søndag 14. september 2008

Jenteapekatt


Dette er ein jenteapekatt! Den doble kritt-tavla som var eit impulskjøp, er blitt gull verdt. Her kan to stk. teikna på kvar si side, utan altfor mykje krangel...(nåja...).
Mange artige figurar har iallefall dukka opp dei siste dagane, og mor synes det er stas når figurane utviklar seg i positiv retning. Dvs. at dei har hår, nase, augebryn, pupillar og øyrer. Veit ikkje heilt kor høgt ein skal setja lista for ein 3,5 åring, men denne jenteapekatten (med hale) vart godkjent av ei litt for kritisk teiknemamma. :-)

12 kommentarer:

Anonym sa...

herlige...smal om midjen og stort hode...jepp jepp..akkurat som den skal være, ha en forsatt fine kveld

Emmeline sa...

Veldig veldig bra. Syns det ser ut som en apekatt på så mange måter. Likte veldig godt den hvite delen der neders, på en måte en fin hale med mer....

Husker da min eldste sønn var en pitteliten tass på 3,5 år... Han var en sputnik som raste rundt og som vi ikke fikk særlig ofte øyekontakt med. Det var VELDIG bekymringsfullt siden han var eldst, og vi var to pedagoger med nesene godt plassert i pedagogoppslagsverkene våre.

Men gutten var en GUD til å tegne...Hodefotinger hoppet han galant over, alle slags små detaljer ble foreviget og helst tegnet han Lokomotivet Thomas på en sånn måte at du så at det var Lokomotivet Thomas.

Dermed var Emmeline og Emmelinemannen enda mer bekymret, og mente dette ikke var normalt. Vi ønsket oss hodefotinger!

Emmelines pedagogpappa som tross alt hadde litt mer erfaring at dette var et EKSTREMT godt tegn, og heldigvis går det ganske bra. På gymnaset med lapp i lommen.....

Så dette Bodil må du være GLAD for. Ekstemt beroligende apetegning vil jeg si;)

Anonym sa...

For å si det sånn Bodil, min om 4 uker fireåring er ganske langt fra å kunne tegne som som i det hele tatt kunne lignet på Jenteapekatten til storesøster hos deg ;) Og spør du meg, er ikke denne tegningen så veldig ulik klovne bildene til hun der Marianne Aulie, hehe. Og hun har gjort seg rik hun!

Klem, Pia

P.S. Bare elsker bloggen din, har anbefalt den til flere andre venninner som ikke engang kjenner deg. Stå på!!

Ingunn sa...

Jeg har ingen problemer med å se at det der er en jenteapekatt!Kjempe fin!;)

Rosa sa...

Syns vel kanskje mor er vel kritisk om ho ikkje syns den teikninga (eller dei som er hakket "dårlegare") ikkje når heilt opp. Jenta mi har akurat begynt å teikne ting som er forståelege, og ho vart 4 for ein mnd sidan. Når det er sagt så har ho ikkje akurat så mange teikne-gen å arve verken frå meg eller faren, i motsetningen til det snuppa di sannsynlegvis har.

Ha ei ny god haustveke!

Blå-hvit samlemani sa...

Hadde også en kritttavle da de to eldste var små, men etterhvert ble den stående i kjelleren og samle støv... Minstemann får nok aldri oppleve det å kritte på en tave, jeg kastet den..

Barnetegninger er så søte. Jeg samler på alt ungene tegner, og legger dem i permer... Kjekt å ha til senere..

Karna sa...

Så skjønn, ser på laaang vei at det er en jenteapekatt.... =0)

Digget kritt tavler da jeg var liten, og tvang min yngste bror til å leke skole, som han HATET...Da sjefet jeg i vei, og var lærer, og han måtte sitte musestille og "lære"....kanskje ikke så rart han ikke koste seg...

tinemor sa...

Flott foto av en kul krittegning.
;-)
En liten kunstner på gang?!

Blåbærpai sa...

fin tavle og flott teikningav ei apejente! augene er no på plass..hihi!Syns du skal vera kry eg!

Anonym sa...

Artig! SYns den var veldig kreativ og flott jeg :)

Kaffekos sa...

Flott apekatt:) Du kan ta det helt med ro, din lille har øye for tekning og detaljer. Ihvertfall mye bedre enn min 4 åring som er mester på store og små streker. Kan vel si at interessen hans ikke er tegning. Får trøste meg med at han er glad i bøker, tall og bokstaver heller.
Ha en fortsatt fin dag!

Emmas Vita Hus sa...

Jättesöt! Och fint foto! Ps nu visar jag mer badrumsbilder så välkommen n om du vill...

Kram!