søndag 5. februar 2012

S Ø V N


Go`natt alle saman!
Vetle gode babyen vår søv heile natta
- og da gjere mammo og! :-)

Nå er det på tide å legga seg.
Kveldane har ein tendens til å bli seine
for skal bare, skal bare...
:-)


6 kommentarer:

Forever Love sa...

Hva drømmebaby har du fått deg da?:) jeg har ikke sovet en hel natt på... ja gudene vet når... Lucky u!

Natti natt!

Klem

BO sa...

Eg veit ikkje kva det er med denne karen, men han sovnar kl 19 på kvelden (for så å ha nokre matingar fram mot kl. 22) og søv til neste morgon. I dag VEKTE eg han kl. 09!!! :-) Nå har sove slik i 3 veker, så då satsar me på at det fortset, og at han kanskje søv i eitt frå kl 19 til neste morgon... Nesten for godt til å vera sant! Men da eg ALDRI hadde trudd er at han kun får mammamelk. Han er ein STOR klump på kun mammamelk! Kan nesten ikkje tru på da sjølv... :-D
Gi skjønne nydelige guten ein suss frå meg å sei at han må sova han og! :-)

deconordic sa...

Sovebaby er luksus! Her har vi hatt begge deler. Jeg har ikke tatt til vettet og kommet meg til sengs selv i dag, her var så mye som måtte gjøres før ny uke, også måtte jeg bare ha litt alenetid. Tidlig kveld i morgen!

Nyt babylivet, her runder minste ganske snart ett år.

Klem

Forever Love sa...

Hehe, ja får se om det hjelper da:-) Ingenting er som god mammamelk vet du..
Legen igjen i dag, lurer på om han har fått sin niende ørebetennelse. Gud gi oss alle styrke, og det er vel grunnen til at han ikke sover så godt heller, han har jo hatt så mye vondt..

3 uker?.. bank i bordet da er det vel sånn da, og når han begynner å våkne er det vel bare å kjøre på med litt grøt om kvelden også..

Tanten min som er jordmor viderutdannet så driver nå kun med UL var akkurat på foredrag med en doktor (professor i noe greier:) hun (professoren) kunne forteller at disse barna våre stikk i strid med hstasjon dvs nasjonale anbefalinger TRENGER mer enn morsmelk fra 4 mnd alder..
Og at all den laksen vi dytter i oss slettes ikke er så sunn pga høye doser kvikksølv og noe annen som jeg ikke husker:-)
Så det har jeg tenkt på i det siste:-)

Ha en god dag!

BO sa...

Stakkars guten med vondt i øyrene. Da er så forferdelig vondt for både mammer og pappaer når dei små har vondt, og sjølvsagt vondt for ungane. Håpar at dåke får bukt på øyrebetennelsen. Klart det blir dårlig med søvn viss ein ikkje er frisk - kryssar fingrar for at han blir god i øyrene og dermed masse gode søvn.
I dag sov vetleguten til kl. 7. For så å sova til kl. 11 etter amming i 7 tida. Nå søv han igjen... Han er ein sove og ETE baby. Som sagt rund som ei kula - 3 kg tyngre enn det søskeno var på denne tida!!! :-)
Eg har hatt litt lite melk til dei to andre, så eg er veldig forundra over at denne gongen flommar det! Kanskje fordi eg søv og slappar meir av...
Ha ei gode veka! Gi ein suss til nydelige guten din! Han er så vakker at eg tenker på han ofte - rett og slett ein skjønnhet! :-)

Den Grønne Baljen sa...

Så herlig å ha en baby som sover hele natten... husker mine fire babyer ikke sov før de nærmet seg tre år...
Kos deg i denne herlige tiden med babyen =))

Kerstin