søndag 17. august 2008

Lukas & Linnea

Desse bileta er ikkje frå Lukas og Linnea, men frå skogstur på hytta! (Tatt på samme plass som dette bilete). Mollo har på seg dei nye regnkleda frå Noa Noa, som me kjøpte i København.

Til mi glede/fortviling har dei fått nett den samme kolleksjonen inn hjå ein av mine favorittbutikkar her på Stord, Lukas og Linnea. Mest glede altså!

Så då blir det nok mange prikkete støvlar i barnehagen, og mammo må fram med merkelappar og tusjen som tåler vatn og vind... eg e så jysla dårlig med sånn merking! Skjerpings! :-)

24 kommentarer:

Tove sa...

Kjempeflotte bilder og kult regntøy:)

Ja, merking av tøy ja... Skulle noen ganger ønske jeg var en supermamma som husket og klarte alt..., men jeg har innsett at det kommer aldri til skje...:)

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Hei på deg ! Herlige noa noa sier jeg. Har skapet fullt med Noa klær etter prinsessen som jeg ikke klarer helt å kvitte meg med,kjoler og skjørt bli ikke slit etter bruk en julaften liksom....og nå kom jeg i tillegg på at i gangen henger der en splitt ny regnfrakk som hun enda ikke har brukt..og som sikkert blir hengende. Falt vel ikke helt i smak da.
Heldige du som kan putte på vesla klær som du liker..nyt det så lenge det varer.
Like cheroxer synes jeg er verst da...men et lite tips som du helt sikkert ikke trenger, men du får et allikevel; kast merkepennen ut vinduet og logg deg inn på Navnelapper.no og kjøp navnelapper der... i settet får du både til å stryke på og til å klistre .Har super erfraing med å klistre på innsiden av støvlene og de holder....
Ha en fin søndag
klem

BO sa...

Takk for godt råd! Eg er håplaus med merking, spesielt huene til minstemann har blitt bortevekk... Eg får bestilla nokre sånne som du nevner Lisbeth! :-)

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

..den gode nyheten er jo at merkingen fortsetter omtrent hele barneskolen igjennom... da også på blyanter, penal, ski, skøyter,fotball, hoppetau, gymtøy,sitteunderlag og 1000 andre saker...ha ha ;O)
Bestill så du har rikelig , knegg knegg!

BO sa...

Oppmuntrande! :-)

Kari sa...

Må bare få skryte av bildene dine. Abonnerer på bloggen din og bildene du viser gir meg stor glede i hverdagen. :-)

tinemor sa...

SÅ søt da!
Flotte bilder!

Unknown sa...

flotte bilder.

Haust sa...

Nydeleg skog, nydeleg jente og nydelege regnklede! Utruleg stemningsfulle bilete!

Smineset sa...

Så utrolig flotte bilder. Det er så man kan lukte fuktig gress. Jeg fikk litt høstfølelse men den rister jeg fort av meg igjen.

Litt trollsk den skogen... :-)

Anonym sa...

Flotte bilder.

Jeg har hørt å mye bra om både Lukas og Linnea og Fem Høns at det snart er på tide at jeg får meg en Stord-tur, kjenner jeg.

Og når det gjelder merking av klær så er jeg alltid flink tl å merke de første dagene i skoleåret, og så glemmer jeg det ut. Ikke rart remsene med strykemerker holder i 11 år. Fnis

sandra sa...

for noen deilige klær på snella:)

Gunhild sa...

Så nydelig!! Ja, du skal være glad så lenge de vil gå med det tøyet du finner til de.
Her har jeg to som blir tatt for å være gutter. Blir mange artige episoder ut av det. Som sist da vi var i en broderiforretning og ville kikke på bunad til den ene. Da kom de med mannsbunader. Vi lo godt da.

Drømmen om en eplehage sa...

Du tar altså så herlige bilder. Det er en fortelling i hvert eneste ett av de og jeg blir helt sugd inn i de.
For en inspirasjonsrik kunstner du er!

Noa noa har så mye søte klær til små piker. Må si jeg er ganske furten for at de ikke lager klær til små gutter også. Jeg liker stilen så godt! Og så synes jeg ikke spiderman på brystet helt kler min lille prins, så det er ett labert utvalg for en kresen mor. luksusproblem, men alikevel...


Ha en strålende, kreativ uke!
Klem

Anonym sa...

Så kult regntøy! Jeg fikk akutt lyst til å reise til København:)

Smineset sa...

Du må titte inn til meg... Det er noe til deg der :-)Fordi du viser så utrolig vakre og stemningsfulle bilder!

ENGEL sa...

så fine bilder da du!du er god på å fange øyeblikket,nuet som vi sier;)jeg kaller meg supermamma,fordi jeg synes jeg gjør så godt jeg kan!og det burde alle mødre kalle seg!

Trine sa...

Søta Mollo i nydelege kler! Kjempeflotte bilete igjen, Bodil! Eg var på L&L og "snopte" kler til Lilli My til 4-årsdagen, ho blei så fiiin i tyll og lilla! Når det gjeld merking er eg jysla god, har klistrelappa og strykelappar, men mest brukt er merkepennen som ligg lett tilgjengeleg i kommodeskuffen i gangen! Den er så lett å dra fram, prøver merka alt før ungane går ut døra, og eg skriv på merkelappane i halsen. Det er så UTRULEG kjipt å misse fine, nye klede fordi eg har vore så slurvete med merkinga...Pennane har dei til og med på Spar Haga, så løp og kjøp!!!;-D

Hem och Lycka sa...

Vilka ljuvliga regnkläder och en söt tös! kram

Anonym sa...

Jeg har lenge vært fan av bloggen din. Du har så utrolig fine bilder og så god smak og lekre detaljer og nydelige barn. Du er en stor inspirasjon i min hverdag. Jeg blogger ikke åpent selv, har kun en lukket blogg av min familie for min familie. Men jeg elsker å se på din blogg. Ville bare si at du inspirerer meg stort i min hverdag. TUSEN TUSEN BILLIONER TAKK. Kristel

Anonym sa...

Takk for en skjønn blogg!Mange hærlige bilder!Nå vil jeg ønske deg velkommen inn i min bloggeverden.Den er krydret med litt av hvert...

mali-mo sa...

Herlige bilder her, og under. Herlige badestampbilder! Vet du, den tanken om et arrangert ekteskap noen år frem i tid, den kjøper jeg. Tar gjerne minipompen din til svigersønn, så sant jeg får knipe litt i bollekjakene hans iblant ;)


Jeg har gitt full gass som nyblitt barnehagemor og tilbragt to kvelder over strykejernet mens merkelappene enten har limt seg fast alle andre steder enn der de skal eller endt opp som forkrøplete kuler. Skjønner at jeg har en lang vei å gå.

Kerstin sa...

Såååå nydelige bilder og stilig regntøy.
Må se om jeg kan få tak i Noa Noa klær her også.
Ha en fin dag!
Kerstin

ninifee sa...

Oh - what beautyful pictures. Your girl is so cute - an I love the dress with the polka dots.

Greetings from Bavaria
ninifee