tirsdag 22. september 2009

Rykk fram til startEin liten del av stova vår er fortsatt ryddig etter helgas ryddefokus. Når det gjeld det å rydda, så synes eg mange gonger at det er som å vera med i eit brettspel. Ein kjem til eit visst punkt på rundgangen, tråkkar på feil eller rett (alt ettersom) brikke for så å rykka (i revers) fram til start! Ved "ny" start ser det nett likt ut som forrige start...
Så blir det påàn igjen, som Eggum syng...

Har derfor eit stort ynskje om at løypa kunne vore gjennomført uten revers, og hadde vore prikkfri ved ny start!

Da går an å drauma! :-)

7 kommentarer:

Idun.. sa...

Kjenner meg så INDERLIG igjen i det du skriver her.. Men har funnet ut at det ser best ut hos oss når jeg klarer å gjennomføre de små oppdragene hver dag.. Sette på oppvaskmaskin og vaskemaskin hver dag så det ikke hoper seg opp. og aldri forlate ett rom tomhendt f eks..
Av og til trengs skippertakene, men jeg klarer aldri å HOLDE det ryddig etter disse rundene.. Ikke hvis jeg viker fra mine "15 min rydding her og 15 min rydding der"-plan..

Ha en flott tirsdag videre! :)

FlorasFrue sa...

Enig med Idun. Og så leste jeg en annen blogger (husker ikke hvem) som sa at hun alltid, når hun gikk ut av ett rom, snudde seg for å se om det var noe som skulle ut/til et annet rom/ryddes eller om det så greit ut når hun forlot det. Det hadde vært fint å klare det, men vi springer fra rom til rom hele tiden, så det blir så som så..Lykke til :)
Kjersti

Henriette sa...

Kjenner på nett det same...Synes det gjeld det meste av husarbeidet, til og med middagen. Når ein endeleg har funne ut kva som vert dagens middag, fått han på bordet og fortært han, er ein tilbake til utgangpunktet; Kva skal eg ha til middag i morgon????? (Her er det det passar og sei at tips mottas med takk;)

Nydelege bilete du har vist dei siste dagane. Det gjeld berre å sjå motiva:0)

Klem:0)

Jorid - Noe På Hjertet sa...

Fantastiske bilder :-)

Jannicke sa...

Fin stuekrok du viser frem i dag ;o)

Ja, takk du!
Det der kjenner jeg godt.
Hvor lenge er det rent og ryddig liksom?? max 10 minutter ;o)

Kanskje stigespillet er den rette sammenligning! da raser man nedover igjen i en voldsom fart.. slik føles det av og til!

Klem J.

Titom sa...

Har ikke tenkt på det på den måten før men jammen har du rett. Jeg er en av de som aldri kommer til mål.

Kardemomme sa...

Heisann :))Så gøy at du fant fram til bloggen min slik at jeg kunne oppdage din :)Her var det sannelig mange vakre bilder! Jeg har forstått det sånn at du er fotograf
når jeg leser rundt her inne!
Fantastiske bilder av både brudepar og barn!
Jeg likte så godt høstbildet med den fine kurven og det samme med kurvene med lilla trekk innvendig!
Jeg elsker kurver selv og kan ikke få nok av dem! Jeg skyndte meg å linke til deg også.. Vi begynner å bli mange her i bloggbyen og det er kjedelig å miste adressen til blogger man har lyst til å besøke igjen :)Hilsen Kardemomme :))