tirsdag 26. august 2008

SNU & Fanari
Viss dykk bur på Stord, Fitjar, Bømlo, Sveio eller Kvinnherad, så fekk dykk dette bladet i posten, i sist veke.
I bladet kan dykk lesa om Fanari, der også eg er med. Det er eit kreativt knutepunkt her i Sunnhordland, der ein har samla ulike kreative næringar. Den kjente møbeldesignaren Olav Eldøy er t.d ein av Fanarimedlemmene. Spennande og kjekt!
SNU magasinet kan dykk lesa på SNU sine nettsider; http://www.snu.as/

Det er BO design & foto som har laga bladet... :-)

10 kommentarer:

lena sa...

Hei! Kjempefint blad Bodil;) så snakkast me på klubb i kveld då!! Kjem litt seint heim..for eg må jobba litt overtid..så ikkje ha for store forventningar til maten..iallefall ikkje desserten! Klem

elisabeth sa...

Så kult, og grattis!!! tror du har sørget for at du ikke får ferie de første årene...hehehe:) Kjempegøyt at det går så bra for deg, ikke det...Det tvilte jeg aldri på!!!!!
Kos deg videre;)
Kjempeflott stykke arbeid, som alltid;)

Emmeline sa...

Du er SÅÅÅÅ flink. Jeg bøyer meg i støvet. Bladet har jeg nå lest og kost meg med, og mannen har lest og vi er så imponert over hvor stilig du får det til:)

Må si meg enig med Molly at det er kjempegøy at det går bra med buisnessen---men du er så flink at det MÅ jo bare gå som en drøm. Bare du ikke jobber deg ihjel--det gjelder å kose seg med mann og barn innimellom.

Josefine er OVERLYKKELIG over det ene bildet som har kommet for dagen via epost... For noen blinkskudd;) En god ting kan ikke sies for ofte: Du er en kunstner!

by Siv sa...

Du er så fantastisk flink med kamera og pc`n :)
Synd vi ikke får bladet utgitt på Os...
*Siv*

Karna sa...

Så gøy, får desverre ikke det bladet, men veldig kjekt når en kan samle mange kreative sjeler på en plass...kan jo sikkert være en litt ensom jobb.

Flott tiltak!

PS
Var ikke lenge kokosbollene fikk pynte opp for å si det slik....de er bare KNALLGODE! =0'

Lena sa...

Så arti! Du er kjempeflink:)

Smineset sa...

Jag var inne å kikka. Det ser kjempefint ut :-)


Ønsker deg en super dag!

Den gode feen sa...

Nå skal eg inn og kikka eg også, klarar ikkje venta til eg får det :) Ser knallfint ut! Du er råflink og eg e stolt øve deg! Klem

mali-mo sa...

Var inne og kikket og det så ut som en kjempegod ide. Må være bra å ha et fellesskap, på mange måter. Og brosjyren ser jo ut til å være kjempeflott, men det er eg ikke overrasket over ;) Du er flink!!!

mali-mo sa...

Bladet da, ikke brosjyren ;) Lurer på om jeg burde flytte for å ha muligheten til å henge meg på SNU i fremtiden ;)