torsdag 21. januar 2010

LovelyEg har tidligare snakka varmt om Sarah Reed sine produkt, og det samme gjer eg i dag. Den nye koppen min er frå samme kunstnar, å eg fall berre sånn heilt pladask!

Innkjøpet vart gjort på veslegut sin fødselsdag. Lettare halvstressa for eg rundt på leit etter ei gåve til godguten på sjølvaste dagen hans, den 4. januar. Dette etter eit akutt anfall av dårleg samvit om at han ikkje hadde fått fin nok gåve på morgonkvisten...

Det er nemleg ikkje særleg positivt å vera fødd tidleg på året, skjønnar dykk. Alle (også mor og far) er mektig lei av feiring etter jul og nyttår, butikkane er "tomme" og lommeboka likeså! Fødselsdagen blir meir som eit slit enn ei gleda! Å då byrjar jo mammahjarta å skrika etter ein slag rettferd!

Mammo med dårleg samvit susar derfor inn på Galleri Giga. Smart! Knall-lurt! For der finn ein jo sjølvsagt den perfekte gåve til treåringen som ynskjer seg Kaptein Snabeltannsverd (Snabel=Sabel)...!!? Jada... 

Sjølvsagt, ingen sverd i sikte, men denne koppen lyser mot meg! I eit svakt augeblikk tenker eg høgt at denne kan jo bli ei flott og verdifull gåve - ja, til ein liten gut på tre år?!! Ingenting gale med det vel??? 

Hmmm...fornuften slår inn, eg stig ut av butikken med retning mot leikebutikken. I veska ligg den flotte koppen, innpakka - til meg sjølv...

Ha ein god koppedag!:-)

13 kommentarer:

Rosemary and thyme sa...

Hi,hi, akkurat sånn er jeg også!
Skal jeg ut for å kjøpe en gave, kan du være sikker på at jeg kommer hjem med noe til meg selv.Jeg er uforbederlig!
Koppen vae utrolig fin. Skjønner godt at du falt for den.
Lykke til med fødselsdagen,og gaven!!!
Ha en super dag
Klem Tove

Kristins Hus sa...

Ha-ha.... snabeltann :-O Hiv og hoi!!
Ha en fin snabel-dag!

Kristin

Kristins Hus sa...

...ferresten... koppen va kjæmpefin!!
Kristin

Tussaluso sa...

Enig med deg om at bursdagen kjem veldig FORT etter jul. Men det var ein veldig kjekk og koselig bursdag, og ungane kosa seg. Eg har endå dårlig samvittighet for bursdagen som me ikkje har feira. Men den kjem "kanjse" ein dag utpå våren når me er blitt immune mot alle sjukdommar som fins:-)

tempo.dk sa...

Fin kopp, men 3-åringen satte nok heller pris på noe annet. En av prinsesserne hos meg har bursdag nyttårsdag. Etter hun kom til verden har nyttårsfeiring fått en litt annen og kanskje mer koselig vri. Ha en fin dag. Hilsen Bente

Fro (Idyll på landet...) sa...

Så nydelig kopp du kjøpte deg! Skjønner godt at den ble med hjem - håper du fant noe til bursdagbarnet også! :)

Klem

Unknown sa...

Men så fin kopp...och du tar så fina kort!! jag är helt förälskad i din blogg!
kram! Annaleena:)

maybe*mej sa...

oooo så fina bider i ett tidigare inlägg med en liten tjej som äter frukost...tror jag det är. Underbart härlig färgkombo som genast fick mig sugen på att fota. KUL:

Jannicke sa...

Hoho, nå ler jeg høyt ;o)
En mamma med dårlig samvittighet kan finne på de mest utrolige ting ;o) ;o)

Koppen var virkelig Lovely!!
Helt skjønn..

Måtte le av historien om sønnen din som nyttårsbukk ;o) Ser han for meg - synge om krabber for full hals ;o)
..min sønn var 3 første gang han og Mariella gikk nyttårsbukk sammen (hun var da 7 år). Hos et eldre ektepar (se for deg gammel skjelvende dame med stokk) fikk de hver sin mandarin. Det var da det kom spontant fra lillegutt :
" Nei, takk - den der vil ikkje eg ha. Eg vil ha snop..!!" Mariella holdt på å dø av flauhet!!! hahahaha

Ha en fin dag videre.

Klem J.

Tante Mimmi sa...

he,he!
På Galleri Giga etter sabeltannsverd????!
Mykje fint til 3 (0 )+ der inne ;)
Vart nøgde begge to til slutt då!
Og Sara Reed sine koppa...knall fine! :)

Minmill sa...

Link i vei, kjære deg. Setter pris på at du liker bloggen min. Jeg måtte lese det siste innlegget ditt dere du skriver om Sarah Reed, og jeg måtte skuffet se at hun ikke hadde noen forhandler i umiddelbar nærhet. Den keramikken er den fineste jeg har sett, og jeg skjønner godt at du lot deg friste.

Klem Minmill

lisasornes sa...

utrolig fin kopp ♥ hihi,akkurat sånn har jeg det også-kjøper en liten gave til meg selv når jeg først er & handler..mye i det lilla hjem med signaturen "til Lisa Fra Lisa"
lilla klem ♥

Gry Offernes sa...

Tror nok at gleden var større over et snablesverd enn en kopp... :-) Men det beste var at du kjøpte koppen - til deg selv!!

nydelige bilder!