tirsdag 1. april 2008

Stord Pistolklubb








































Nei, det er ikkje eit pestinnlegg Emmeline, om eg på mange måtar synes at skyting er ei pest og ei plage! Så kvifor i all verda har eg eit innlegg frå Stord Pistolklubb sine lokaler? Aprilspøk?

Denne kjærleiken... Traff ein mann, som elskar skyting. Han traff ei dama som hatar skyting. Skyting er sport! Nei, skyting er...

Etterkvart som åra går, blir ein vant med at mannen strålar med tanke på skytestevner, nye pistolar og duppedingsar. Mor veit utan å vilja ha den kunnskapen, brått kven "Børselars" er, og at hylser kan kjøpast på QXL.
Stille blir veslejenta innpoda med at skyting er ein kjempekjekk hobby. Rosa hørselvern får ho, før ho er året. Far sine auger, dei blinkar og lyser når han tenker at den vesle håpefulle skal bli skytterprinsesse, og at sjølvsagt miniputten skal bli skytterkonge. La han nå heller treffa nydelige, prinsesse Ingrid Alexandra, å bli konge, tenker mor...

Ja, tida går, og mammo skyter ein rein tiàr på sitt fyrste skudd. Bravo! Naturtalent! Han far er stolt! Mammo skyter kun dette skuddet, som bevis på at skyting er enkelt... (og nokre til, men dei snakkar me ikkje om).

Så blir mammo og ungar, med han far på skytebanen. Kamera er med. Mor sel bileta til lokalavisa Sunnhordland. Bileta var på trykk sist fredag. Mor er nøgd. Endeleg vart skytinga lønsom, og litt kjekk. Akkuratt det siste er hardt å innrømma. Ja, at skyting faktisk er litt kjekt. Derfor treng ikkje du min kjære lesa akkuratt den siste setninga. Den gjeld ikkje for deg... :-)



11 kommentarer:

Mummimamma sa...

For et herlig innlegg!
Jeg smilte og lo mens jeg leste, og det var skrevet på en så bra måte.

Og....jeg er tidligere ivrig pistolskytter.
Pistolskyting er rett og slett veldig gøy, selv om jeg hverken ble prinsesse eller dronning.
Hmmm...nå fikk jeg faktisk lyst til å ta opp den hobbyen igjen...takk for tipsen. Selv om det neppe var ment som et tips :)

Og gratulerer med salg av bildet til avisa!

Ha en fin kveld! Klem

PS! Ungene dine er sååå skjønne!

Anonym sa...

Hah! Jeg kjenner til det å ha et ambivalent forhold til makens hobby. Min makes hobby er nemlig fotball og jeg kan ikke fordra det. Ja før sønnen startet da. Nå er nemlig fotballl interessant. Tjhi.

Flotte bilder du har tatt. De får faktisk pistolskyting til å se interessant ut. Og selvsagt må jenter ha rosa hørselvern. Selvsagt.

På min gatan i stan sa...

Åh, vilka små sötingar!!! :-)Hörselkåpor är bra det!

Kram och ha en fin dag!

Anonym sa...

:) morsomt beskrevet, og flotte bilder som alltid
ha en forsatt fine dag

Anonym sa...

Hej,

Vi firade dop i helgen för vår lilla Flora och dukningen blev ljuvlig tack vare inspiration från dopen i din blogg. Stort tack!

Brunkullan sa...

Skytte är kul faktiskt!
Så fina inbjudningar du gjort! Kunden kommer bli överlycklig!

Susanne

Cathrines blogg sa...

Stilig!!
Guten min brukar og hørselvern, men dei er gule. Han brukar dei når han for "alvor" går i skogen for å hogga ved med far sin :o)
Dei rosa var jo skikkelig søte, passer til den søte jento!
Såg innlegget, mannen min kjem frå Stord og er flittig lesar!
Ha ei strålande veke, gler meg til neste innlegg hos deg, du har så fine bilder.

Merete sa...

knallbra bilder og artig tekst, Bodil!!! og så rooosa høyrselsvern, då :o)

Lime sa...

Återigen fantastiska foton. Bilderna på barnen är heeelt underbara! Heja dej!

Randi sa...

For en skjønn historie...ja da har skytteren klart å felle sitt bytte ..omsider..:))
Nuudelige barn med de herligste utrykk!!
Selvfølgelig skal det være rosa hørselsvern..godt pappaen skjønte det...:))

Ha en fin kveld og natt.

GAWO sa...

Det ser nå uendelig spennende ut. Ifølge de fine bildene du viser her. Så jeg skjønner din mann jeg. Du skyter godt med fotoapparatet og blir det penger av det i tilleg så blir vel han far glad. Bra jobba.