tirsdag 14. april 2009

Bye, bye påske

Så var påska over for denne gong. Farvel til fridagar, bustehår, hyttetur, snø, plaskeregn og stampebad. Også farvel til kyllingar i alle tenkelige og utenkelege variantar. Ikkje alle har vore like heldige under utklekkinga...
Som frøken Dings sa, (når eg skrytte svært over kyllingen minstemann hadde laga), "...an såg nå litt stygg ut og!".
God veka og herlig påskefri sone!

10 kommentarer:

Tara sa...

ja, det er herlig å ha hverdagen tilbake igjen:)))
det var noen søte kyllinger du hadde fått, da!!!
ha en flott uke:)))
klem tara

Dagrun sa...

Her har også mange mer eller mindre vakre påskekyllingskapninger atter funnet veien til skapet. Det er helt greit merker jeg;)

Emmeline sa...

Årets mest FANTASTISKE kommentar. Jeg bare ler...An såg nå litt stygg ut og!!!" Ubetalelig;)

Jeg har i grunnen gruet for denne dagen..Å begynne igjen etter ferien. Jeg visste at jeg hadde mye å gjøre i dag;) Jeg hadde nemlig laget en liste over ting jeg burde gjøre i dag. Den laget jeg FØR ferien... Men i dag var den borte. Alle papirene mine også. Og almanakken... Jeg var HELT handicappet. Ante ikke hva jeg skulle gjøre på jobb. Det var helt herlig;) Men nå har jeg en mistanke om at jeg har gjemt listen i klesskapet før påske...
Absurd men sant!!! Jeg har nemlig letet overalt og tenkt så det knaket. Snakker meg om å undertrykke arbeidet når det er ferie. Undertrykke arbeidet i klesskapet--sjelden lurt i lengden. Arbeidet kommer frem tilslutt desverre.
Jaja. Du får kose deg med hverdagen igjen. Jeg skal kose meg over det gyldne sitatet: An såg nå litt stygg ut og!

Englefryd sa...

Ja de blir av ymse slag disse kyllingene, men det er tanken som teller:-) Veldig koselig når de små kommer stolte hjem med ting de har laget.

Ha en fin uke.

MODERN COUNTRY sa...

Hihi, men søte på sin måte er dem. Kyllingene altså og jeg kan love deg at de blir dratt frem til neste år igjen. En god venn har en sønn, snart 18, og enda spør han etter den fæle duken mamma lagde da han var 4. Den hører liksom påska til. Jeg vet ikke om alle er like glad for å se den :))

Velkommen til ei ny god uke!
Klem/Aina

Anonym sa...

det er nå en smaks sak det om kyllingene er litt stygge også;-) For jeg har nå sett noen kjøpe kyllinger, kjøpt av voksne sikkert veldig vettuge mennesker som har vært ordentlig stygge de også gitt...

formigrafisk sa...

Ååå, jeg likte så godt det øverste bildet!!
Helt fantastisk flink til å fange en stemning.

Drømmen om en eplehage sa...

Hahaha, ja stygt kan også være umåtelig vakkert!

Ha ei flott og kreativ uke!

Fridashus sa...

Hei på deg.

Jeg husker ikke helt om jeg har tatt turen innom deg for å si hva jeg syntes om artikkelen i vakre hjem, men jeg gjør det nå uansett om det er gjort før eller ei.

Fantastisk trivelig kjøkken. Utrolig fine bilder. Jenta som løper bortover gulvet med den søte kjolen - var kjempesøtt. Jeg har samme lampe som deg.. Likte stilen din veldig veldig godt. Definitivt det fineste hjemmet i det bladet.

Jeg skulle gjerne hatt det helt likt hos meg.

Håper du har hatt en fin påske.

klem

Unknown sa...

Nydelige bilder. Fantastisk stemning på det første!