lørdag 11. juli 2009

Wedding weekend: Dra til sjøs!


Wedding week er blitt wedding weekend!
Dra til sjøs for ein vakker kjole!
Har ikkje spurt om lov av dette skjønne paret å
leggja ut bilete, så nå gjere eg ei synd!
Håpar eg blir tilgitt!

Ha ein god laurdagskveld!

5 kommentarer:

Cecilie sa...

Du er virkelig helt fantastisk til å ta bilder! :)
Kreativt, nytenkende og spenstig! Jeg liker det!
Du er dyktig!
Klem, cecilie

MariMaja sa...

Herlig flott bilde!
Klem fra Maja

Anonym sa...

Har litt kritikk i motsetning til de andre. Er selv fotograf. Skeiv horisont, kornete og uklart bilde. For meg funker det ikke, man ser ikke ansiktene og posituren kunne vært bra med litt annen vinkel. Utenom det må jeg si at de andre bildene du har tatt av brudepar virkelig er flotte! Du er utrolig flink av det andre jeg har sett. Virkelig nyskapende og uttrykksfulle bilder! :)

Laila sa...

Nyydelig Bodil!! Som alltid =)

Klem fra Laila

BO sa...

Kjekt med både ris og ros! :-)

Horisonten er oppretta -var klar over at den var litt skeiv, men av og til brukar eg ikkje så mykje tid på eit bloggeinnlegg.

At ikkje ansikta vises er akkuratt pga. det teksten seier: At eg ikkje har spurt dei involverte om lov til å legga ut bilete fra bryllaupet deira. Dette bilete var "anonymt", og eg hadde dermed samvit til å leggja det ut.

Eg likte bilete pga. energien, fargane og den vanvittig flotte kjolen!

Bilete er ikkje uklart, men eg reduserar jo kvaliteten betrakteleg når eg legg bilete ut på nett -frå 30 MB til 700 KB - det gjere sitt... Men skal heller ikkje påropa meg at bilete er sylskarpt altså!

Ettersom du er fotograf, så hadde det vore veldig kjekt om du la igjen link til kven du er, sånn at eg kunne få inspirasjon frå ditt arbeid og... :-)