tirsdag 2. juni 2009

Indian Summer


SÅNN som dette hadde me det i går. Frukost, lunch og middag vart inntatt på dette teppet frå IKEA. Herlig korg til puter og tepper (som eg angra at eg ikkje kjøpte to av) frå ACHome.
*Forresten kan nokon gi meg eit tips kor eg kan kjøpa ei fin putekasse med lokk?

14 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Bo. Trenger også putekasse. Men absolutt ikke en som ser ut som de jeg har sett. Blå, grønne PLASTkasser. Ugly. Har sett i mørkt tre på Bohus (tror jeg det var), men de er ikke tette. Hadde vært fint med en hvitmalt, tre med plast nedi. Kanskje noen klarer å snekre en til meg? En annen ting som jeg ønsker meg er hageslange i en annen farge en GRØNN. De er stygge de. Hvitt hadde passet, svart og rød hadde også gått. Men slike har jeg ikke sett. Egentlig lite fancy hagearbeidsutstyr på markedet. Litt innimellom, men det hadde vært nødvendig med en aldri så liten revolusjon på den fronten der tror jeg. Hilsen Hilde (uten blogg).

Anonym sa...

Eller foresten, kanskje en putelasse i sånn flettet plast. Det hade vært fint. I hvitt eller brunt. Yes. Hilsen Hilde (uten blogg).

Anonym sa...

PUTEKASSE. Hilsen Hilde (uten blogg).

Jannicke sa...

Heisan.
Skikkelig sommerbilde fra deg...
Nå har vi nedtelling her før vi kommer på torsdag.
Konfirmanten gleder seg ;o)
klem J.

jess1 sa...

Dette er sommer ;o)

Kristin sa...

Hei!
Nydelig:-) Godt å være til;-)
Ha en fin uke!
Kristin

Kristin sa...

Happy and pretty and just makes me feel rested!

kaimai sa...

Friske og gode farger - og enda et nydelige og stemningsfullt bilde fra deg!

Det er en fryd å lese bloggen din!!!

Tove sa...

Nydelig sommerbilde:)

Anonym sa...

tror ikke det finnes jeg - jeg har vurdert sterkt å få mannen som er habil på snekring til å snekre inn ei slike i plast ( så det kunne stå i mot all pollet etc vi har her), men som han sier problemet er i lokket, det blir så fort så tungt.... Så jeg bærer inn de fleste hele tiden og et par har jeg latt være ut og de er fulle av pollen støv og begynner nå å bli blasse i stoffet...

Bellavien sa...

Hej Bo, vilken fint bild, jag kommer att följa dig ;o) Hälsningar från a Dutch i Sverige.

Anonym sa...

Eg vil tru at Toftes snekkeri (eller kva dei heiter, no igjen), på Buneset, kan snekre den flottaste putekassen i verda!!!

Fine dagen te deg!

Karianne

Nr. 21 sa...

Ååå, for en stemning i det bildet!!

mali-mo sa...

Finnes fine putekasser? Kan ikke helt si jeg har sett noen. OG hvis de finnes så kkoster de nok en midddels månedslønn tenker jeg ;)

Her sleper jeg puter inn og ut, gidder ikke og sitter uten, eller glemmer dem ute og tørker dem deretter i tre dager....jaja. Burde kunne svinge hammeren og lage en, så jeg får sette det på prosjekter-når-jeg har-så-mye-fritid listen min ;)

Siste snekkerprosjekt her er å lage kjøkkenbenk til lillemaliens sin dukkestue....og jeg er faktisk nesten ferdig. Må bare finne ut hvordan jeg kan lage dør til komfyren ;)

Tidenes forkjølelse har lammet meg og jeg MÅ på jobb imorgen, så sengen venter her ;) Natta!