen med en haug med venninner... og nå ville de at jeg skulle komme innom og være konsulent for innredningen...*ler!
Jeg måtte jo selvfølgelig spørre hva de likte, men du vet...Det var de ikke helt sikker på!! Så det kan jo bli spennende. Billig skal det jo være også, så vi får se hva vi ender med;)

SÅ kjekt at du har nok å holde på med. Kjenner godt følelelsen av å ha behov for å ta fri fra datamaskinen. Jeg sitter jo mye på maskin på jobben... og når jeg sitter hjemme også så blir det MYE!! Men kjekt at du hadde lagt igjen en hilsen iallefall.

Nå skal det jo sies at Emmelinemannen har gått kraftig amok her de siste dagene. Vi hadde jo en dugnad med grundig rydding her forleden. Der jeg kastet ut stereoannlegget som ikke har virket på 14 år...Vi har jo aldri savnet å ha et stereoannlegg som virket, og har derfor bare pusset støv på overflaten. Men nå..Har fyren gått til innkjøp av et GIGANTISK surround annlegg.. Kunne bli helt nedfor av mindre. Blir helt dårlig bare med tanken!! Sukk og atter sukk... Det kommer på døren en av dagene. Ikke rart man gjør seg klar for et gigant innkjøp av rosemønstrede kopper som en slags hevn!!

Skjønner godt at du må spare litt på det avsindig dyre luktelyset (ler litt til) Det pleier fort å bli litt sånn avsindig lukt av sånne lys også...
Sånn at hodepinen kommer sigende. Jeg ser han der Halvor i Homsepatruljen eller hva det nå het han var med i... Han brukte liksom luktelys i alle rom for å holde på stemningen. Herligheten, det må bli bra mye hodepine der i gården.

Kos deg masse med spennende oppdrag Bodil. Er enig med den messegreien. Jeg er jo ikke akkurat en innkjøper til andre enn meg selv... Men kunne godt hatt en messetur likevel. Det hadde nok gjort godt;)

rod i hob sa...

Ikkje løye at du hørte Jaaaaaaaaaaaaaaaa'et mitt heilt øve te deg :-) Syns de e knallkjekt!!

Men av og til sku eg ønska at eg hadde våre anonym....!

Du vurdere ikkje blogg-treff på Sandnes forresten???

Gunhild sa...

Nydelig! Så har du jo også vært innom en veldig koselig og fin butikk ;) God lørdagskveld videre til deg!