mandag 18. august 2008

Glimt


Viser nokre småglimt frå hytta. Me kjøpte hytta samstundes som det var mykje "romantikk", som eg fall pladask for, i IKEA hyllene. Dermed så har me fargerike og skjønne sengeklede, tepper, puter, rammer... Friskar iallefall opp furua som ein finn som vegg, tak og golv... og som eg nei, ikkje gidd å mala!

7 kommentarer:

joanna sa...

Så fine fargar du har på hytta di! Hytte er noko vi også kunne ha tenkt oss, men me er heldige som fe låne hytta til svigers på fjellet. Utan do og innlagt vatn, men er ein på tur så er ein på tur ;O)

ANETTESHUS.COM sa...

Hei! Så flott blogg du har! Mange inspirerende innlegg og flotte bilder!

Jeg kommer tilbake:)
Klem Anette

sandra sa...

jeg liker bildene dine! det er noe du kan det:)

sandra sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
elisabeth sa...

For noen fantastisk nydelige bilder i alle de siste innleggene dine, og du har jo bare de vakreste barna...(bortsett fra mine...hahaha) Klarer ikke helt velge men anno 2008 var særs fine da!!!
Og H. er jo blitt så lys:)) Kjempekjekt å se;)
Ha en strålende uke!!!

Emmeline sa...

Lukas og Linnea kommentaren min har visst forsvunnet i det store sluket?? Kan ikke se den igjen--men jeg må jo bare få si at lille Mollemor er VERDENS MEST BEDÅRENDE lille polkadott prinsesse:)

For et syn... Ja det rører både bønder og oss i byyyn. (Knalldårlig nødrim, men godt ment)

Og Pompen med de 300 kongler og steiner høres ut som en perfekt liten kjernekar. Det blir flotte menn av sånne små pomper tilslutt.

Ser at du også shoppet Rosali da de var i kolleksjonen til Ikea. Et godt valg vil jeg absolutt si.
Gir en superromantisk ramme om et hyttebesøk. Jeg har Rosali tekstilen mine her hjemme jeg--enda:) De frisker opp enten det gjelder furubakgrunn eller hvit bakgrunn!!!

Du må ha en fin uke Bodil. Vi må snart få avtalt en date:)(FØR min sønn brenner dressen sin på bålet i ren protest)

Ingunn sa...

Koselige detaljer!!!