torsdag 14. juni 2007

3 ting

Something old, something new, something...
For mange veker sidan, utfordra Karna meg til å vise 3 ting som eg er glad i. Synes det er vanskeleg, ettersom eg alltid har vore glad i ting, og dermed har ein del. Samstundes så byrja eg å setja spørsmål til dette med "døde" ting. Kva betyr noko? Kva betyr mest? Kvifor betyr dei noko? Betyr dei egentleg noko i det heile tatt? Hmm...kom i allefall fram med desse tinga, om det er masse anna eg får like mykje glede av, og likar nett lika godt! :-)

Nr.1: "Alteret" mitt, med bilete av dei som betyr aller mest i livet mitt, mine små og min kjære. Dette representerar alle bileta eg har, og fotografi, som eg elskar!
Nr.2: Skapet, ein representant for arvegodset frå mine forfedre. Eg har ein del "som ingen ville ha", men som eg syntes var fint. Dette skapet hadde bestemor & bestefar som "finskap" i stova.

Nr.3: Mitt nye fat som eg fekk til fødselsdagen min, av mamma og pappa. Eg vart kjempeglad, for eg hadde ønska meg det. Mamma er snill! :-)Eg utfordrar: Den Gode Feen, Tussaluso og Hobbyhuset! Good luck! :-)

21 kommentarer:

Dans på roser... sa...

Nydelig....igjen! =)

Anonym sa...

Helt underbart! Skåpet var verkligen jättefint tycker jag!

Har varit in till dig och tittat ett par gånger, men det är första gången jag kommenterar. Du har så fina bilder...
Kram Anna.

Anonym sa...

Nydelige ting, og det skapet kan jeg huske fra et innlegg som Feen hadde for en stund siden, KJEMPE fint.

Jeg var og hentet en del møbler hos min farfar da min fetter overtok det. De ville ikke ha verken spisestue møbler eller soveromsmøbler, men det er skikkelige møbler, der skuffer holder selv når du har noe i dem...

Kjempe fin skål du fikk også, og en slik bildelist med bilder er jo bare nyyyyydelig. Og med dine vakre bilder på, er jo det ekstra fint!!

Ha en fin helg!

Tussaluso sa...

Kjempefine "3 ting" du har vist her. Ikkje løye at du e gla' i dei. Dåke får ha ei fine helg på øyo. Me reise jo me og:-).

Hem och Lycka sa...

Förstår definitivt varför du valt dessa 3.. Vackra!!

Tingeltangel sa...

Vilka vackra saker du visar! Förstår din glädje över bilderna och det de representerar.... Din bild av pionknoppen med vattendroppen är så fantastisk. Jag kan inte se mig trött på dina fotografier utan kommer tillbaka om och om igen.

Anonym sa...

Hei:)
Jeg kom over bloggen din i dag. Og ble heilt fasinert av alle de fine bilden!!
To flotte barn har du også:)
Du får ha ei strålende helg.

Merete sa...

Nydelige ting du viser..søte rammer med ungane dine i + håndavtrykk m.m og skapet er skikkeleg flott! kan ikkje forstå at ikkje dei andre ville ha det... Ha ei super helg!! og takk for utfordringa..må tenka litt på den ;o)

Anonym sa...

Flotte ting du viser, er også så glad i slike rammer...masse rammer...med bilder av mine kjære. Husker også skapet fra tidligere, men visste ikke at det var ditt... men husker det hang en nydelig julestrømpe på det.Har også en del slike gamle møbler fra min side, betyr vel mere for meg en min mann (",)Ha en god helg, må jo til stadighet innom deg og se på dine flotte bilder.Her holder jeg på med et stort bilde,spennende å se resultatet (",)

Gypsy Purple sa...

How I love your blog!!!!!

Maria sa...

Hej..jag är här för första gången..vilken fantastiskt fin blogg du har.. och vilka vackra bilder..underbara.
Jag kommer åter.
Maria

Loise sa...

Er bare NYDELIG og blir så inspirert av bildene dine.

n o r d i n g å r d e n sa...

Såna vackra bilder du fotat!! Ljuva ting!! Ha en bra helg! Mari

Anonym sa...

Vilken fin blogg du har! Jag hittade hit via Dreamhouse och måste berömma dina bilder!

Anonym sa...

Jeg er innom her ganske ofte, men tror ikke jeg har lagt igjen, så mange spor...kremt! Du har en fantastisk fin blogg, og med noen alldeles nyyyyydelige bilder, synes du har en spesiell, farge/lyssammensetning på bildene dine, som gjør det bare så vakkert:)) men du er kanskje fotograf...?;) Vakre barn har du også, og vinklingen på bildene er bare SÅ flotte!
Liker stylingen din, og fargene dine:)) Ha fine sommerdager!!!
Likte veldig godt favorittingene dine;)

Anonym sa...

Å der kom eg inn!

Viss eg (mot formodning altså) sko vera litt sur ein dag, eller ha lågt blodsukker, jau, då kikkar eg berre inn her og då blir eg blid!

Eg er også glad i dei i nr 1 og i deg sjølvsagt, ja, og i mannen din og. Pokker heller; eg er glad i alle eg.

MODERN COUNTRY sa...

Ja vet du, jeg har tenkt mye pa det med verdi av tinga jeg har rundt meg i det siste jeg og. Og jeg har kommet frem til at de tingene jeg bruker mest betyr ogsa mest. Nydelig alter du har av dine aller dyrebareste :) Og skapet husker jeg godt i fra sist Jul. Jeg hadde ikke begynt a blogge enda men husker godt ditt bilde fordi det stod noen bokstaver formet som JUL oppe pa det, ikke sant? Haper jeg ikke tar feil na :) Fatet var ogsa nydelig. Rart hvordan man hekter seg ved enkelte ting? Man blir liksom sa varm i hjertet og man kan ikke la vare a se pa det :)Nydelige bilder!!
Min inspirasjon som du er :)
Ha en god natt og nyt uka som kommer! Klemmer
(sorry for mangel av noen vokaler, laner tastatur..)

Anonym sa...

Ljuvliga ting, njuter som alltid av dina foto! /Terese

Guro's lille hjørne sa...

Nydelige bilder! Inspirasjon kommer i bøtter og spann hver gang jeg er innom bloggen din :o)
Tusen takk!

Tingeltangel sa...

Jag skulle vilja länka från min sida till din. Jag beundrar dina bilder så mycket. Jag hoppas att det går bra.

Gypsy Purple sa...

Lovely!!!!!!!