tirsdag 16. juni 2009

Fest!


I dag datt dette bladet frå Husnes Storsenter ned i postkassen min. Det er fest på Husnes til helga, med storslagen opning av den flotte Nupen parken (Obs: parken har fortsatt ikkje fått offisielt navn). Det er ikkje mange kjøpesenter som kan visa til å ha eigen kunstpark rett utanfor fasaden! Kunstnaren Kjell Nupen har laga ein brukspark med krukker og vatn. Må opplevast! (Gå inn på linken til Kjell Nupen for å sjå krukka som eg har fotografert på desse bileta, i produksjon hjå Kjell Nupen).
BO design & foto var så heldige å igjen få oppdraget av Kvinnheringen med å fotografera bilete for reklameavisa, som altså vart distribuert i dag. Eg har (saman med min supre "hent da-hold da" - hjelpar) fotografert dansarar, spelemenn, Peppe`s etande modellar, båteigarar, båthavn, golfmenn (liggande på "greenen" med apparatet opp i "puten" -eg spelar ikkje golf sjølv, så beklagar feil term), kaniner, ungar, såpebobler og kebab! Ei salig blanding vil eg seia! Nå er avisa her, og eg synes oppslaga var fine -eg er nøgd! :-)
Så dei som vil gjera gode kjøp, samstundes som dei vil høyra på Bjørn Eidsvåg live -GRATISkonsert, dei må reisa til Husnes på laurdag. Å viss dykk reiser med ferja Skjersholmane-Ranavik, så stoppar dykk på Sæbøvik for knallgode skuleboller og kjekke shopping der og! :-)
Nedanfor ser dykk eit pittelite utval av bileta som er i magasinet.4 kommentarer:

Ellen - Charmerende gjenbruk sa...

Fantastiske morsomme bilder....og hyggelig blogg. Hit kommer jeg tilbake.
Klem...Ellen

Jannicke sa...

..åhh, det bilde med kaninen!! Helledussen!!

Skulle gjene fått med meg Bjørn E, men blir litt for langt å dra.. ;(

Klem til deg Bodil. J.

Ps : Vittig den kommentaren med hagen din, hahaha....

Akkurat passe Frø sa...

Sku gjerne vore der ja. Må nok vente nokre veker til. FLOTTE bilder!
:O) FrueFrøet

Blåbærpai sa...

du imponerer ,igjen! Flotte reportasje bileter!