fredag 11. juli 2008

Rosendal Mat & Kunstfestival
I dag og i morgon bør dykk ta turen til Rosendal. Der er det Mat & Kunstfestival, med eit ganske variert program. Programmet har BO design & foto laga. Det vil sei meg... :-)
I morgon tek iallefall eg turen til "indre luten". Det vil bli kombinasjonen festival, bryllaupsfotografering og litt "dill"! :-)
God helg!
P.S: Tusen takk til Kristine på Til Bords, som lot meg få låna både kniv, skei og gaffel til fotografering.

7 kommentarer:

♥bagatellar♥ sa...

Har ikkje vore i Rosendal sida ein gong i første halvdel av tenåra, kan sei at det er ein stad ein ikkje gløymer. Baroniet med rosehagen er utruleg vakkert og stemningsfullt, så håper på å få besøke Rosendal igjen ein gong.

Så kjekt å sjå designen din, sjølv i små glimt, eyecandy:-)

Tante Mimmi sa...

Klart me skal!!:) Sit her mitt på natta og surfar litt rundt, men egentleg burde eg sova og gjere meg klar til BARISTA kurs! Yea!! Eg nappar deg i skjorta om eg ser deg i mrg!;)
x fingrane for godvær! (og brosjyren den er "berre lekker")

Tussaluso sa...

Så flott Bodil. Skulle tatt turen, men...... Kino kl. halv. 7 søndag.

Olstad sa...

åhhh det var flott som vanlig arbeidet ditt.

Jeg er litt lei meg for at jeg ikke har planlagt med en tur til Rosendahl på dette for jeg har jo til og med en nær venninde der som jeg har lyst til å besøke. Men helgen får jeg tilbringe med vindusmaling her på østalndet.

Ha en superfin helg.

Rosa sa...

lekkert, lekkert!

For kvar gong eg ser eit nytt produkt frå deg aukar lysta til å studere grafisk design..... ein gong :)

Anonym sa...

Hei igjen Bodil ..... takk for sist, det var utrolig koselig og få hilse på deg , kjempe kjekt og ha et "ansikt" bak nett navnet også vet du ..... nå gleder jeg meg masse masse til og se de flotte bildene du tok i bryllupet til min bror ( Rune og Kate ) ... stor klem fra Babsy

Anonym sa...

Rosendal, ja. Jeg har sagt flere ganger den siste tida at der skulle jeg ha vært. Har ikke vært der på tolv år, så det er på tide. Men tida strekker ikke til, dessverre.

I morgen skal jeg til Halsnøy, så da får jeg nå luftet meg litt, i alle fall.