tirsdag 23. september 2008

Utstilling
Viss du ynskjer deg ein galleritur, så kan eg anbefala Galleri Giga eller Galleri G Guddal. Galleri Giga opnar ny utstilling på laurdag, med Karen Smith-Gahrsen. Galleri G Guddal opna utstilliga "Når veven syng", av Helga Skålnes, sist laurdag.


Begge galleria er kjekke og spennande kundar av BO design & foto.

5 kommentarer:

Blomsterverkstad sa...

Kära Bodil!
Jag ville bara säga att du tar alldeles fantastiska bilder och att det är DU som borde ha en utställning och visa fram dina fantastiska fotografier. Kram, Minna : )

Miamor sa...

Ja...enig!! Var der i forrige uke...Og i dag var jeg på Halsnøy hos gåvebutikken som du har reklamert for...!! Kjøpte et par småting..og du verden så vakkert det er der ute!!! Hva er forresten det flotte murhuset som ligger nede ved sjøen nedenfor Halsnøy Kloster??? Så flott og litt spesiellt ut!!
Må jo høre med folk som er litt kjent!!! Enig med Minna!! Kanskje du skulle hatt en utstilling--
Skal over Stord i morgen også...nå begynner det å bli ofte gitt!!!

Karna sa...

Tøffe plakater Bodil, lykke til med utstilling til kunstnerene!

Tror naboen min holder på å male til en utstilling også (han med de flotte julekortene), men han er så hemmelighetsfull....

Sist hadde han DE knall tøffe bildene av dyr som sebra, havskilpadde osv...helt uvant, for han maler for det meste naust og båter og slikt....Blir spennende å se hva han holder på med på loftet sitt i all hemmelighet...

Emmeline sa...

Er enig med Blomsterdamen her om at du bør ha en utstilling selv:)Du vet jeg er din største fan!!!

Her går det fint!! Det var et lite sekund at jeg gikk hjem til Emmelinemannen og sa at NÅ gidder jeg ikke mer blogging.
Da svarte Emmelinemannen at jeg ikke fikk lov til å slette bloggen, for jeg ville angre.
Det ble jeg glad av gitt. *For det var overraskende at han brydde seg i det hele tatt! Så da blogger jeg videre lykkelig og fornøyd, hehe.

Det må jo være en ørliten nedtur å komme tilbake til fire kommentarer etter å ha knust alle rekorder i hele Bloglandia med det forrige innlegget ditt??? Jaja, sånn er livet-det er flest grå hverdager;)

Cathrines blogg sa...

Som tidlegare sagt så har eg svigemor på Stord. Far hennas eigde lokalet til Galleri Giga i gamle dagar,og dreiv fiskeutsalg og han hadde sitt eget fiskerøykeri....må av fleire årsaker ALLTID innom Galleri Giga når vi er på Stord.