torsdag 10. januar 2008

Galleri Giga

Godt nytt år alle saman!

Her er ei nydeleg skål, laga av kunstnaren Sarah Reed. Eg unte meg skåla som "julepresang", etter å ha kjøpt ein del av denne kunstnaren sine produkt, i gåver til andre. Skåla kjøpte eg på Galleri Giga, eit fantastisk galleri, vel verdt eit besøk! Galleriet er alltid oppdatert og har eit stort utval, kjempekjekk betjening og dei sel knallgod kaffi! (Seier eg som ikkje drikk kaffi...). :-)


Desse svart kvit bileta under frå Galleri Giga, tok eg til lokalavisa Sunnhordland.

Dette var mykje reklame for lokalmiljøet mitt, men litt kjekt å dela "godene" Stord kan tilby. (Ja, eg bur på Stord, men er Halsnøybu i hjarta!). :-)


8 kommentarer:

Tussaluso sa...

Den skåla var knall-fin. Fine fargar. Kjempefine bilder du har tatt av galleriet. Klart ein må reklamera for lokal-miljøet.

Anonym sa...

Det er en helt "ny verden" for meg, dette med blogging. Sykdom har siste uka tvunget meg til jobbfravær, og dermed tid v pc. Tilfeldig traff jeg på en weblog, som igjen førte meg til sida di.
Tusen takk for vakre bilder, tankevekkende innspill og kreative ideer. Her vil jeg gjerne titte innom, for å la meg inspirere eller fascinere.
Om jeg selv "tør" å hive meg på blogg-bølgen gjenstår å se..
Mvh

My little footprints sa...

Hei!
Godt nytt år til deg også ;) Skåla du hadde kjøpt deg var veldig fin. Jeg var inne på siden, det var dumt de ikke hadde lagt ut alle produktene hennes. Det er nok litt langt å dra for å kjøpe, men jeg skal huske på det til jeg er på den kanten ;)
Klem fra Beth

Villa Nyhem anno 1918 sa...

skålen var mycket vacker mvh Maria Villa Nyhem

Tea Kristin sa...

Kjempefin skål! Og flotte bilder fra lokalområdet ditt! :)

MeyBiMe sa...

Fantastisk flott!!!
Er sååå imponert over de flotte bildene dine!!!
Sjekket siden til Giga også...et utrolig spennende sted, som er verdt et besøk i fremtiden ser jeg!

Ha en fin helg...snart!
Klem MeyBiME

Emmeline sa...

Jeg kjører jo OVER Stord sånn med jevne mellomrom... Frem og tilbake mellom Bergen og Sørlandet. Hmm lite ante jeg at det fantes SÅ flotte gallerier på den lille øyen. Skjønner godt at du har unnet deg den vakre skålen; den var VIRKELIG flott...
Og så kommer vi til bildene også-- knallfine som vanlig. Du er mitt IDOL rett og slett, hehehehe!

Anonym sa...

Flotte bilder!