søndag 15. november 2009

InnehelgHelga har vore god, med mykje levande lys inne, og dårlig ver ute. Herlig!
Viser herved ubehandla og ublogifiserte bilete. Ingenting på stell, men herlig haust der mørket ute gjer at livet innandørs er godt!
*Kremmerhus på rekkje har fått besøk av ei fuglerekkje som ein gong skulle ut, men av ein eller annan merkelig grunn er blitt hengande. Godt å ta bilete av ting, slik at ein SER dei!
God natt, og god veke!

9 kommentarer:

Tvillingmamma sa...

Burde, burde, skulle, skulle følelsen gjelder nok for flere. Det må være tillatt å gjøre lite og ingeting iblant, bare kose seg med familien. Sååå koselig der ser ut inne hos deg i høstmørket! Sinkhusene min er fortsatt på loftet, men snart skal de få komme ned og lyse opp her i huset også!

tempo.dk sa...

Fine stemningsfulde billeder. Selvom sommeren er fin, er det også hyggeligt med efterår og vinter med lys ude og inde. Ha en fin uge. Hilsen tempo-Bente

My home is my Castle sa...

Nyydelige bilder....

Ha en fin dag
Klem,Kari

Guttemamma sa...

Helt herlig å se slike bilder fra deg og,Bodil!! Så koselig med den krmmerhusrekken med lys i,det likte jeg!! Ha en fin uke og hilsen fra meg:)

Tara sa...

veldig koselig, syns jeg:)

Therese sa...

Fine bilder som alltid hos deg Bodil. Jeg har sansen for lyshusene, de er så flotte. Men det synes visst resten av blogglandia også *lol*


Håper du får en fin mandag ;)

Gnistrande snö sa...

Hej,

vilka fantastiska bilder du tar, bilderna av barnen och händerna som håller äpplet är bland det finaste jag sett på länge. Hit kommer jag gärna tillbaka!

Ha en fin dag!

Önskar Katarina i Sverige

Jannicke sa...

Så fint!! Lyslenke i kremmerhus :o)... helt herlig!
Klem J.

KAIA sa...

hei Bodil:)

lurte i grunnen på kor du får fatt på "lys-i-lenkje"-lysa som du syner på bilete?

ser herli ut.

HA EIN FINE KVELD!

Kaia
ps. super nøgd me bileta forresten;) :D