fredag 12. september 2008

The art of...
...baking a cake!
Eg er ikkje ei sånn veldig flink "komigjennåbakarmekakamamma"! Eg er heller ei litt sånn; "Mekanhellerkanskjebakaimåromamma...".
Når det blir ein del sånne "Kanskje i morgon?", så må det jo ein gong skje. Presset og maset blir jo ikkje mindre! Iallefall ikkje når eg var så lur å kjøpa inn kakebakesettet til Lisbeth Dahl. Lure mamma! :-)
Heldigvis for meg, hadde eg kjøpt inn ein langpannepose der det kun var vatn og olja som mangla. Då var det berre å setja i gang med måling av posens innhold i ulike koppar og kar. "Liksombakinga" gjorde susen for små bakermestarar!
Dermed fekk me tatt i bruk heile kakebakesettet, til stor glede for to små. Dei fekk til og med bruka pepperkakeformene, ettersom dei har ei mamma som er så kanongoe på å laga panneflate kaker! :-)
God helg!

14 kommentarer:

Tonje Marie sa...

Eg også brukar ofte dei posane ein berre skal tilsette noko lite :) hehe. Desse kakene såg kjempe gode ut! Fikk veldig lyst på :)

Ha ei fin helg!
Klem frå ei som var innom

anette sa...

Härliga bilder, så gott det ser ut! Och vackert blev det också. Trevlig helg!

by Siv sa...

Hehe, Toro er en god venn :)
Fikk vann i munnen nå...
Ha en riktig så trivelig helg
*Siv*

LillaLykke sa...

For en lykke! Disse søtsakene var super lekre! :) Heeelt fantastisk!

ENGEL sa...

de posene er guds gave til travle og ikke-liker-bake-mødre!fikk veldig lyst på kake av innlegget ditt!flaks at vi skal på bursdag!!!
ha en go helg!

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

He he, så finnes det de" bakhele fryserenfullmammaernårenførster igang"....så slipper en kliss over kjøkkenet mer enn 2 ganger i året mener jeg, ha ha!

Og duuuu, kaker med tilsett olje og vatn, ikke dumme, umulig å måle ingrediensene så nøyaktig opp på et husmorkjøkken som det er gjort på produsentenes labratorier... så de er helt knall..(og hysj, men hva gjør konditorer, ihvertfall hun jeg kjenner, når de baker hjemme tror du ...)
God helg!

Anonym sa...

er bare en kanvihellerseå bakeimorgenmamma

herligt..

God Helg

Ingunn sa...

namnamnam sier jeg bare!!!;)Digger sjokis!!!

Anonym sa...

HERLIGE KAKER!!

Her er det og baka i dag... Møllerens brownies denne gang.. Heilt perfekt i anlednig "Jentekveld" for 10 sprell-levande 2. klassingar!!!

Her i huset mangla den kunstneriske pynten - men kaka vart god, og sukker vart det nok av... Trikset denne gong var å fylle opp "gåtte-posen" med eit hoppetau til kvar av små-frøknene :O)

Er så heldig at eg skal få vere på "Perlo" i haustferien. Då skal eg kose meg med ein tur i ein fin butikk på Sæbøvik!!!! :O) Frøet :O)

Ramme Alvor sa...

Du flyttar påsekaker til heilt nye høgder. Det er ikke tjukkelsen som avgjer, men finnishen og den var absolutt perfekt :)

R.A.

Jen of MadeByGirl sa...

oh! those are NEAT!!

Jen Ramos
'100% Recycled DESIGNER Cards & More'
www.madebygirl.com
madebygirl.blogspot.com

Karna sa...

Sverger til de posene selv også...er jo gode så!

Flotte og fristende bilder! God helg!

Emmeline sa...

Deilige kaker, og ikke minst FINISHEN--den er jo ALLER VIKTIGST!!!

Syns at det virker som om du er en sånn snill og positiv mor som baker akkurat passelig. Her i huset er det blitt sånn at mor roper ut i stuen at NO SKULLE DET VÆRT DEILIG MED EN KAKE NOEN og vips så reiser ungene seg og setter i gang, med liv og sjel...

Og baker de nydeligste kaker, selv om man får svi etterpå...Får da ser ikke kjøkkenet ut i måneskinn engang!!!! Ha en deilig helg, jeg skal sende deg en epost som avtalt;)

CosiFanTutta sa...

Hei! Jeg har sett linker til siden din mange steder, ikke rart du snart er over 200.000 treff! Fantastisk! Du har utrolig flotte bilder og inspirende tekst, jeg tror jeg må linke deg, jeg også, sånn at kan komme innom igjen. Kanskje å smake på andre fristene kaker :o) Ha en god helg