onsdag 18. april 2007

Puter og prisingSer bilete av desse putene i det siste BONYTT. Her er dei prisa til kr. 598,- (Verket Interiør). Kan vera ein trykkfeil, men viss det er tilfelle, så er det altfor dyrt! Mine kosta 349,- pr. stk. (Sæbøvik Gaver & Leiker).

13 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Bodil! Så masse fine bilder!
Goe klem frå Anne Lill

BO sa...

Tusen takk Anne Lill! Klem til deg og!

Tussaluso sa...

Hei Bodil!
Kjempefine puter. Trur eg må ha meg ein tur te Halsnøy sio da e MØKJE billigare der.
No har eg prøvt å laga meg ein blogg eg og (tussaluso.blogspot.com) men han e ikkje lika fin so din.

Din e bare kjempefin, med kjempefine bilder.

BO sa...

Så kjekt! Kjempekjekke blog du har, og knallmorsomt navn! Klarte ikkje å finna ut kven du var før eg såg utsikten gjennom kjøkkenvinduet ditt! Du får bli med meg til Halsnøy på shopping!

Tussaluso sa...

Trur visst me må reisa te Halsnøy istadenfor Haugesund på shopping ja. Glømte å skriva kim eg va, men tenkte at du forsto da på utsikten fra kjøkkenvinduet.

BO sa...

Trur kanskje dei har meir i Haugesund enn på Halsnøy...:-)

Anonym sa...

Nydelege bilder som vanlig! Men du: du må sei frå te tussaluso at ho må tillata anonyme kommentarar ho også. Skulle gratulera ho med ny blogg, men fekk ikkje logga inn..

Anonym sa...

Hei !
Ein flott blogg du har. Lurer på kva merke dei nydelege grøne putane er. Tenker då på om eg kan finne dei her i Bergen, dei var så flotte !

Mvh Kathrine

BO sa...

Hei! Tusen takk! Merket på putene er SIA. Håpar du finn dei ein eller annan stad i Bergen. Dei har grøne,med blått broderi også. Eg var veldig i tvil kva farge eg skulle ha, men enda opp med to av desse.

Anonym sa...

Hei, er ikke Verket INteriør i Bærum da? Skulle ikke forundre meg at ting er dyrt i en sånn butikk som det. Jeg har også dumpa over ting som koster mer i en butikk enn en annen, og det er samme vare/merke. Mystisk du :..

Anonym sa...

herlige puter,og ikke minst en søt prinsesse:)

ha en fin dag

Anonym sa...

Du må være Feen si venninne, tenker jeg. Ikke så mange som handler på Halsnøy. Selv har jeg vært på shopping der og kom hjem med både interiør, leker og garn. Mannen var overrasket over at jeg kunne finne så mye på den lille plassen.

Flotte sider du har fått deg.

Anonym sa...

Du har så fint så här skulle jag kunna bo. Jag tittar in nästan varje dag och blir inspirerad.
Kram Carola