mandag 13. oktober 2008

Stol

I fjor skreiv eg om ein butikk på Evanger som er veldig kjekk. Her er innlegget: http://bodil-bo.blogspot.com/2007/08/litt-reklame.html

Der nevner eg ein stol (to stolar). Desse har blitt stua vekk, men fått komme fram i lyset nå når gangen fekk ein "ny start". Stolane er kun blitt skrubba med grønnsåpa, og eg er strålande fornøyd med dei!
Takk for kommentarar i forrige innlegg, som faktisk var mitt innlegg nr. 200!!! :-)

10 kommentarer:

innendørs sa...

200! wow, gratulerer... om man sier det:) knallstilige stoler vil jeg våge å påstå!!! bra de får litt dagslys!!!:)

Tina sa...

Knalltøff stol, den fortjener virkelig å komme frem i lyset! Spennende med foredrag, , værste jeg vet er å stå i store forsamlinger og prate, hehe. Bra vi er forskjellig, å lykke til!

[ barn i heimen ] sa...

Utrolig kult å plutselig finne DE stolene. Skulle ønske jeg hadde slike rom der det poppa ut noen sånne godsaker:) Gangen din har blitt nydelig synes jeg!

Ingunn sa...

Den stolen var skikkelig tøff da!;)

Liv Elin sa...

Så flott stol - det er så gøy å dumpe borti slike funn!

Hørtes utrolig kjekt ut med fotoklubb da (eller var det kurs?)Hadde vært kjekt å vært med på , men selv om det ikke er så langt unna , er det nok for langt unna til å joine dere!
har tidligere vært med på ymse fotokurs i Bergen , men aldri vært med i noe fotoklubb. Det hadde vært moro å fått til her i området også.....

Lykke til med foredrag og ønsker en hyggelig kveld videre! :)

Hilsen Liv E fra Husrom & Hjerterom

(vet ikke om jeg har spurt tidligere men , er det ok om jeg legger deg til listen min i bloggen ? )

mali-mo sa...

Kjempefine bilder av en fine lys gang og stiiilig stol! Så bra når noe e brukt men uten så mye skader at de må males om...det kan fort bli mer jobb enn moro;/

Eg snakker av bitter erfaring. Heldige meg har nemlig fått overta oldemor sin seng...og den trenge nokså kraftige reparasjoner før han får komme opp fra kjelleren og inn i varmen...et prosjekt som står på vent da kan du si, hehe. Men tilslutt blir den nok flott.

Her er det støvsuging og skufling av rot. Herlighet om eg klarer å bo på denne måten fram til jul!!!! Får heller bruke all fritid på å jobbe med kjøkkenprosjekt, så slipper eg å se rot og kaos ;)

Deilige blomsterbilder under her og;) Flinkejenten;) Ha en fine kveld!

mali-mo sa...

Og hurra for deg med 200 innlegg!

MeyBiMe sa...

Jeg sier det igjen.....
du får det til du Bodil :-)
Stilig!

Smineset sa...

Nydelig stol! Lekker...

Hvordan har du forresten fått til en slik bloggliste? Likte den utrolig godt!

Ha en strålende dag! ;-)

Fire Hjerter sa...

Ser ut til at stolen har funnet sin rette plass. Den passet kjempefint i gangen. Det svarte stoltrekke tok flott opp den svarte fargen i bildet/tavlen som hang over.
Gratulerer med de første 200. Imponerende.