onsdag 14. oktober 2009

Luksus for meg


Korga frå TineK som eg kjøpte på AC Home er eg fornøyd med! I sommar stod den ute, oppstappa med puter og pledd. Nå er den komme inn i varmen, men med samme innhald, berre i litt andre valørar...

Pledd har nemleg vore eit must i vår heim -det er nemlig så kaldt her i dette forbarkade -70 tals huset.
Men ny tidsrekning: Før og etter varmepumpa! Rein og skjer nytelese er det blitt! Luksus!
Ååååå koss eg nyyyyyte da! :-)

Om varmepumpa ser skrekkelig ut på veggen, så smiler eg til ho kvar einaste dag! 25 grader er nemlig heilt herlig å stå opp til!

*Korga med pledd får dermed stå litt i fred. Men viser heller bilete av den, enn varmepumpeguri!

Ha ein gode og varme dag!

13 kommentarer:

ANETTESHUS.COM sa...

Hei, Bodil! Du som er fotograf og er så flink til å ta bilder ... jeg trenger så sårt noen gode råd ang. kamera i dag;) Fint om du har tid ril å gi meg noen tips!

Ha en fin dag!!!

Klem Anette:)

Ingvild sa...

Nydelig korg!
Jeg har desverre ikke varmepumpe og står opp i et kjøleskap hver morgen - Så pledd er tingen for oss!

Ha en fin dag!

klem Ingvild

(eddas) sa...

Hei....
ja korger får jeg aldri nok av...har div anntall....tror jeg har en lignende som du viser...i boden med leker i fra når sønnen min vr liten...:)en stund siden det...
ha en fin kveld
klemmer edda

Anonym sa...

Foerst og fremst tusen takk for mail - jeg tenker ennaa...

varme er viktig - vi har det uttrolig varmt ennaa - men det er betydelig mere koelig paa kveldene - jeg har det bedre etter at vi bygde hus og fikk gulv varme, men naa er det jo ogsaa sundt aa ikke ha det for varmt!

Bless by Tone sa...

å som jeg skjønner deg når det gjelder varmepumpe. Det er et must i vårt hus fra 1885 også. Og da mi gikk i stykker i vår, ble jeg nesten desperat.
Jeg nyter å se på de vakre bildene dine.
HA en fin kveld. Tone

rod i hob sa...

Jepp -varmepumpe er ett must!!

Deilig å ha sommar som vinter!!

Ha en super kveld!!

Tulipa sa...

Njuter alltid när jag tittar in här hos dig.
Tine K är verkligen en favorit också!

Trevlig kväll!/ Mariette

mali-mo sa...

Her lengter jeg etter varmepumpe, må bare få snekret veggen den skal henge på først, og det er et stykke igjen dit. Og tepper ja, det skulle jeg jo sy. Og hekle. Men tiltakslysten er svært svingete om dagen, så det blir ikke gjort mye igrunnen. Har tenkt å slå til og slipe den fæle trappen vår i helgen da. Et skritt nærmere varmepumpevegg (må ha gulv før vi kan få vegg nemlig). Fine korg!


Det strømmer på med fine innlegg hos deg om dagene, jeg må rett og slett oppdatere meg ser jeg. Har vært på hytten og kjent på roen under høstsolen, stille og fredelig. Håper solen blir her noen dager til. Klem fra meg ;)

Shus sa...

Ja, her og e varmepumpe eit must. Men eg har vinkel på stova, og varmepumpa klarar ikkje svingen, så då må vi fyra og når da e på da kaldaste, eller for kosen sin del...

Titom sa...

Gratulerer med ny varmepumpe, kan tenke meg dere merker forskjell.

Tvillingmamma sa...

Vurderer varmepumpe vi og, men det var det med det estetiske da...Vi har varmekabler her og der, men de holder oss ikke varme nok. Blir veldig ujevn temperatur. Ellers hyggelig å fyre i ovnen, men ikke grytidlig om morgenen! men om vi holder varmen, må pleddene frem likevel nå på høsten. Koselige og lune innslag i den ellers så hvite verden her hos oss. Nydelig kurv du hadde!

Haust sa...

Kjempefin korg og nydelege bilete! Vi har også merka stor forskjell på livet før og etter varmepumpe! Håper berre nokon med tida kan klare å designe varmepumper med litt meir diskret utsjånad! *sukk*

Ha ein god dag!

elle sa...

Nydelig kurv og fine bilder. :)