torsdag 28. august 2008

Min nye stol...krakk
Med bil til København så vart da ein del shopping. Tenk deg, ingen begrensingar på vekt og str! Mange flyselskap har nemleg tjent ekstra kroner på meg, ettersom det har vore fleire kolli enn lov, og koffertane har vore på bristepunktet. Synes det er egentleg horribelt at det er kun lov å ha 20 kg bagasje med seg? Kva er 20 kg? 40 kjøttdeigar? (Eg reknar det meste om til kjøttdeig. Ikkje veit eg kvifor, men sånn har det vore i fleire tiår).
Her er iallefall stolen som eg kjøpte. Såg den ein dag på denne butikken. Fekk faktisk problem med å sova samme natta, i anger på at den fortsatt stod igjen på butikkgolvet. Suste derfor inn utan mann og barn, morgonen etter for å kjøpa vidunderet. Stod utanfor butikken kl. 9.00, for å oppdaga at dei opna kl. 11.00... Kva gjer ein då? Ein suser rundt i 15 andre butikkar, sånn at ein får skvist meir inn i bilen. Sjølvsagt.
Hei, til deg som eg nesten møtte i København! :-)

26 kommentarer:

elisabeth sa...

Åh, denne var superkul, og passer nok perfekt til skrivebordet ditt:)
Skjønner godt du MÅTTE ha den...hehe;)
Kan vi så mer ???

elisabeth sa...

KAN VI FÅ SE MER??? skulle det være:)

Tanja sa...

ååå den krakken var skikkelig fin

☆Therese sa...

Knallfin stol/krakk og så herlig farge. Den hadde nok jeg også drømt om hvis jeg ikke hadde fått den med meg med en gang !!

moa sa...

den var jo bare helt rå!!
og veldig nydelig fotografert.
..ha en fin dag!

Den gode feen sa...

Dødstøff. Gledar meg til å sjå den gule også!

ceciliegrut sa...

Oj, den var kul! Og for en skjønn farge :o)

by Siv sa...

superkul stol med superkul farge, grattis med et flott kjøp :)
*Siv*

Emmeline sa...

Så usansynlig flott farge den var.

Når det gjelder meg og sånne krakker så har jeg må en måte så utrolig mye rumpe at krakken bare forsvinner under den...og det er liksom litt skummelt både for krakken og for meg, så krakker er det lite av her hos oss.

Men denne var fin! Har den en gul søster??? Trodde det var en Tolix? -og Tolixene er vel strengt tatt ikke akkurat søsteren til denne turkise. Det er kusinen.

Jepp....Håper ellers at alt er vel på øyen. Her går det så det suser. Datter føler seg som fotomodell etter det bildet hun har fått, så da er vel målet nådd,) hehehe! Ha en fin dag på krakken!!!!

Anonym sa...

flott krakk..samme farge som kjøleskapet eller??
jeg er hypervingletorill så jeg kan ikke ha en således krakk...sofa d er tingen :)

ha en strålende helg

tinemor sa...

Den var superkul!!!

aase sa...

Den var knalltøff!!! Den var verd å få med seg ja!!

Fabrikken sa...

Den var sjikkelig stilig :)Fargen må jo være perfekt i ditt hus....var vel kanskje derfor du kjøpte den, hehe. Bare lurte på en ting: de hvite fine gulvene dine, hva har du gjort med de? Er det vanlig parkett som er pusset ned og malt, gamle tregulv som er behandlet eller hvafforno? :)

Klem fra nr. 5

Chris sa...

URLÄCKER!!!

Katarina sa...

Hahah...Du skal tro jeg har naboer som sladret..om at det var en familie som handlet inn masse...hahaha...nå forstår jeg hvem det vaar..kniiis...:-) Rå lekker stol!!

joanna sa...

Sånn stol såg eg i Ålesund for par dagar sidan. Kjempe fin! Eg treng ein raud ein, men det hadde dei ikkje inne akkurat no. I tillegg til å vere kjempe stilig så er den er jo kjempe god å sitte på, så eg skjønner godt at du kjøpye den då ;O)

Ann Helen sa...

Hahaha, må le!! Regne det meste om til kjøttdeig; veldig, veldig gjenkjennelig for meg..:) Riktignok var det ikke kjøttdeig jeg regnet om til i barne/tenåringsårene, men Bugg!!! Du vet tyggisen? (har slutta nå da)

Herlig stol!!

Ingunn sa...

Måle i kjøttdeig!!!!hehe....Festlig!;)Den var orginal!
Skikkelig fin krakk også!!

sa...

Den var kanonkul.....slitan :)
Skikkelig flott farge også :)
Gleder meg til å se resten av det du shoppet de to timene før butikken åpnet. Du er en kunstner når det gjelder å fotografere :)

Klem fra Anette

mali-mo sa...

Kjempeflott bilde av kjøttdeigomregningsfotografen som vanlig!

Då eg var liten regnet eg alt som kostet noe om i antall ridetimer (eller en 50 lapp som vi sier idag), så eg kjenner prinsippet ;)Sånn er det å ønske seg noe, en goood følelse! Og omregningen kommer vel av en god dose praktisk sans pluss behov for oversikt kanskje ;) Ingen dårlig kombinasjon!!!

Og turkisfargen var kjempefin. Men gul Tolix?

Brunkullan sa...

Lovely:)

Susanne

Anonym sa...

ååååå får en kul krakk,har sett på en sånn selv.Den må jo være perfekt til kjøleskapet ditt.Kan vi ikke få se litt mer av huset ditt.Tror du har mange go biter her å der:)

Camilla Borg sa...

Älskar din blogg, lägger den till favoriter nu!!

gaver og leiker sa...

Krakken va kjempefin, men ka med alt det andre du hadde me på lasset fra københavn...?
Idag kom det 6 paller på lageret vårt... me e heilt gira!
Men det som var mest spennande kom i posten, dei franske kledno...

LillaLykke sa...

Fantastisk!! Den var jo råstilig! :) Har bare såå lyst på en tur til København snart :)

♥bagatellar♥ sa...

Den stolen var berre knas, og herleg farge også. Var i Køben på studietur for nokre år sidan, og var då innom div museum som Louisisan, Kunstindustrimuseet og Glyptoteket. Kan seie at det var på kunstindustrimuseet det vart knipsa mest bilde, alle desse lekre stolane og div anna snadder som finnast der... Men bil hadde me ikkje, so kofferten den var smekkfull og pur flaks at den slapp gjennom utan "straffeporto". Lampen din såg eg foresten på Louisiana, og har ALDRI gløymt den.