tirsdag 13. mai 2008

AwardTusen takk Hobbyhuset for awarden!

Denne skal eg gi vidare til 4 andre. Tenkte eg ville gi den til nokre "nye" bloggarar:


6 kommentarer:

mali-mo sa...

Tusen takk snille du for award!

Så fine gule blomster du har fått deg. Små soler som skinner selv om det skulle skye over. Såg litt stygt ut før idag, men no skinner det iallfall her igjen.

Får ta meg litt blogge-kvalitetstid igjen snart, det blir mest kjappe visitter innom og så raskt tilbake til et prosjekt eller ti...alt for å sleppe å lese til eksamen hehehe. Har holdt på å snekre på sandkassen til gullungen idag, den blir jo bare aldri ferdig. Var et bord som hadde vridd seg av en eller annen grunn og så måtte jeg til Byggmakker og kjøpe mer materialer. Jaja. Bare hun får den fiks ferdig før sommeren er over så...

No er det liten leseinnspurt mens mali-mo mannen er og kjøper cola på glassflasker og sjokoladeis, så er det "fruene" på TV'en... Ha en fin kveld Bodil, og takk for kjekke kommentarer hos meg. Stort smil fra Bergen!

Jessika sa...

Grattis!

Upptäckte att jag lämnade kommentar på ditt inlägg längre ner med flickan på ängen.

Karna sa...

Grattis med Award, velfortjent! Nydelige bilder under her!

Kan love deg at kjøkkenet ikke ser bra ut, saget i vei med en grov sag, og da ser det ut deretter...lurer litt på å ta en tur til Ikea og kjøpe noen enkle skap, men de er jo ikke laget for å tåle å stå ute så det spørs hvordan det går....Kan jo ha de løse og ta de inn til høsten..(kommer sikkert ikke til å skje...)

Anonym sa...

Grattis till en riktigt fin award! Det är din blogg värd, solklart :)
Ha det!
kram/ruffa

Marihøna sa...

Tusen takk, BO! Jeg digger bloggen di og er innom nesten hver dag!

Sessan ☆ Prinsessan sa...

Grattis med award & jisses om jag var tvungen att gnida mig i ögonen & testa länken till min blogg upp till flera gånger.

Lilla jag får en så fin utmärkelse av en av mina absoluta favorit bloggar!!

Tusen tusen tack ❥

P.s jag tittade in för att önska dig en trevlig 17 mai afton & höll på att glömma det d.s