torsdag 3. mai 2012

B L O G G T R E F FPå laurdag var eg med på det veldig kjekke bloggetreffet i Ølen. Den gode feen, eg og vetleguten suste på ein roadtrip gjennom tunellar, ferjer, fjell og fjordar. Like geografisk tutlete begge to, var det ei bragd at me kom fram! :-)

Lunch på Fugl Fønix i Etne var fyrste stopp, deretter shopping og champagne hos Ølen Møbler i Ølen. 32 bloggarar frå Stavanger, Bergen, Haugesund og omegn hadde tatt turen. Vedlig mange kjekke damer med flotte bloggar som eg nå MÅ linka til! :-)

Mammo fekk tid å shoppa når snille bloggdamer passa på vetleguten! Han gjekk frå fang til fang, slik at alle fekk lov å knipa litt i låro hans! ;-)

Kombinasjonen shopping, amming, champagne (1 glas) og jordbær er å anbefala. Men kanskje ikkje viss du skal nå ferja. Grunna min avslappa haldning til tid og stad nådde me ikkje ferja og stranda på ferjekaien i Skånevik (eller var det Holmedal?).


Vetleguten saman med snille Frøken Fryd.

Den Gode feen selger som hakka møkk! :-D15 kommentarer:

Inger Johanne sa...

Å! Skulle gjerne ha vore der, ja! Såg kjempekoseleg ut!!

Klem

Maskinistfrua sa...

Heldige dere som har fine ølen møbler i kjørbar nørhet:) Det så ut som dere hadde det ganske så fint:)

hong kong property sa...

lovely~

Fru Fjeldhammer sa...

Kjempekoselig! Lissom er dere det treffet...*s*

ynde sa...

Hei igjen, og takk for sist! Var ikkje så mykje eg snakka med deg, men jammen synes eg du var ei trivelig jente!! Klem Kjersti

Lisette sa...

Hei Bodil, åhhhh som vi koste oss! Tiden flydde av sted. Du skriver godt og morsomt.

Unknown sa...

Var veldig kjekt å treffe deg! Ble det fint med de grønne stolene? Siklet litt på de jeg og, men hadde ikke råd, det er bare fordi vi shoppa villt i Dubai... Så skjønne gutten din! Men jeg savner noe: spisebildene mine!! ;)
Ha en fin kveld! Klem m

Vibeke sa...

kjekt å hilse på! var en veldig trivelig dag i fiine omgivelser! svei korte litt og ja!!

Smil fra Vibeke

Unknown sa...

Takk for sist og det var så kjekt å hilse på deg og den herligste lille prinsen. En helt fantastisk alder han er i og det er jo så kjekt å se all den responsen de har begynt å gi tilbake. Jeg har en liten jente på 4,5 måned og nyter tiden sammen med den siste babyen her i huset:-)
Håper at vi treffes ved en senere anledning
Klem

BO sa...

Dei grøne stolane er fine, men er stua opp på kvarandre i ein krok... Så langt er eg komme! :-) Høyres veldig kjekt ut å shoppa i Dubai! Etekakebiletemedopenmunn skal snart lanserast! :-D Sjå etter oppdatering...

Camillaeli sa...

Hyggeligt at møde dig!
Virkelig lækre billeder du har fået taget ;o)

Hilde - Feien og Fjong sa...

Hei sprudlande du! Eg er ikkje komen så veldig mykje lenger enn deg, men stolane er på plass på Fridas rom. Eg kjøpte eigentleg berre ein, men når eg kom til ferja angra eg å ringte til Birgit. Snille Birgit tok ein ekstra tur tilbake og kjøpte den siste grønne stolen til meg :-) Morosamt å lesa innlegga dine, nå høyrer eg den fine dialekta di med ivrig forteljar lysst mens eg les ;-) og forresten er eg akkurat lik deg og den avslappa haldninga til tid. Rakk ferja så vidt og hadde akkurat nok diesel ;-)

Fargebarn sa...

Herlige bilder.
kjedelig å ikke nå ferja da...
Skånevik er ingen plass å strande...hehe. Neida, fint der.

Var iallefall kjempekjekt å snakke med deg. Og du; bloggrullen springer vel ingen plass ;)

Martha sa...

Igjen..veldig kjekt å møte deg!!
Du er jo bare fantastisk sprudlendes.håper på å få møtt deg igjen en gang,jeg !!

Kjekk dag..jeg fortsatte shoppingen etter jeg kom hjem også..bestilte ghost loveseat fra Ølen...så fornøyd:)

God klem:)

Øyeblikk sa...

Juhuuu Bodil :) Skal me ikkje berre reisa til Ølen i morgon også da?!? (der døydde visakortet mitt i lommeboka... og eg som berre tulla).

Tusen takk for lånet av den gooode vetleguten, det er jo så koselig å få snusa på mjuke babynakkar og sjølvsagt å få knipa ørlite i gode lår!

God helg til deg! Eg skal nyta helga no, etter tre dagar i ny jobb som har vore heilt fabelaktige! Er så trygg på at eg har gjort eit godt valg og stortrives med nye kolleger og oppgåver. Loving it!

Klem eli