tirsdag 17. mars 2009

Det er vår!

Det er vår ute med frisk luft og skjønne krokusar i overgrodde bedd. Men jammen er det vår i butikkane også... Fristelsane er forbaska store!!! Dette nettet/veska vart iallefall med meg heim etter handel på "gaveåleke" (som me innfødde seie), når eg var heima på Halsnøy i sist veke. Her er link til butikken.

Heldigvis hadde eg mammo mi med meg på ein av dei ørten turane eg var innom (måtte jo innom tre gonger på ein dag for å vera sikker på å få med meg alt nytt!!!). Mammo mi er veldig snill, det er sikkert.
Og då dryppe da jo noko på meg og då... men det får eg visa ein annan dag! :-)

Støvlane på bildet er kjøpt hos ein kjekke kunde av meg, MollyMo (butikk på Heiane Storsenter). Det er Ilse Jacobsen støvlar i barnestr. og frøken dings er eigaren. At støvlane er eit par hakk for store, gjer at ho mor døyver samvitet i forhold til pris, med tanke på at frøkno kan ha støvlane til ho er konfirmant...
Det siste var tull, i tilfelle nokon tek meg heilt på alvor! :-) Støvlane var nemleg på tilbod!!! Å tilbod, DA likar me!

9 kommentarer:

mi-rachel sa...

kuult nett og supersøte støvler.

Fire Hjerter sa...

Nydelig farge på nettet. Deilig vårfarge.

Photo-Me-Life sa...

Skulle laget ett mot-innlegg!
Det er IKKE vår, å tatt bilder fra utsiden her nå:) Her er det så langt fra vår som det går an å komme. Det er det værste uværet ever å snøen laver ned....

Sommerlyst sa...

Ja nå er det vår i luften..og med disse vårlige bildene blir det bare enda bedre!!
Stilig veske og ja...de Ilse Jacobsen støvlene skulle jeg gjerne hatt til datteren min :)

Englefryd sa...

Huff og æsj det er urettferdig. Vil også ha vår:-) Brukte ettermiddagen i går på å hakke is i gårdsplassen. Men da vi sto opp i dag var det jammen kommet snø igjen. Ja ja, det må jo bli vår snart.
Tilbud på Ilse Jakobsen støvler, ikke værst. Det har jeg alldri sett. Lille frøkna her ønsker seg også like støvler som mamman( og jeg er kjempe fornøyd med mine).

Akkurat passe Frø sa...

NYT våren din!!!!!

Det er eit motiv eg sku ønska du hadde tatt bilde av... då eg var på "Perlo" i veke 9 kjørte eg fordi ein låve på vei inn til Sæbøvik. Gamle rusikke murar av gråstein, ¨raud og malinssleten. OG - langs heile låven; snøklokker og klosterklokker i hopetal. Vakre snøkledde fjell i bakgrunnen... mmm... NYT da seie eg!! (Valde å gjømma minnet i staden for å ta eit dårleg bilde!!!)

P.S. Her har det krympa får 1,5 til under 0,5 meter sidan begynnelsen av mars! Snøen altså...

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Ja nå er det fristelser i fleng der ute, kanon mye fint i butikkene.
Ilse Jacobsen til barn er en super investering. De blir ikke hull i etter 3 uker som alle andre jeg har prøvd. Verdt hver krone sier jeg. Vi har startet på det tredje paret så erfaring har jeg :o)

Skulle vært til gutt også...... støvlene til gutten her i huset varer sånn omtrent i 14 dager, da er det hull en eller annen plass, drittkvalitet på alt fra Skofus til Viking. Blir så sur av å kaste pengene rett i do.
Kos deg med nykjøpene.
Klem

Den gode feen sa...

Eg og vil kjøpe Ilse støvlar på salg - til ungane. Oppdrag for deg? ;) Knallfin veska også! Klem

Tante Mimmi sa...

Vår! ja e da kje godt! Me går ikkje inn etter arbeidsdagen er ferdig- bål og middag ute- klipper og ryddar! det er så deiligt!

Klemmer...jo då! Til royale småpiker som har ei tenestepike som går bak og leitar det dei mister;)(omlag som sokkane!)
Bitane blir på størrelse med ringane- klemmer litt billigare i innkjøp(ikkje i sølv...eller jo ..til Emma Talula kanskje!)
Så..la oss sei ein utsalspris på 350.- for eit par! (fniiis) Trur ikkje dei hadde gått som varmt kveitebrød for å sei det slik!
Men søtt- definitivt!:) Da skal du ha!(tihi!)