fredag 8. august 2008

København
Me er berre innom på mellomlandingar her heime, der me vaskar klede og pakkar om. Me har altså ikkje flytta til København, om eg godt kunne tenkt meg å bu der! I ei veke leigte me den kanonfine leiligheten til Katarina. Perfekt for ein familie på 4, der to av dei er under 4år.


Ut i frå bileta som eg viser, så virkar det som eg har gått med nasa i sky, med kun interesse for historikk og bygningar....hmmmmm...så feil ein kan ta! :-)

København var fantastisk for shopping, nesten betre enn London (seier eg som elskar England og London), og hadde samme bykjensle som Amsterdam. Altså ein herlig by!

Fortsatt god ferie! Den er ikkje ferdig! :-)

8 kommentarer:

mali-mo sa...

Ser ut som oom ferien er bra! Kjøbenhavn er en flott by synes jeg også, drar gjerne tilbake ;) Har familie der så da er ikke det så vanskelig. Heldige jenten som får bo i flott leilighet og rusle rundt og shoppe. Hva? Bare kommersiell handleglede og avslappende feriestemning? Ingen interesse for timevis med trasking i svette sko for å se på haugevis med gamle severdigheter? Tsk, tsk. ;)

Nyyyt ferien videre (selv om du er savnet på bloggen). Må bare få tilføye at jeg OVERHODET ikke er noe misunnelig på deg som, har ferie. Neeeida. Arbeidslivet er en fest. Kos dere!!!!

Huset på toppen sa...

Å,så flotte bilder du viser fra København:-)Jeg skal ditt i september,fant du noen koselige og fine interiør butikker??

Kos deg resten av ferien:-)

joanna sa...

Så koselege bilete frå ein vakker by. Tvila ikkje på at de har hatt det fint. Mange koselege butikkar og masse å finne på (ikkje minst for de små:O)

Ha ein flotte fredagskveld!

elisabeth sa...

Så deilig, og så heldig å kunne bo den flotte leiligheten!!! Jeg har bar SÅ lyst å dra til København, og det må vi fåt til snart...eh, håper jeg:)
Fortsatt god ferie!!!! Kos deg med mann og barn, du går vel en travel høst i møte;)

elisabeth sa...

PS! Og jeg er helt sikker på at du gikk hele turen med nesen i sky....hahaha, og bare hadde blikk for det kultiverte og kulturelle, med kameraet lett hensleng på skulderen, med latten'en i andre hånden...hahaha;)

dolamorola sa...

så helt vanvittig kule bilder!!!

Lena sa...

København er bare helt herlig. Var innom en bitteliten tur i sommer, men fo noen år siden var jeg der i en uke på musikktur, det var en opplevelse! Håper du får fortsatt fin ferie! Kos dere:)

Ingunn sa...

Du har virkelig en fin blogg! Fine bilder fra Køben også!skulle gjerne ha tatt meg en tur dit. Det står høyt på ønskelista!
Håper det går bra at jeg legger deg til på bloggen min!

ha en fin dag!