mandag 1. februar 2010

Messefjas og mas...

Her kjem litt fjas og mas frå Interiør & Gavemessen. Bilete har eg lånt av Nenna (med løyve sjølvsagt-Tusen takk!). Eg hadde nemlig ikkje med meg kamera. At I-phonen min fungerar godt som kamera fortrengte eg... Uansett, Nenna sitt bilete fungerar flott. Kikk gjerne inn på hennar blogg for å sjå fleire bilete frå messa.
(Det må faktisk nevnast at eg trur dette er fyrste gong eg viser nokon andre sine bilete på min blogg! Kryss i taket!).

På fredag reiste eg altså tidlig om morgonen med ferje og så fly til Oslo. Med knallkjekt reisefølge så kjørte me taxi til dørstokken på messa i Lillestrøm.
Med fyrste augekast er messa overveldande, for den er STOR! Etter ei stund så får ein jo på ein måte oversikten, om eg så absolutt ikkje rakk over alt...Hall E, hall D -eg har ingen kontroll! :-) 

Messa har mykje, dvs. mykje drit og absolutt mykje fint! :-) Mine favoritt standar (basert på korleis standen såg ut, ikkje naudsynt innhaldet) var House Doctor, PB Home, Green Gate, ib Laursen, Rice, Bruka, Lama, Miljøgärden sin vinbar :) og to tvillingjenter frå Bergen som eg ikkje hugsar navnet på...

House Doctor vart ein favoritt hos meg, for dei har mykje eg har lyst på!!! Bilete tatt av Nenna er frå den standen. Tøft!!?? Ser at denne standen også var hennar favoritt. Nenna, me skulle møtst!!! :-)

Mange standar hadde eit ikkje så flatterande fyrsteinntrykk, men på ein slik stand fann eg ein del møblar som eg gjerne ville hatt med meg heim... Det er altså lurt å leita etter godsakene, og ikkje dømma etter utsjånaden. (Dagens moral).

Likevel, heilt ærleg; Eg er glad eg ikkje er innkjøpar!!! Det kan ikkje vera lett, ettersom det ikkje er mykje nytt å sjå (Iallefall ikkje for dei som har vore på messa, år etter år...). Likevel, det bugnar (her snakkar me mot oss sjølv)! La oss seia det slik, det som er nytt lignar på det som ein allereie har sett. Det nye, det fargerike, har kanskje ikkje det salspotensiale som andre meir "kvite" produkt har. Eller dette "Urbanstyle" greio slår kanskje ikkje an hjå nokon som nett har mala veggane sine kvite... Oppdraget for innkjøpar må derfor vera litt utfordrande!

Messo gjev derfor eit svært variert og kanskje "rotete" inntrykk. Masse inntrykk gjorde iallefall at eg gjekk der i frå med eit ynskje om knallorange postboks frå Bruka, knallgul kaffikanne frå Rice, vitrineskap frå Henrik, lyseblå små skåler frå ib-Laursen og ein rosa puff i frå Bergensjenter som eg fortsatt ikkje hugsar navnet på! Eg er blitt ei forvirra interiørdama...

Turen var iallefall kjempekjekke! Eg fekk sjå Finn Schjøll (som gjere meg glad) og kjent litt luft under armane etter gammalt!

Og eg vil reisa igjen... :-)
14 kommentarer:

Vintage House sa...

Förstår att house doctor är en favorit kunde se mycket läckert på bilden:) ha en mysig kväll kram sandra

Fru Fjeldhammer sa...

Helt enig med deg du! Jeg ble helt smårar av og gå på messa og var ganske glad for at jeg ikke var innkjøper... hadde sliti big time! Digget den oransje postkassa til bruka og elsket standen til house doctor! Jeg er helt stilkræsja om dagen.... *S*

Ha en fortsatt fin uke..
klem

Gode ønsker sa...

House doctor er en stor favoritt hos meg også! Må få skryte litt av bloggen din, den er en av dei finaste eg veit om, eg la den sporenstreks til som en av mine favoritter då eg oppdaga den;) utrulig flotte bilder, og interiøret ditt...sukk...me like;)
Fortsett å inspirere du, det er du flink til! klem Kristine

Rosa sa...

Eg er igrunn mest imponert over at du reiste UTAN KAMERA?????? hm.

Tippar det var mykje kjekt å sjå, og at eg hadde vore minst like forvirra som deg. Eg klarar ikkje å bestemma meg i ein heilt vanlig butikk :p

Fru Fly * Heidi sa...

Det høres artig ut det! Men jeg skjønner hva du mener med nytt som ikke er helt nytt. Deler din glede over House Doctor-ting, skulle gjerne hatt flere butikker med større utvalg i minibyen Bergen!:( (selv om den er litt større enn Stord da;) Det meste finnes jo på nett, men det er ikke alltid så greit med toll og frakt. Ha en fin uke! Klem Heidi

Gro/ I Gros Hage sa...

Skjønte umiddelbart hvem du mente med tvillingjentene fra Bergen. Kjempefin stand og bra produkter! Tipper vi får se mer av dem fremover. - tror de het Marlene eller noe i den duren?

Olstad sa...

Bekrefter Gro med at tvillingjentene het Marlene M. Jeg var så begeistret for noen friske pust fra norske jenter at jeg gikk for dem i min innkjøpsrunde. Men de har desverre litt lang leveringstid. Gleder meg til rosa puffer rundt i huset med overflødige dyner og annet...

Janne sa...

Hei hei;)
Så utrolig fint bildet du viser her inne, hvor fikk du det fra?? Hehe:) jeg føler jeg meg litt beæret med tanke på at det er første gang du viser et bilde på bloggen din som ikke er ditt eget;) Kjempemoro syns jeg:)

Vi skulle så absolutt møttes i standen til House Doctor, jeg er sikker på at praten ville gått i ett;)
Jeg la også merke til de tvillingjentene, Malene M.
Fikk pratet litt med de rundt konseptet&produktene deres. De var utrolig herlige begge to;)
Vi ser helt sikkert mere til de fremover.


Ha en fin kveld.

Klem fra Janne

オテモヤン sa...

オナニー
逆援助
SEX
フェラチオ
ソープ
逆援助
出張ホスト
手コキ
おっぱい
フェラチオ
中出し
セックス
デリヘル
包茎
逆援
性欲

Anonym sa...

Hei på deg Bodil!
Takk for sist... Måtte bare fortelja at me handla jo selfølgelig med Bergensjentene, alt ihop!
Klem fra Venke!

TONE sa...

Sikkert masse masse flott å se....Vi alle gleder oss nå til vår og kunne se alle de deillige tingene rundt i butikkene.... =)

Kos deg OG HAN FINN ER BARE TOPP =)

Tulipa sa...

House Doctors monter var underbar i Stockholm också... Riktigt inspirerande!

Älskar den läckra färgglada bilden!
Trevlig forstättning på veckan!

Mariette

fie & Co sa...

Sikke en dejlig blog du har her, jeg kommer helt sikkert på besøg igen;0)

Hilsen Sofie

mali-mo sa...

Ååååh, det hørtes utrolig kjekt ut... her hos meg er det shoppingstopp, så gjerne like bra å være hjemme da ;)

God helg Bodil!