tirsdag 8. juni 2010

Putejakt! Puteboks...


Sidan sola skin så trekker me ut. Ut til middag i hagen. Ut for å sjå ungar som plaskar i bassenget. Ut for å sitja ned å nyta livet. Så sit me der på møblar som burde vore mala. På benker og stolar som manglar puter.

Kvart år dukkar samme, gamle problem opp. Putene er ikkje her. Gone! Vekk!

Eg leitar. Eg trur at mannen leitar. Trudde. Inntil nyleg. Under middagen på vonde putelause benker ymta han frampå om noko eg hadde sagt i fjor. At eg hadde sagt at alle puter som hadde fått blåmann osv. berre kunne hivast... Har eg? Hmmm. Hukommelsen min er ikkje det den ein gong var, så eg haldt kjeft. Held fortsatt kjeft. Han har sikkert rett...kanskje. Diverre.

Nå skal eg derfor gjera ein ting. Eg skal på handel. Kjøpa ei sånn putekasse. Grunnen til eg ikkje har gjort det før er kun pga. putekassane sitt ytre. Slemt, men sant. Men nå skal eg vera så jysla fornuftig at eg skal kjøpa den førsta og besta. Da skal bli orden på puter og benkar! Hmmm... Kanskje.12 kommentarer:

Martes atelie` sa...

De har fått sånne putekasser som ligner på kurv. De ser jo LITT bedre ut......
Du finner den på skeidar.

Bling - our elf on the shelf sa...

Jaa-a du, vakre er de jo ikke disse putekassene. Vi har vår under verandaen, de funker bare man får gjemt dem bort ;)
Noen ganger er det nok like greit å ikke si noe *fnis*

Unknown sa...

Haha! Ja, helt enig! Vi har heller ikke putekasse pga. dems lite vakre utseende. Lykke til i jakten. :)

Rosetrend sa...

Tihi, den gule puta matcher lampa mi!

Klok av skade er det noe som heter. Putekasse høres da ut som en bra ide!

Jannicke sa...

Mener å ha sett putekasser som e litt mindre jysla stygge på Living :o) men pittelitt dyrere er de naturligvis også... :o)

Amelie78 sa...

På Home and Cottage har jeg sett en hvit, fin putekasse. Koster riktignok 3500, og sjekket ikke om den var skikkelig tett, men fin var den :-)

På Jysk og på Plantasjen har de i sort/gråsort polyrotting. :)

Ellers tipset noen meg om å snekre en putekasse og putte en stygg, plastboks inni :)

Uansett - lykke til med både pute- og puteboksjakt! :)

Hilsen Amélie

Fargebarn sa...

Jeg har samme problemet! Altså sliter med å finne putekasse! Nettopp kjøpt sofa og stoler til å ha ute. Det blir en del puter. Mer enn det som går oppi en putekasse. Må jeg ha to slike stygge i hagen? Uff, hva skal jeg da gjøre. Så en fin på Skeidar som varsom en stor kasse. Ikke i plast eller rotting. Den kostet over 8000 kr. Ikke aktuelt. Kanskje snekre en selv...hmm da får vi den sikkert ikke i år! Problem!

Anonym sa...

hei

er enig med samtlige om de stygge putekassene. hva med å "pimpe" slike kasser?. så kan en ha en konkuranse om den best "pimpede" putekassen!

vennlig hilsen something else

anjamollerandersen sa...

Hihi her er det litt motsatt..
-Jeg shopper og etter en liten stund finner jeg ut at vi hadde jo det fra før..:P

Herlige bilder!!:)

Jes/Vita villa vila sa...

Lovely pics!

Jes

Minnelita sa...

Skjønner helt klart dilemmaet her. Har store planer om å får snekret en lang putekasse/kattehus på verandaen. Men når det blir????

Anonym sa...

Jeg har informert familien her oom at jeg IKKE ønsker meg putekasse. Sommerbursdag... Tipset om å snekre en trekasse og sette en plastkasse oppi likte jeg. Ellers løses det her i huset med en kurv i gangen. Lett å ta med ut og å legge tilbake. Putene har jo ofte en hank og kan også letthenges opp.