mandag 1. september 2008

Pip Pip

Eller kvirreveirrevitt! Kva i all verda seier ein fugl?

Jaja, vil berre få visa kva innlosjering fuglane som overvintrar kan få her hos meg! Synes dei burde vera ekstremt takksame, og flytta inn med det samme. Huset blei kjøpt blant mykje anna "rask" (vil sikkert min betre halvdel kalla det) i København.

Fuglehuset som heng så fint i treet oppdaga eg at hadde mista botnen... Stakkar fuglar! Men det heng der likevel, for det ser så fint ut...

Tante Mimmi, eg trur du tek feil hus. Vårt er frå 1970 og er ikkje blant dei vakraste i nabolaget...men i morgon kjem ein arkitekt på vitjing! Hei & Hå! :-)

13 kommentarer:

mali-mo sa...

Har sett på så mange fine fuglehus, også tenker eg at Puuuh, det der kan eg no snekre sjøl. Men blir det? NEI!!! For eg har alltid altfor mye annet eg skal rekke over ;) Burde nok heller investere i et sånt fint et som du har kjøpt deg.

Arkitekt ute? Tja, vi har det vel motsatt. Fint utenpå etter at vi rev asbesten av veggene og skiftet vinduer...men inne? Her gjenstår endel...for å si det pent.

Ha en fin uke Bodil!

Hem och Lycka sa...

Har sett det där lite här och var och det är helt underbart sött! Perfekt för de små fåglarna.. kram!

Anonym sa...

Det var et flott fuglehus!

Ingunn sa...

Jeg hadde flytta rett inn jeg!!!Herlig hjem for pippipene......Jeg går for kvirivitt....hehe...

Vakkert Liv sa...

Så søtt fuglehus!!
Rart alt det mannfolk kaller for "rask". Noen må jo gjøre det litt koselig :)

Min Still By Maia sa...

Kjempe fint fuglehus. Mangler bare varmekabler så slipper fuglene å flytte til "syden" :-)
Utrolig flott krakk du kjøpte i København. De har bare så mye fint på Grønlykke. Det er definitivt en av mine favoritter i København!
KLEM

tinemor sa...

Skikkelig flott fuglehus!

charm design sa...

jeg hadde flyttet rett inn i dette nydlige lille huset.Her er det jo plass til en hel familie med store og små.Jeg har et minimalistisk fuglehus men ingen vil bo der,lurer på om jeg må skifte stil på det,tror det kan hjelpe:)

Tina sa...

Hadde jeg vært fugl, ville jeg flytta rett inn... Det var kjempesøtt!

Fabrikken sa...

Så fint fuglehus....der BØR de trives. Førstemann til mølla :)

Smineset sa...

Nydelig fuglehus! De blir nok kjempeglade. Det er sikkert de som kan punge ut for en så lekker kåk som får flytte inn der (til alle de andre kvirrevittenes misunnelse ;-)

ENGEL sa...

nå blir det oppgave på mannen i heimen!!!!!!

innendørs sa...

Det var knallfint!! med husnr til og med:) Og det fuglehuset på treet må jo være perfekt for den som ønsker seg tak over hodet i alle fall!!