tirsdag 9. september 2008

Sommarfugl


Mine små håpefulle går i ein kunst og kulturbarnehage, og har nok som i dei fleste barnehagar tema som dei jobbar med. Før ferien var det sommarfuglar opp og ned i mente! Til og med dyrking av små larver var på tapetet. Larvene vart til flotte sommarfuglar, som flaksa rundt i barnehagen... Om dei enda sine dagar der, eller fekk komma ut i live, veit eg ikkje.

Øverst ser dykk sommarfuglen som mollemor hadde laga, og som nå fyk rundt i stova. Denne var jo svært fin, synes mammo. Litt verre med desse ørten teikningane ho tek med seg heim, der ho brettar arket ca. femten-tjue gongar etter teikninga er ferdig. Ser faktisk ut som dei er klar til boss-spannet, men sjølvsagt ikkje; Teikningane skal brettast opp, som ein presang... Så skal det skrukkete papiret med dei små krusedullane nytast. Kanskje strykast!!!?


Dei tre nederste bileta er frå sommarfuglfesten i barnehagen. Ein flott og rørande fest! :-)

Så, takk kjære Emmeline for så flotte og snille ord!!!
For nokre veker var eg nemleg heime hos Emmeline på konfirmasjonsfotooppdrag, etter fotografering for bladet Vakre Hjem & Interiør i ein annan Bergensheim. Å komma heim til Emmelinefamilien, var rett og slett som å komma heim!!! Der kom eg rett til middagsbordet, med knallgod mat! Egentlig fantastisk morsomt å sitja der å eta middag i lag, for me kjenner jo ikkje kvarandre "live". Det viser vel at me gjennom bloggane blir kjente me kvarandre og kan få gode vener! Da var iallefall utrulig kjekt å møtast, om den stakkars familien hennar vart stua inn på soverommet for at me skulle få tyta i fred! Hehehehehehehehe! :-)

21 kommentarer:

lena sa...

Så fargerikt og flott!! Knallsøte lito loppa..desse bildene sku me hatt i Sss.....!
Ha ein fine jobbedag:) Klem

Tanja sa...

Så skjønne med maling i ansiktet :)

Livy sa...

*så vakker hun er*

Ingunn sa...

Så vakkre sommerfugler!!
Bildene du tok for emmeline var kjempe fine!Du er virkelig flink!!

Rosa sa...

nydeleg liten sommarfugl! Kjenner til desse teikningane som er bretta etter alle kunstens reglar, det er ei utfordring å skulla ta vare på alle desse små kunstverka - eg trur me kunne fyllt eit museum allereie :)

Eg kommenterte bileta hjå Emmeline, men kan godt sei det igjen - fantastisk!

Lena sa...

Nydelig.

sa...

Søt hun var med ansiktsmaling, er det du som har malt henne? Og sommerfugl-kostyme var fargerikt og flott!

MODERN COUNTRY sa...

Vakker sommerfugl, skjønne skjønne øyer! :)

Du Bo, ser du har lagt til en "Tranlate my blogg" gadget. Hvilken versjon har du brukt? Hadde vært kjekt, så slapp jeg å bruke så mye tid på å oversette. Det tar tid!

Tirsdagsklem
Aina

Emmeline sa...

Du er bare så SKJØNN...og det er Mollemoren også;) Knallskjønn!!!!

Hun ser ut til å ta livet som sommerfugl veldig på alvor, kanskje litt engstelig??? NUUUUDELIGE BILDER SOM ALLTID!

All rosen du har fått fra meg er VEL fortjent. Du er UNIK, jeg har sagt det før og sier det igjen. Ingen over og ingen ved siden!!

Knallgod mat var vel å ta litt hardt i (*ler) jeg husker bare at det ikke akkurat var noen gourmet middag som sto på menyen, men men!!

Må iallefall si meg enig i at det var en utrolig kjekk dag som svarte til forventningene gange ti. Kunne gjerne ha gjentatt prate og hygge stunden vi hadde der på slutten.

I dag skal jeg sette meg ned med listene og telle hvor mange kort i trenger, og så skal jeg sende deg en epost. Storebror ønsket visst å bytte to bilder med to andre bilder...og storesøster ville bytte et av bildene sine. Ellers vil vi ha det helt som det var. KNALLFIN LAYOUT!

Jeg har halvveis tråkket over og halvveis falt ned en bratt trapp på jobben i dag...Det ene hang sammen med det andre!!

Etterpå var jeg så tummelumsk at jeg ramlet avsted gjennom byen og til et møte...og da jeg skulle reise meg fra møtet kunne jeg knapt nok stå oppreist. Så nå sitter jeg her med foten høyt og venter på bedre tider. SUKK!!! Ha en god dag med sukkerklumpene. Vi snakkes på epost;)

mali-mo sa...

Ser ut som det er en litt høytidelig liten sommerfugl på bildene. Så nydelig hun er!

Her holder vi på å steke pannekaker til kveldsmat...litt ekstra kos på en tirsdag ;) Lillegullet er allerede dekket med pannekakerøre mens jeg trener på å snu dem i luften (uten å lykkes) så dette virker lovende for resultatet.

Nå må jeg en snartur innom Emmeline for å se etter bildene dine ;) Også ble jeg nysgjerrig; jobber du for Vakre Hjem som fotograf eller freelance? Så spennende!?

hvitstil.com/Christine sa...

For en vidundelig vakker tulle! Emmelinebarnas bilder var fantastiske. Som jeg sa til Emmeline: heldige er de som får så flotte takkekort

charm design sa...

Hei
Ligger en overaskelse til deg på bloggen min.

Meg sa...

En liten award til deg fra meg :)

ENGEL sa...

herlig!

Anonym sa...

Nydelig sommerfugl!

Kjenner igjen den med tegninger som er brettet til det ugjenkjennelige som den vakreste gave, ja. Kjekt med kreative unger.

elisabeth sa...

Kom og hent noe på bloggen min, hvis du gidder:)

Nydelig sommerfugl, som tar oppgaven alvorlig...hihi;) Og det er jo viktig;)

Emmas Vita Hus sa...

Vilken söt ansiktsmålning! Hoppas att du får en fin dag! Kram Camilla

tinemor sa...

Det ligger noen awarder til deg inne hos meg
;-)

Huset i Hagen sa...

Vakre bilder med skjønn jente i vakre sommarfuglfarger! Jeg var innom Emmeline og tittet også! Du er bare helt rå med det kameraet ditt! Jeg har faktisk ingen familebilder på veggene her, verken av ungene eller oss! Hmm, kanskje jeg får sette meg på liste hos deg....:0)

Tone Yvonne sa...

Veldig svak for sommerfugler....

Emmeline sa...

I dag skal du få tilbakemelding på litt av kvart!! Når jeg bare er ferdig på jobben. Det er nesten litt irriterende at man hele tiden må gå på jobb, hva er det for en latterlig plan egentlig? Kan man ikke bare nyte livet, sove lenge, blogge og kommentere og få penger på konto?? Det syns jeg absolutt man burde kunnet! Enten ringer jeg deg, eller så skriver jeg;) SEE U! Åtti mennesker som har lagt igjen hilsen på bloggen i dag?? Og på Norske Interiørbloggere har jeg plutselig blitt lagt død på rollen hehehehe... Bloggen min ligger helt nederst i stillhet, og fortsetter det sånn ja da blir det ikke mange nye rekorder. KOs deg med helg. VI snakkes!
Klem