søndag 18. oktober 2009

Ny seng

bromlebassen sitt rom står det ei lik seng som på dette bilete nå. Fyrste natt i senga blir denne natta som kjem, og vesle godguten til mammo gler seg. Kjøpte senga med tanke på utrekksdelen, at den rett og slett kan bli ein benk.Bilete her er tatt for bladet Rett Hjem i fjor. I morgon skal eg til Bergen for fotooppdrag for samme blad, og som alltid så gler eg meg til det!Sov godt alle saman, store og små!

17 kommentarer:

Sugar&Plum sa...

God tur til vakre Bergen - du tar vakre bilder!

Shus sa...

Tenke bromlebassen kjeme te å sova godt i natt! Ha ein fin jobb-tur te Bergen!

Jannicke sa...

Bromlebass kommer til å sove som en smurf..

Lykke til på oppdrag,
vi gleder oss til å se resultat!!

Klem J.

Mitt lille hjem sa...

Flott seng, og lykke til i Bergen!

Ha en fin kveld!

Bente sa...

Så søt krakk! :)

litenIda sa...

Nydelig seng!!

God tur til Bergen!

Ingunn sa...

Så flott seng.

Ha en fin-fin uke.

Klem ingunn

Små hjertedømmer ♥ sa...

Masse lykke til. Gleder meg til å se resultatet. Du er en mega dyktig fotograf!!

Marte sa...

Husker bildet fra Rett Hjem!
Knallfint! Må bare si at jeg gleder meg alltid til å få rett hjem i posten det er et veldig inspirerende
magasin! Og du tar de fineste bildene der!:))
Håper det blir en god natt med god søvn!

Emmeline sa...

Lykke til med fotooppdrag Bodil. Du er alltid flink syns jeg, og bildene dine er en FRYD uansett hvor de er på trykk. Flott seng. Men dyr. Sånn at man må ha MANGE barn for å tjene den inn igjen liksom. Heldigvis har den kommet på mote ETTER at mine barn vokste til. Takk og lov. Hadde fått store problemer om jeg skulle hengt meg på alle disse interiørtrendene for barn. Vi hadde nok blitt ruinert:)

mali-mo sa...

SÅåååååå fine seng!!! Åh, ørlitegranne misunnelse her no ;) Kikket på priser på akkurat den sengen nett igår. Og slo det fra meg ;) Ingen arv ui sikte. Har jo ikke bruk for den heller, men den er så fin. Tenker det er en glad liten gutt som sover fint i sengen sin hos deg .

Her er en urolig frøken i sin seng, som hun dessuten vil bytte ut,; " Den er så gammel mamma. GAMMEL. Eg vil ha en ny fin- En rosa". Hmmf. Hjalp litt med historie om at mamma, mormor, oldemor (Amalie) og tippoldemor alle hadde sovet i den sengen. Men hun er ikke helt overbevist.

Så hadde nesten begynt å tenke at en Juno/Killi kunne være noe. Men forsøker å bremse da...hun har blitt skikkelig bortskjemt etter at Wilma døde...klarer jo ikke å nekte henne noe som helst, huff.

Natta, og kjør fint og forsiktig til byn i morgen. Skulle gjerne hatt deg innom på en kaffi, men tenker du har fullt program og eg er ikkje på mitt mest sosiale for tiden. Du får gi en lyd en gang du trenger en pustepause mellom knipsingen.

AC Home sa...

Hei Bodil
Hei Bodil

Ser du har fått verdens fineste seng i hus:) Den er verd pengene! Selv om du sjelden ser kommentarer fra meg så følger jeg med deg og alle de nydelige bildene dine. Vi
diskuterer spennende ting her i Bergen nå så du hører fra meg snart;)

Masse klemmer fra AC

AC Home sa...

Oi, kanskje lurt å legge seg nå??
he he

beate sa...

Den senga er sååå fin. Heldige bromlebassen!

God tur til Bergen

Klem Beate

Brunkullan sa...

Du tar så vackra bilder som alltid. Undrar också vad tapeten med text kommer ifrån? Den som man ser i inlägget "apekatten"?

Susanne

Anonym sa...

Åh den senga er så flott:)
Har lett lenge etter en sånn. Hva heter den? Finner den ikke noen steder skjønner du...

~Natalie~

Therese sa...

Hei hei kjære deg. Første gang jeg er inn hos deg BO. ÅÅÅÅÅÅ, jeg ble så glad for at jeg oppdaget deg. Helt fantastisk flott blogg. ÅÅÅÅ, noen helt nydelige barn du har. Ble sjarmert av julekortet du hadde laget. Så mange FLOTTE BILDER. Håper det er greit jeg kommer innom igjen. THERESE