lørdag 29. mars 2008

Award og konfirmasjonsinvitasjonar

Tusen takk for denne awarden, som eg har fått av Tussaluso, Emmeline, mali-mo, Meybime og Lindas Hus. Håpar ingen er gløymt!

Eg skal gi den vidare til 5 stk, men eg trur dei fleste rundt om kring har fått ein sånn. Derfor så gjere eg da enkelt og greit; Denne er til alle som ikkje har mottatt den! Beklagar at eg gjorde den litt lettvinte vrien, men lar pencilinen ta skylda!
Alle bloggarar: Ha ein kjekke dag!

Så viser eg nokre konfirmasjoninvitasjonar eg har laga til ein kunde, ettersom eg var inne i ein sånn invitasjonsbølga.

God helg!

16 kommentarer:

Anonym sa...

Eg er like imponert av alt du kreerer! Men eit lite spørsmål: Var innom Molly`s heaven og denne macroknappen ho snakkar om, kva er det? Ho visste for lite og ba meg spørre deg. Takknemleg om du tar deg bryet med å legge igjen litt info hos meg:0) God helg med ønske om snarleg og veldig god bedring!

elin1976 sa...

;O)

MeyBiMe sa...

WOW..
Du er en dyktig kunstner Bodil Bo!!!
Alt du lager imponerer meg!!!
Jeg har selv gått 2 år på grafisk design, og liker å arbeide med det på hobbyfronten...men nå jobber jeg i barnehage, og trives utrolig godt med det!
Ha en fin søndag, og husk å skru klokken frem!

Karna sa...

Herlighet så fine fine bryllups og konfirmasjonsinvitasjoner...disse hadde jeg tatt vare på i evig tid hadde jeg fått en slik....vakre var de!

Kos deg i gråværet, håper du snart blir bedre....

Maren sa...

Det var fine invitasjona du har laga!

Emmeline sa...

Gratulerer med velfortjent seier i awardenes verden;)

Men du......... Jeg bare lurte på om jeg kunne låne et bilde av deg??
Pannekakepakke på hyllen bildet??

Jeg holder på å samle bilder til et inspirerende hylle innlegg; men du vet; Kan ikke bruke bilder uten å spørre først....? Håper du har tid til å gi meg et ord;)

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Bare meg som titter innom og nyter dine lekre stilfulle foto, elegant i bøtter! Nydelig invitasjoner og bildene av barna på gulvet er til å dåne av, så nydelige er de.
Ha en skjønn søndag
Klem

Christinas låvebutikk sa...

Hei! Så masse fine invitasjoner. Håper du kan ta imot bestilling om 4 år. Da har jeg konfirmant!! Hi hi!!

Ha en fin søndag!

MODERN COUNTRY sa...

Så utrolig dyktig du er Bo!!! Jeg bare sitter og måper over alt det vakre. Du er så dreven og er for meg til enorm inspirasjon. Så jeg er veldig glad for at du er her!!

Gratulerer også med award, det går rett i hjertet :)

Ha en fin kreative uke!
Klem Aina

PS: Dette driver jeg på med om dagen, derfor har jeg vært litt laber til å legge igjen spor etter meg. http://ainascharm.blogspot.com/

Unknown sa...

Hei Bodil!
Jeg må bare si at din blogg er så fantastisk fin og inspirerende at nå har jeg kastet meg på bloggbølgen jeg og.Det er spesielt imponerende hvor allsidig du er!
Stor klem fra gunn fra MIN ENGEL og Min morfars hus.

Emmeline sa...

Tusen takk for lånet av bildet:) Jeg er jo spent på resten av disse hyllene??? Håper du vil vise oss en dag.

Skjønner at du fremdeles er syk, og ikke virker å bli friskere heller?? Dette er IKKE bra...Håper dere snart er på beina igjen, en syk familie er omtrent det verste man kan ha..Det tapper alle kreftene ut av kroppen på en måte. Flott svar du hadde til Elin i går også--flink med ord er du også--- Ikke noe tull hos BO med andre ord!

Tone sa...

Det må jo bare være så utrolig gøy å være så utrolig god på noe. Mister helt pusten jeg, av dine julekort og invitasjoner, samt andre kreasjoner (det rimte!)
Det må jo gi deg veldig mye å holde på med noe som blir SÅ BRA! Veldig gøy å få lov å se litt av det, ihvertfall. Ha en god og kreativ uke :-)

Inger sa...

Jeg kjenner deg jo egentlig ikke, men jeg blir så glad når jeg ser at bedriften din ser ut til å gå godt!! Jeg er stadig innom den nydelige bloggen din, så jeg har jo formet meg et bilde av deg ;-)
Jeg jobber i samme bransje som deg og går med en liten bedriftsdrøm i magen selv, men den ligger nok noe frem i tid. (Del gjerne gründer råd!) Lykke tilbåde med jobben, bedrende forkjølelser og alt annet!

Therese sa...

Første gangen jeg legger igjen en kommentar på bloggen din, men har vært trofast leser siden jeg snublet over den i fjor sommer. Jeg må nok bare samtykke med de som synes bloggen din er både imponerende og inspirerende. Lykke til videre med eget firma :)

litenIda sa...

Wow, ble helt målløs da jeg så bryllupsinvitasjonene du har laget! Nydelige!

Håper du blir fort frisk! :)

Unknown sa...

jeg er helt måløs over alle di fine bildene og tingene du lager!!
Printer du invitasjonene og kortene helt ferdig på printern din eller gjør du mere med dem etter på?