lørdag 13. september 2008

Takk

Takk for alle awardar, prisar osv. her i blogglandia! Eg veit ein ting, og det er å ikkje utsetja ting til i morgon. Det betyr ikkje at eg klarar å leva etter den regelen, diverre!

Derfor så kjem desse awardane samla, og ikkje veit eg om det er alle heller. For når eg skulle gjera arbeidet eg utsatte, med å finna alle awardabileta, så blei den jobben pittelitt for stor!

Uansett takk for at dykk synes at bloggen min er kjekk og inspirerande! Tusen takk også for alle kommentarar.


Nå nærmar bloggen min seg 200.000 unike treff! Det skjer sikkert rett over helga (viser tala), så då skal eg feira det med ei gåve eg og... Kva i all verda skal eg gi vekk??? Forslag mottas med takk!


Elles så pussar eg og gnikkar litt på bloggen min...så ha tolmod viss ting er litt på skakke! :-)


God laurdag! Nå skal me snekra golv! Får jo storfint besøk, og då må dei gå på fint golv! Hehehehehehehehehehheheheheheheheheheheheheheh... ;-)

17 kommentarer:

Rosa sa...

Du er nok ikkje den einaste som har problem med å fylgje opp award'ar, skal ein tru innlegga (og eigne erfaringar) rundt i blogglandia. Lukke til med nytt golv og storfint besøk! :)

Ingunn sa...

Et innrammet bilde fra deg hadde vært toppen på veggen min værtfall!!Jeg er en stor fan!;)

Emmeline sa...

Ja 200.000 skal det mye til å ta innpå BO...Du startet å blogge en uke før meg, så du har et GEDIGENT forsprang*ler! Vel fortjent!

Disse awardene vet jeg også litt om, de er så varmende og koselige men noen ganger kan det bli litt for mange av dem...sånn at det hoper seg opp på en måte! Så jeg skjønner det godt!!

Høres spennende, eller spanande ut med nytt gulv. Det trengs her hos meg også!!!
Her ha mor og døtre vært på dill hele dagen, og når vi kommer hjem ser det ut som om en tornado har feid over huset---og det er slett ikke en HVIT tornado. Tror jeg får ta vaskefillen og bossposen fatt;) Du må ha en deilig lørdagskveld. KOS DERE!!!

Anonym sa...

åå gratulerer med alle de besøkene..ser jo og at du har endret litt på "imaget" på toppen, eller er jeg bare gruelige trege...Din og en viss emmeline er de bloggene jeg må innom daglig...blir bare så inspirert, glad og berørt av bilder og skriblerier..ha en fortreffelig helg med sjokoladekake(visstmerigjeavposekaken)og nytt gulv og lykke til med gjestene..
mvh torill

Tante Mimmi sa...

...einig! Har gitt opp! Men eg er verre enn deg ...for eg latar som ingenting! (uff!) ...kanskje å krypa te korset er betre! (DET ER DET!)
Kva du skal gi vekk?! He,he! Om eg vinner så kan du jo berre ta eit bilete av trollla mine! (yes! for eit bra forslag!!!)

by Siv sa...

Grattis med awards og mange treff på siden din!
Velfortjent, er ofte innom siden din.
Ha en trivelig helg med gulvlegging
*Siv*

mali-mo sa...

Så flott det har blitt her hos deg! Den nye headeren var vakker, kjempefin logo du har laget synst eg ;)

Her hos oss har det vært en sabla dag. Vi styrer meg gulv vi og. Et leven uten like for å skaffe en gulvsliper som virket...tror nesten eg må sette meg ned og lage et blogginllegg for åå avreagere mens eg venter på pizzaleveringen ;) Skulle egentlig vært på Bøllefrøe-åpning, men det skar seg jo (ser du har bloggen her på siden)...


God helg!

mali-mo sa...

Og gratulerer med 200 000!!!!!!!

♥ mamman i huset ♥ sa...

Du inspirerar verkligen till att fotografera mer, och bättre... Jag försöker allt vad jag kan och ibland blir det riktigt bra.

Det vore en god idé med en av dina vackra skogsbilder som pris i en utlottning!

mali-mo sa...

JA!!!! Eg syns han var knallfin!

Lykkehuset sa...

200.000!!! Wow! Tar av meg hatten! (Hvis jeg hadde hatt en;)) Ha en fin søndag! PS! KONKURRANSE inne hos, meg hvis du vil være med:)

Emmas Vita Hus sa...

Grattis ! Förstår att du har så många läsare, dina bilder är underbara, hoppas på att få se mer snart. 1000-kramar Camilla!

Prinsesse Elin sa...

Ønsker deg en fin fin dag. Masse klemmer fra Elin:O)

Prinsesse Elin sa...

Ønsker deg en fin fin dag. Masse klemmer fra Elin:O)

tinemor sa...

Grattis med alle awardene, -fortjent.
Du er jo så utolig flink til å ta bilder...
Hvorfor ikke ta ett av dem, litt forstørret i en hvit eller sort ramme å gi bort...?

Anonym sa...

Grattis-skjønner godt at du har så mange treff, du har en nydelig blogg med helt utrolige bilder-du er en stor favoritt hos meg hvertfall-får masse inspirasjon hos deg:)

Blåbærpai sa...

Eg henger meg på dei hine her: eit bilete av deg eller ein ørliten photoshoot..DEt hadde vore premien sin det!
Gratulera med super-opti-kjempe-fantafenomenolistisk mange treff!!
Det er ein fryd for auga å kikkeinnom her!Nydelige bilete -ALLTID!